salem 913 Napisano April 13, 2022 Zainteresovan, 711 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo Batlax 023, ne znam sta kazu iskusniji vozaci ali meni je par puta proklizala na beloj liniji. Danas mi je pri kretanju sa semafora bas lepo prosetao zadnji tocak na pesackom (suvo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano April 14, 2022 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana po malo pipnem nesto oko motora, napravim neki krugic zelja da me mine Verovatno ste zapazili, imao je plave folije preko farova, e sada sam ih skinuo zbog tehnickog a i ovako malo za promenu. Skinuh i LED sijalice, vratio sam halogene, H4 i H1. Zamenih jednu sijalicu za migavac(pukla pre 4 god prilikom jednog pada), 600din sijaličica ba9y oznaka cini mi se Za tehnicki ostalo da zamenim poluke kocnice i kvacila, verovatno sa ovima nece proci. I gume druge, e sada, pitanjaDa li neko ima viska i voljan je da mi pozajmi poluge samo da prodjem tehnicki ? (U planu su mi one lepse sa aliexpresa, nego cekam malo da se smire cene a ove trenutne mi ne smetaju nego na tehnickom ce da me vrate)Koje gume preporucujete za gradsku turing varijantu, koji vam je najbolji odnos cene/kvaliteta ?Послато са SM-G973F помоћу ТапатокаImaš nove vicma poluge po 7-8e su bile čini mi se, isti oblik kao original. Nemoj kineske one šarene da mećeš, grozne su.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano April 17, 2022 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzeo Batlax 023, ne znam sta kazu iskusniji vozaci ali meni je par puta proklizala na beloj liniji. Danas mi je pri kretanju sa semafora bas lepo prosetao zadnji tocak na pesackom (suvo)Ja je vizim duze vreme i prezadovoljan sam sa tom gumom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano April 17, 2022 Zainteresovan, 711 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan E sad sam zadovoljan i ja Sa Batlaksom sam presao par hiljada a pre njih nisam imao ni motor, tako da nisam do sada znao da li su one dobre ili lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano April 21, 2022 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari forumaši. Ima li neko dobra iskustva sa nekim jeftinijim Chain Oiler-om ili mora Cobrra? Ja kupio nekog Kineza od Alija. Lepo izgleda i sve, al' ništa ne dihtuje, svo ulje iscuri. Ili ako je neko smislio neki dobar fazon kako ovo popraviti, to je još bolja opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano April 21, 2022 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, stoka je napisao: Pozdrav drugari forumaši. Ima li neko dobra iskustva sa nekim jeftinijim Chain Oiler-om ili mora Cobrra? Ja kupio nekog Kineza od Alija. Lepo izgleda i sve, al' ništa ne dihtuje, svo ulje iscuri. Ili ako je neko smislio neki dobar fazon kako ovo popraviti, to je još bolja opcija. Поздрав друже. Пробај прво да промениш гимицу о ринг на коју ти наилази чеп од посуде. Цури зато што негде вуче ваздух. Па ако опет цури онда види доњу од цревцета, па и ако тад цури, лепо корпа па узми кобру, што би наши рекли кол’ло паре толико музике и решен проблем…Конкретно ја имам Кобру и до сад никаквих проблема. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano April 21, 2022 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Немања said: Поздрав друже. Пробај прво да промениш гимицу о ринг на коју ти наилази чеп од посуде. Цури зато што негде вуче ваздух. Па ако опет цури онда види доњу од цревцета, па и ако тад цури, лепо корпа па узми кобру, што би наши рекли кол’ло паре толико музике и решен проблем…Конкретно ја имам Кобру и до сад никаквих проблема. Ja koliko sam to analizirao, nema tu mnogo prostora za greške, 3 komada aluminijuma obrađenih na CNC strugu i gumica između, pa reko' što da dam 100 kad mogu i 30, al' vid' da Kinezi i to znaju da zajebu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12972 Napisano April 21, 2022 Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitet obrade, kvalitet gumice, tolerancije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano April 21, 2022 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kad kum casti kuma, kaze bezbednost na prvom mestu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12972 Napisano April 23, 2022 Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koga interesuje, 25700 rega za TDM900. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano April 24, 2022 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, nisam više na TDM-u, kupio sa drugi motor, ali ostajem pri tome da ste najbolja družina, kako na forumu tako i bez njega. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano April 24, 2022 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Срећан Васкрс и све најбоље 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kgujas 1 Napisano April 25, 2022 U prolazu, 67 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, od nedavno sam postao vlasnik TDM900 sa ABS-om. Imam problem za zadnjom kočnicom... kad stisnem polugu kočnice ona prvo propada do kraja, pa posle 5,6 stiskanja počne normalno da radi. Radio sam više puta luftiranje preko sisice na kleštama ali nikako da kočnica postane tvrda na prvo stiskanje...i dalje ima vazduha u sistemu. Ima li neki poseban metod zato sto ima Abs? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano April 26, 2022 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Cao, ostao mi je jedan akumulator za TDM 900, pa ako nekome treba, poklanjam ga. U dobrom je stanju. Mozda samo da se dopuni, posto stoji neko vreme. Pozz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 27, 2022 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Sachmo je napisao: Cao, ostao mi je jedan akumulator za TDM 900, pa ako nekome treba, poklanjam ga. U dobrom je stanju. Mozda samo da se dopuni, posto stoji neko vreme. Pozz. Meni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 913 Napisano April 27, 2022 Zainteresovan, 711 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 24.4.2022. at 10:26, Sachmo je napisao: Drugari, nisam više na TDM-u, kupio sa drugi motor, ali ostajem pri tome da ste najbolja družina, kako na forumu tako i bez njega. Sa srecom da te sluzi I da se odmoris na njemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 30, 2022 (promenjeno) I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan On 4/25/2022 at 11:24 PM, kgujas said: Pozdrav svima, od nedavno sam postao vlasnik TDM900 sa ABS-om. Imam problem za zadnjom kočnicom... kad stisnem polugu kočnice ona prvo propada do kraja, pa posle 5,6 stiskanja počne normalno da radi. Radio sam više puta luftiranje preko sisice na kleštama ali nikako da kočnica postane tvrda na prvo stiskanje...i dalje ima vazduha u sistemu. Ima li neki poseban metod zato sto ima Abs? Hvala. Ukoliko si izluftirao sistem dobro,a i dalje propada, imas 2 potencijalna razloga. Prvi je da sistem gubi ulje zbog napuklog creva (zamena creva) ili losih zaptivnih gumica u kocionim celjustima (remont klesta). Druga opcija je da je zbog losih gumica u master cilindru nozne kocnice (remont master cilindra). Promenio April 30, 2022 član Astral 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Maj 3, 2022 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jel' imao neko problema sa bravom? Meni se nešto počela zaglavljivati, moram ključ da "šicam" da mogu kontakt da dam.Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Maj 3, 2022 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jel' imao neko problema sa bravom? Meni se nešto počela zaglavljivati, moram ključ da "šicam" da mogu kontakt da dam.Sent from my SM-A515F using TapatalkTo je normalno, a hoće da se desi i kad se malo izliže ključ, probaj sa rezervnim ako imaš.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 3, 2022 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Mene uglavnom nije zezalo ni na 2009 - om ni na 2011 - om TDM-u. Ali kad - kad sam zaključavao guvernal, baš retko onda sam mučio muku da otključam.Jedne prilike u Trebinju, treba da krenemo, jutro, jedno 45 minuta sam se ganjao sa bravom. Došlo mi bilo da ga polomimПослато са SM-A528B помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12972 Napisano Maj 3, 2022 Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je tipično za većinu Yamaha. Za ovo što Stoka kaže, ključ lagano dok je u bravi, potisni na dole i okreni. To je to. Generalno pravilo je da se na ključeve ne gomila ništa. Meni je ključ zaseban i ima gumeni privezak i to je to. Upravljač nikad nisam zaključavao. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5767 Napisano Maj 3, 2022 Drug član, 2016 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Narendaj malo grafita u bravu, a takođe namaži i ključ. Meni je dosta pomoglo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12972 Napisano Maj 3, 2022 Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, u nedelju sam vozio nekih 210 km. Išao Topola, Rudnik, znate već. Sa ovim oslanjanjem nisam osetio a nisam ni vozio u poslednje vreme. Prošle sezone sam prešao samo 4000km. Inače što se Cobra podmazivača tiče, okrenuo sam ga za četvrtinu od Smedereva do Kote 555 i onda odatle još četvrtinu do Velike Plane. Bilo je malo višak ulja po felni. Što znači da kad je suvo slobodno okrenite četvrtinu na 150km. Dovoljno je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Maj 3, 2022 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan To je normalno, a hoće da se desi i kad se malo izliže ključ, probaj sa rezervnim ako imaš.Sent from my SM-A705FN using TapatalkImam još onaj crveni, probaću njega. Hvala.Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stoka 127 Napisano Maj 3, 2022 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Litija, Slovenija Motocikl: Yamaha TDM 900 ( Crn k'o midnajt) Prijavi odgovor kao problematičan To je tipično za većinu Yamaha. Za ovo što Stoka kaže, ključ lagano dok je u bravi, potisni na dole i okreni. To je to. Generalno pravilo je da se na ključeve ne gomila ništa. Meni je ključ zaseban i ima gumeni privezak i to je to. Upravljač nikad nisam zaključavao.To sam probavao, gore dole da ga nađem, al' kad se zajoguni ništa ne pomaže.A nemam ni ja na tom ključu ništa osim one futrolice za čepove za uši.Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...