N.F.S. 26109 Napisano pre 6 sati Integrisan, 10646 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan .... jesi li dobio stikere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15271 Napisano pre 4 sati Integrisan, 8064 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Eeej ima nešto u pakovanju ali nisam otvorio da ne pogubim podloške i tako to Sa obzirom koliko koštaju, mogli su i neki privezak Trebalo im par dana da ih naprave. Izgledaju fenomenalno bar ovako kroz pakovanje. Inače, imaju veliki broj opcija. Na primer, creva mogu da idu direktno, ili da idu fabričkom rutom. Ja sam birao fabričku rutu zato što volim da sve izgleda OEM. Pored rute, imaju čelične krajeve, aluminijumske anodizovane, pa karbonske prevlake... Alu mnogo lepo izgledaju ali opet kontam, sve se plašim da je to nežno i birao sam "jaču" varijantu. Ima i opcija, da kad se rade creva, može da se traži da budu produžena ili sa drugačijim završnim krajem. Ako u nekom trenutku budem hteo da zamenim glavni kočioni, mogu da uradim samo taj nov krak. Samo što taj poduhvat neću da radim dok ne rešim trajno prednje vile. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...