shoyyka 10300 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nego... baš me zanima kako ću proći na registraciji ovih dana zbog ovih mojih džidža-bidža... ništa skidati neću, barem za početak, a toga ima...... i ima..... ovi kod mene nisu zahtevni nešto ali...da ga ne preterah? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, shoyyka said: Nego... baš me zanima kako ću proći na registraciji ovih dana zbog ovih mojih džidža-bidža... ništa skidati neću, barem za početak, a toga ima...... i ima..... ovi kod mene nisu zahtevni nešto ali...da ga ne preterah? Pa idi preko nekoga? Ili da doteram ja moj TDM, i stavimo tvoju tablicu za sliku samo hahahahhaha moj je 100% fabricki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mare... videćemo... skinuću kofer i možda ralicu, eventualno povišeni... mislim da ne smeta ostalo... mislim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Markone88 je napisao: hahahahhaha moj je 100% fabricki Ćuti... ja gledam šte još da mu turim... dogodine kofere bočne, crashbar... mmmmm šta bi moglo još? Znam... kabina.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14541 Napisano Octobar 22, 2019 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka zakonski gledano- maglenke skini, kofer otkaci a preko svetla na stitnicima ruku prelepi crnu foliju (izolir traku), proces i kod cepidlaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Octobar 22, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, bdada je napisao: @shoyyka zakonski gledano- maglenke skini, kofer otkaci a preko svetla na stitnicima ruku prelepi crnu foliju (izolir traku), proces i kod cepidlaka. Fala vi na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14541 Napisano Octobar 22, 2019 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sad me slusas a za lanac ne! Salim se, tu smo ako zaskripi 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 23, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka Samo skini kofer i maglenke, vizir ne moraš dirati, kao ni ralicu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 23, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Mene su terali da skinem nosace bocnih kofera i maglenke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Octobar 23, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Ja prosao sa centralnim koferom i rucno pravljenim bocnim nosacima (malo nakaradni) ....al prosao..pitao je sta je ovo,rekoh nosaci ...i to e to.. Al decko isto voza motore,ima obicaj da zadje u sumu sa krosacom...Nas coek Tako da valjda ide kako te zapadne covek,zakon ima al moze da prodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 23, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma to ti je od tehnickog do tehnickog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12803 Napisano Octobar 23, 2019 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli su šrafići. Sa konusnom glavom su od nerađujaćeg čelika, imbusi su titanijumski. Vizuelno, razlika je u boji. Titanijum je nešto tamniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Octobar 23, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alekre je napisao: Stigli su šrafići. Sa konusnom glavom su od nerađujaćeg čelika, imbusi su titanijumski. Vizuelno, razlika je u boji. Titanijum je nešto tamniji. Lepi... skoro k'o novi Aj' kad budeš imao vremena nadji ono lepilo za ručicu gasa, već me nervira ovaj kablić od grejača ručki... u svakoj drugoj krivini vraćam ga nazad! Doturi mi link... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12803 Napisano Octobar 23, 2019 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš da iskoristiš cement za gumu koji uglavnom dolazi sa setom za čepovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10300 Napisano Octobar 23, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Svejedno... samo da drži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1779 Napisano Octobar 23, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da sredio bih sve. Ide zima pa da se ubije dosada.Necu menjati creva za sada, prvo da sredim kljesta i plocice i mislim da ce to biti dovoljno. Ako bude potrebno promenim kocioni i stavim pancirna creva naknadno. Racunam da bih sa malo para dobio dosta bolje kocenje.Nije ni sad uopste lose ali nije ni priblizno jako kao na TDM 900.Sent from my SM-A705FN using TapatalkZamenio sam komplet prednje kocnice i stavio od Yamahe R1. Uz sve je odradjena i zamena ulja, ciscenje kocionih klipova i zamena plocica, stavljene nove Brembo carbon ceramic.Da se razumemo, nisam samostalno to uradio, ja sam bio šegrt i publika, a majstor Rade kocka odradio prepravke, a bilo ih je.Znaci za nekoga ko hoce da promeni samo celjusti, to je prosta operacija, odvrnes stare i zasrafis nove, ispustis vazduh iz sistema i to je to, pasuje sve sraf na sraf.Međutim problem nastaje kod glavnog kocionog od R1 koji se dosta razlikuje od kocionog na TDM 850 jer nema nosac retrovizora, a meni je problem napravio i aftermarket Rizoma rezervoar za ulje sa kojim su kocnice stigle, za koji je takođe bilo potrebno naći poziciju i nosac prilagoditi za poziciju na TDM 850.Takođe i sam ugao holendera nije isti i morali smo malo da iskrivimo holender na kocionom crevu kod gl. kocionog kako bi bio bolji ugao i kako ce crevo ne bi lomilo.Takodje ni prekidac stopaljke nije isti, pa moraju da se budže i konektori ili da se stave buksne ili da se direktno lemi, ovde je Rade u nekoj kutiji sa delovima pronasao original konektor za kljesta i prevezao ga i sad je oridjdji.Morao je da se preradi nosac retrovizora, da se od TDM 850 prebaci polumesec sa navojem za retrovizor, jer na R1 retrovizori ne stoje na volanu.Posto je na glavnom kocionom od R1 raspon rupa veci za 3mm morao je za toliko da prosiri rupe na polumesecu od TDM 850 da bi mogao da se usrafi.Ako neko planira zamenu glavnog kocionog onda neka uzme od TDM 900 jer ce imati na njemu iste nosace retrovizora i mislim da ce cela operacija proci bezbolno osim mozda novih buksni za prekidac stopaljke i nece se patiti kao sto je ovde bio slucajUglavnom moram da pohvalim majstor Radeta za strpljenje i majstorstvo, baš se namucio da sve odradi.Jos sam ga iscimao da usput podmaze lezajeve volana, zategne pogonski lanac i iskoristio sam priliku da malo dopunim aku na punjacu i sredim neke detalje kao zadnji fuzaster koji je landarao zbog pojedene kuglice itd.Od planiranih 2h posla ispala je višesatna operacija.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 23, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A slike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1779 Napisano Octobar 23, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan A slike?Zaboravio da slikam, drzi ovo, drzi ono, kako da resimo ovo, kako ono i jbg, bilo je dosta problema prilikom ugradnje, gore sam opisao.Mislim da bi me Rade gađao čekićem da sam kao japanski turista skljocao i fotkao, dok se on preznojavao i mučio.Uglavnom slikacu krajnji rezultat pa kacim.Bilo je kasno, mrak me uhvatio kad sam krenuo da probam motor.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 23, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A impresije po urađenom poslu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1779 Napisano Octobar 23, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu slobodno da kazem da je ogromna razlika, a ocekujem da ce biti jos bolje kocenje jer sam presao samo 10km i plocice jos uvek nisu legle na diskove kako treba pa nemam pravu sliku. Uglavnom pored prepravke sedista mislim da je ovo jedna od korisnijih modifikacija na TDM 850 i da vredi truda i para.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Octobar 23, 2019 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam uradio zamenu fabričkih kočionih klešta sa kleštima od R1, pisao sam ovde već o tome. Koči osetno bolje i sa Tdm 850 glavnim kočionim cilindrom. U planu mi jeste jednog dana da se zameni, ali kako je vidakn sad objasnio gledaću da bude od Tdm 900. Moraju dobro da se očiste klipovi i malo da se sačeka da ulegnu nove pločice. Ja sam konkretno stavio brembo sinter, grizu kao lude.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1779 Napisano Octobar 24, 2019 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan A slike?Evo obećanih slikaSent from my SM-A705FN using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12803 Napisano Octobar 25, 2019 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jedna lepa stvar na prodaju za 900ku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12803 Napisano Octobar 25, 2019 Ne silazi, 7392 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan entuzijasta iz Grčke sa kojim sam diskutovao skoro o TDM. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Octobar 25, 2019 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Sutra žena i ja idemo na Srebrno jezero, neke preporuke za kamp i večeru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...