toske 19 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Pinosava(Avala) Motocikl: Honda cbr1000f Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi za danas? U koliko se krece sa Banjice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo ludilo juce ;D Deki je CAR Pucachi sprengovani ;D Djera i Witch1 su napravili svirku godine. BJBovci blistali. Japanac overio binu motorom. Po pravilu, petak je uvek najbolji na skupu. Greco, daj slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko slicica od juce... ako uspem da ih okacim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...odlican gulas.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...i jos malo... Pedja....moja Sosa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
serbduck 15 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost bili smo jako kratko. Putujemo dalje. Pohvale narandastima. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Bili sinoc do nekog doba... Familiji cestitam na organizaciji, a posebno za sankcionisanje pucaca. Dobro drustvo, puno sveta sa foruma i van njega, dobra muzika i hladno pivo... Sta nam vise treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan I meni je bilo extra, stvarno svaka čast Familiji na organizaciji! Imam samo jednu zamerku, naime koliko god da sam se trudio da pronadjem bar jednu kantu za djubre nisam uspeo, tako da ne bi bilo loše da se postave bar oni veliki plastični džakovi za djubre, da ne bacamo limenke i čaše po podu Veliki pozdrav Familiji!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6213 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, Familijo. Petak za desetku, sad idem da vidim kakva ce biti subota. Ima hlada, ima poljance, ima dobrog ozvucenja, moze da se prica bez obzira na muziku, puno prostora, nema pucaca. Na sve strane osmesi. Sjajno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko neke vesti o Mrletu. Juce nam se malo voskirao ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 29, 2009 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8599 Napisano Avgust 29, 2009 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Mrle ziv i zdrav :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Avgust 29, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Je li sektasi,gde da se prijavim za te BMW majice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvezdarac 5 Napisano Avgust 29, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: zvezdara Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie & Gilera Stalker Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi moto skup (nadam se ne i poslednji) je ispunio SVA moja očekivanja... Bravo za organizaciju i atmosferu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Avgust 29, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Je li sektasi,gde da se prijavim za te BMW majice? Eeeee, to ti je teze nego boje Arhangela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Avgust 29, 2009 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put sam bio na moto skupu danas (subota) i odushevljen sam. Na zalost, nisam mogao da ostanem dugo (oko 5 sam morao da palim) ali uopshte nisma ochekivao takvu uzvinacju Svaka chast ! Lokacija, organizacija, ljudi, sve je extra. Josh jednom, bravo Evo par slika od danas: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Avgust 29, 2009 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Je li sektasi,gde da se prijavim za te BMW majice? Eeeee, to ti je teze nego boje Arhangela... xaxaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Avgust 29, 2009 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bmw-motoklub.com/index.php?id=9 Skols evo ti kako da dodjes do BMW majica itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 29, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio OK.Tuca je bila nepotrebna. ???Neki motori su tada i osteceni ,kako cujem.Meni i R.I.P.-u su izgrebali rezetrvoare do koske neki majmuni.Farbanje ce uslediti ovih dana. Lepo je bilo videti neku bracu i sestre po benzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 29, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 850 Napisano Avgust 29, 2009 Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Phi ja sam malopre dosao sa skupa, samo turbopedju sam video sa bjb-a. Kad je bila tuca? Dok sam bio tamo par likova su se carkali al nista strasno, nije valjda to to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 29, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je malko mracno ali smo se pronasli svi.... Bilo je stvarno za Youtube kada je neko turirao bajk ispred bine na pesmu Motori pa je na kraju tresnuo u binu bajkom i svi su se zaljuljali...bilo je :"motori.moto..trass..ooooooriiiiii,.,,,",.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Avgust 29, 2009 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam stigao kuci,video mnogo poznatih prijatelja a i neke nove upoznao. Deki,Ivana,Familijo,dobro ste sve to odradili,vidimo se sledece nedelje kod nas,MK COPER SRBIJA vas poziva na nas skup,znate vec gde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Avgust 30, 2009 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja sa svojom suprugom sinoć na prvom moto skupu i sa prvim "motorom" u karijeri (Free) i ne videsmo nikog starijeg od nas nit sa manjim prevozom.Odlično je bilo, sa svirkom naročito.Na žalost, beše najava nevremena pa smo morali da zbrišemio i stigosmo kući tik pre kiše.Nego,jel ima neko da je postavio neki video link, ne samo fotke? Inače, nisam listao forum skoro i nisam znao za skup dok ne ču juče izjutra na Studio B.Predlažem da mailom se šalju najave za svaku manifestaciju svim članovima foruma i verovatno će biti više učesnika. Žao mi je što čujem da je bila neka tuča, dok smo bili sve je bilo krajnje prijatno i veselo u prisnoj atmosferi, baš me čudi da se desio incident. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turbopedja 282 Napisano Avgust 30, 2009 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Povodom incidenta: Petak popodne. Bila je idealna atmosfera. Drustvo pocelo da se skuplja i svi sa osmehom sto je najavljivalo lepo i srdacno druzenje. E onda... Par manijaka koji imaju komplekse malih polnih organa... Poceli da se izivljavaju na svojim masina u vec poznatom stilu toliko da se ni svirka sa bine nije cula. Deki, kao domacin koji hoce sve da ispostuje kulturno pridje i zamoli ih da prestanu i jos im ponudi par bonova za pivo da se lepo odrade na racun kuce. Tada nastupa , kako ih je Mina odlicno opisala, Homo Balkanikus, koji ne razumeju recnik klasicnog Homo Sapiensa, i pocnu da pi..... Dekija i sve ostale i pokusaju da ga udare. Deki, iskusan po tom pitanju ;D brzo resava problem menjajuci akcenat svog govora u njihov tj koji oni razumeju i stvar se odmah stisava. Doduse, bio je jedan klasican nokaut, ali je bio neophodan. Za divno cudo, ovo je jedan od skupova koji ce biti pamcen, pored ostalog, i po malom broju pucacha. Nisam bio na skupovima sirom Evrope, ali koliko sam uspeo da skontam sa ovog foruma, tamo tih pucacha i nema jer su to davno prevazisli. Tako da kod nas jos uvek vazi ona stara Ruzveltova: Govori tiho i nosi stap sa sobom. Opet kazem: Deki Care, svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...