DarkoČa 1758 Napisano Maj 23, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, shoyyka je napisao: @DarkoČa Ja tebe mogu sačekati negde, npr. u Topoli, pa možemo zajedno... a možda i još neko sa Juga (ne sa Lade)? Oooo daaaa, dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Maj 23, 2020 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za. Odgovara mi i 30. i 31. maj. Došao bih sa gospođom...I ja bih došao sa boljom polovinom.... Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10068 Napisano Maj 23, 2020 Drug član, 3360 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ćete doći... ja ću pokušati moju da nagovorim ali sumLJam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 23, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Možda bi dobro bilo oformiti spisak, čisto da i @Alekre ima pregledno stanje koliko će nas ići, zbog rezervacije mesta u restoranu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12511 Napisano Maj 23, 2020 Ne silazi, 7312 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Batak se renovira i neće biti spreman lokal. Doduše, imamo odličnu alternativu u obliku odličnog pečenja. Prasenci i jagnjići. Nema greške! Mećite se na spisak pa ću na osnovu njega da rezervišem mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Maj 23, 2020 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dosao bih i ja da vam pokvarim prosek italijanom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12511 Napisano Maj 23, 2020 Ne silazi, 7312 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dojdi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 23, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde onda da krenemo sa spiskom: 1. 2. ThePainkiller (ipak solo dolazim) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Maj 23, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan On 21.5.2020. at 1:07, Alekre je napisao: TDM nije uslov za dolazak. Druženje je dobro onoliko koliko su ljudi dobri a ne motori. Sutra idem da proverim kafanu, vidim da su je renovirali tokom ovog zastoja. Proveri i za sladoled u Kovinu, čuo sam da su zatvoreni. Nije proverena informacija, nikako da uhvatim vremena da skoknem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Maj 23, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ми били прошла два викенда, кугла к'о моја глава! Једино ако су их ове недеље затворили? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10068 Napisano Maj 23, 2020 Drug član, 3360 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 1. 2. ThePainkiller (ipak solo dolazim) 3.shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7640 Napisano Maj 23, 2020 Drug član, 2918 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ми били прошла два викенда, кугла к'о моја глава! Једино ако су их ове недеље затворили? Sta li si mislio s ovim poredjenjem Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14059 Napisano Maj 23, 2020 moto merkat °°, 4883 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Prevedeno na moto-jezik kaciga mu XXL pa ti vidi kolika je kugla. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Maj 23, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre a šta misliš o pečenjari Mali Hrast u Aranđelovcu? Prasetina bez kostiju, topi se u ustima, prste da poližeš: 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14059 Napisano Maj 23, 2020 moto merkat °°, 4883 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jel to ona sto peku na sljivinom/tresnjinom drvetu, tako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10068 Napisano Maj 23, 2020 Drug član, 3360 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pečenjara Mali Hrast-Mesto Bukovik, 4 km od AR u pravcu ka Lazarevcu... boljeg pečenja nema u bližoj, a i daljoj okolini...skuplje je od ostalih ali koske jok, zovemo ih bajaderice jer, pogadjate, Marko-gazda ih seče kao bajadere... inače moje žene školski drug... Ovde je skoro uvek puno, pročuo se, mnogo bajkera svraća... Mora se rezervisati unapred, to vam ja mogu završiti ali se mora znati barem približan broj osoba da ne bi posle došli, a pečenja nestalo! Razmislite pa javnite...ovde nema greške... znate koliko je kilo pečenja bez koske... ihaha... Jedino što mi ne odgovara je........ pa 'de da se vozim? Ništa, poranim pa napravim krug... ili dodjem do negde pa vas sačekam da bi došli grupno radi... dojma Mogu se i raspitati, skoro svaki dan tu prolazim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Maj 23, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Kila je 1900 dinara, ali pola kile po osobi ne mož' da se pojede, jer nema kosti. Samo čisto meso. Kakvi u okolini, ovakvo pečenje nema u kosmosu celom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10068 Napisano Maj 23, 2020 Drug član, 3360 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, WoodyRider je napisao: Kila je 1900 dinara, ali pola kile po osobi ne mož' da se pojede, jer nema kosti. Samo čisto meso. Kakvi u okolini, ovakvo pečenje nema u kosmosu celom! Apsolutno tačno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1758 Napisano Maj 23, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Gledam prognozu, do četvrtka sa kišom, nadam se da će vikend biti suh i spas za vožnju bežeći od ove surove realnosti tokom radne nedelje. Tako da sam ZA vožnjicu, klopu i druženje naravno gde god odlučite, ako ne bude kiše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2301 Napisano Maj 24, 2020 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan U slucaju da nema mesta u Malom hrastu,odlicna alternativa vam je Orahov hlad i pecenjara Kod postara. Sto se tice Arandjelovca... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Maj 24, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Jedan je Mali Hrast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 24, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, shoyyka je napisao: 1. 2. ThePainkiller (ipak solo dolazim) 3.shoyyka Prvo mesto sam ostavio da se upiše pokretač ove ideje o okupljanju, ne želim da se sad ja guram tu nešto na prvo mesto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10068 Napisano Maj 24, 2020 Drug član, 3360 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Slabo nešto za pragnje... narod se zamastio u izolaciji... Iskren da budem meni posle dobre vožnje najviše prija neka dobra čorbica... tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Maj 24, 2020 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Imate Karadjordjev Vajat kod Orasca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Maj 25, 2020 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan za! Samo da se zna kad i gde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...