Stole_018 70 Napisano Februar 22, 2020 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jel beše šrafovi ne idu uz novu bateriju? Stoga ako neko ima viška komada dva rad sam otkupiti! Mislim da idu novi šrafovi uz bateriju, barem sam ja dobio kada sam kupovao pre 3 godПослато са SM-N960F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10359 Napisano Februar 22, 2020 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Moram pitati g-dina Rajka @Arakis da li da vozim sutra, samo sutra ovako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 22, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, shoyyka je napisao: To sam i mislio... ako se ošteti šta ću... nego žao mi je, dobra, mnogo... Konjina Pa prvo dobro zagreješ lemilicu. Da bez problema topi kalaj (koji u sebi ima veći sadržaj olova, takav se koristi za spajanje oluka). Onda dobro očistiš šmirglom taj plus kontakt i namažeš pastu. Što kraće držanje lemilice na kontaktu i ne bi trebalo da sjebe kontakt, tj. plastiku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10359 Napisano Februar 22, 2020 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Neću ja, moja mala lemilica... drugar elektroničar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10359 Napisano Februar 22, 2020 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko nekad vidjao ovakve baterije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10359 Napisano Februar 22, 2020 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Evo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10359 Napisano Februar 22, 2020 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan https://bs-battery.com/battery-types/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10359 Napisano Februar 22, 2020 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Francuska... sponzorišu Quartarara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7685 Napisano Februar 22, 2020 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam srafove na starom aku ali kako dostaviti? Meni se cini da je to obican navoj, nista specijalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17103 Napisano Februar 22, 2020 Integrisan, 5032 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 2/19/2020 at 5:57 PM, WoodyRider said: Bolje od 10W40 kojeg propisuje proizvođač? Neki manuali su toliko matori da te gradacije nisu ni postojale pre tako da to nema veze uopste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Februar 22, 2020 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Izvadi se "plus" iz AA baterije od 1,5V, to je "grafitna elektroda koja topi olovo", napravi se kalupic oko kleme a zica od 4m2 se uprede oko vrha, drugi kraj ide na zdravu klemu, dodavati olovo, moze i ono od utega za pecanje. Elektrodu drzati kljestima posto se trenutno zagreva do usijanja... Po nalivanju napuniti akumulator... Ovo radi ako je akumulator bar 70% pun... Jednostavno bas! Pozdrav Nenad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Februar 22, 2020 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, svojom strujom baterija usijava elektrodu koja topi olovo dok pipkas... Ponavljam, kljestima drzati "elektrodu" usijava se trenutno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Februar 22, 2020 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shoyyka je napisao: Moram pitati g-dina Rajka @Arakis da li da vozim sutra, samo sutra ovako? Uh... Moras napraviti dobar kontakt izmedju kablova i klema... Makar ih zamotao zajedno bakarnom zicom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22177 Napisano Februar 22, 2020 Integrisan, 9549 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Inace, uz svaku bateriju dolaze i srafovi. Ili su na mestu ili u kesici zasebno upakovani. Pozdrav TDM ekipo! Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10359 Napisano Februar 22, 2020 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Bigor je napisao: Ja imam srafove na starom aku ali kako dostaviti? Meni se cini da je to obican navoj, nista specijalno. Hvala, imaću te u vidu ako zatreba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VicaIMV 30 Napisano Februar 23, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Porodin Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Vec duze vreme pratim ovu temu pa rekoh da se upisem i bacim neku sliku.Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VicaIMV 30 Napisano Februar 23, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Porodin Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Inace ono sto ga izvaja od fabrike je: Auspusi Laser pro stock, K&N filter vazduha i Dynojet kit u karburatorima.Potrosnja sa ovakvim setup-om je oko 6l. Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10359 Napisano Februar 23, 2020 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Od svih BMW-a moj najlepši 'ladno... vrćem se! 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Februar 23, 2020 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Inace ono sto ga izvaja od fabrike je: Auspusi Laser pro stock, K&N filter vazduha i Dynojet kit u karburatorima.Potrosnja sa ovakvim setup-om je oko 6l. Poslato sa ANE-LX1 pomoću TapatokaJesi li ti radio taj setup karburatora ili si ga tako kupio ? Trebam reparirati karburatore pa razmisljam o tom kitu.Послато са SM-N960F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VicaIMV 30 Napisano Februar 23, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Porodin Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio, prvo sam radio reparaciju fabrickih karbova a posle sam dodao dynojet.U tom kitu dolazi samo glavna dizna i igla, ostalo je fabrika. To je stage 1 kit, mozda u stage 2 ili stage 3 dolazi nesto vise. Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 23, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14585 Napisano Februar 23, 2020 moto merkat °°, 4903 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @VicaIMV dobrodosao Dali mozda znas ili je u pakovanju upisana oznaka igle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VicaIMV 30 Napisano Februar 23, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Porodin Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici.Neznam dali ima oznaka igle, ali znam da nije pravilnog oblika, na dnu je debela pa se suzava i opet podebljuje do gore. Bukvalno na punom odklonu ona dodje debela i tulbi. Cudna skroz, steta nemam sliku. Jedino diznu mogu da pogledam koja ide. Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14585 Napisano Februar 23, 2020 moto merkat °°, 4903 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pitam jer imam drugacije iglice, imaju oznaku ali nigde nisam nasao poklapanje sa nekim tipom motora/karba, moje su krace malo, deblje, drugacije ... sve u svemu na punom gasu daju vise goriva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VicaIMV 30 Napisano Februar 23, 2020 U prolazu, 34 postova Lokacija: Porodin Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovim iglama je suprotno na punom gasu daju manje goriva. Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...