Markone88 4827 Napisano Avgust 27, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, bocca_bastard said: da. moze, najbolje da bude jedan dan, rano ujutru krenemo sa raznih krajeva, i okupimo se na nekom mestu. bleja, klopa, i jois jedna voznjica popodne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 27, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, bocca_bastard je napisao: da. Može, može, Ja sam za svaki dogovor, bitno je druženje i vožnjica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 27, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ThePainkiller je napisao: Bio je jednom jedan kolega zvani @Astral koji je bio rad da okupi ovu razbacanu ekipu TDM-aša, ali avaj... Navodno (ili ne), niko nije bio zainteresovan za dotično okupljanje, tako da dočekasmo kraj leta i ne sakupismo se... Šteta, ajde da ne prekidamo taj lanac okupljanja i vidimo da napravimo neku dobru priču uskoro, sve u cilju dobrog druženja, vožnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 27, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za... Samo ćemo se malko teže uklopiti, obzirom da smo poprilično raštrkani po Srbiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 27, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Ne, zašto... Skoro sam bio u vožnji, ekipa, Čačak, Despotovac, Obrenovac, Beograd, N.Sad, Zrenjanin, Kragujevac, Svilajnac, Nismo se pre toga znali, dogovor bio nalaženje u V.Banj i peglamo po Planinama, bili 2 dana, bilo extra Sve se može kad se hoće 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Avgust 27, 2019 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pošto gore ima bivših, eto I ja kao sadašnji TDM-aš sam zainteresovan za svaki vid okupljanja, s tim što ću u zemlji biti tek sredinom Septembra Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Avgust 28, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Odozgo da idu dole daleko je ( ili nije?) i obrnuto... ostaje skup negde u centru što znači da ću ja voziti u krug pa dok se ne umorim... ili da se prave možda dve grupe:North and South? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 28, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nama sa severa, do prvog brežuljka (ne računajući Frušku Goru) treba minimum 200 km u jednom pravcu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 28, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Po dosadašnjem iskustvu, kada smo bili rasuti tako svi sa strane, rešenje je bilo Valjevo, to je otprilike većini tu i tamo u blizini od 100+ km. Onda, Loznica, B.Bašta, može se i bućnuiti na Prućcu ili tako nešto slično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4827 Napisano Avgust 28, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan A da se nadjemo kod @Alekre taj batak da jedemo. Ima bese i neki sladoled 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 28, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ne valja Valjevo, @Astral ume da zaboravi Čačane tamo! Šalu na stranu, meni je svaki vikend zauzet svadbama počev od ovog, ali ako se iskombinujem, došao bih makar kolima da se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14524 Napisano Avgust 28, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, bocca_bastard je napisao: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Ispade @Astral kriv, reci istinu, zaustavi nas u Sapcu policija i redom sve, nalepnica, prva pomoc, sendvic ... cuo sam posle da ga zovu @Throttle Addict namrgodjen neki lik, mi sta cemo, cuti, trpi, jedi, pij 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 28, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče, moglo bi Valjevo, a može i taj batak i sladoled da se tamane u Smederevu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12780 Napisano Avgust 28, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za batak mora subota, nedeljom ne radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 28, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, nikvuksa je napisao: Ne valja Valjevo, @Astral ume da zaboravi Čačane tamo! Šalu na stranu, meni je svaki vikend zauzet svadbama počev od ovog, ali ako se iskombinujem, došao bih makar kolima da se vidimo. xaxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Avgust 28, 2019 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Batak i sladoled zvuce primamljivo....posto sam ja prodao motor a po oglasima vidim da mnogi prodaju motore jer nemaju vremena da voze evo ja cu se zrtvovati i vozicu neciji motor da ne stoji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 28, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ček, ček... Zar ti ne putuješ u inostranstvo...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 28, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Moze gde ocete. Mozemo i u Parmenac na teletinu. Provozamo klisuru. Rudnik je usput. U povratku svratimo do onog "vulkana" zaboravih mu ime,pored rudnika. Mozemo i na sladoled. Moze sve. @nikvuksa jos jednom izvini. Pogresio sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 28, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre @Astral , ja se šalim stvarno. Nema potrebe za tim. Ali može na teletinu kod Brana, onda mogu biciklom da dođem, makar su dva točka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Avgust 28, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Astral je napisao: Moze gde ocete. Mozemo i u Parmenac na teletinu. Provozamo klisuru. Rudnik je usput. U povratku svratimo do onog "vulkana" zaboravih mu ime,pored rudnika. Mozemo i na sladoled. Moze sve. @nikvuksa jos jednom izvini. Pogresio sam. Jel to ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 28, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš nešto u poslednje vreme, podvlajuje govedinu, junetinu, nešto jeste ebem li ga, a ponekad ume da zabode dobar pauflek i da bude prste da poližeš I dalje od Brana ima Restoran Lazić oko 1km., ista priča Teletina i na zavidnom nivou Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 28, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, shoyyka said: Jel to ovde Pa da al to nije bas u selu, na magistrali je na ulazu u Ovcarsko Kablarsku klisuru. @nikvuksa licno dolazim po tebe i kao cara te transportujem do kafane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 28, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, DarkoČa said: Nije baš nešto u poslednje vreme, podvlajuje govedinu, junetinu, nešto jeste ebem li ga, a ponekad ume da zabode dobar pauflek i da bude prste da poližeš I dalje od Brana ima Restoran Lazić oko 1km., ista priča Teletina i na zavidnom nivou Mi kad god smo jeli bilo je vrhunski. Nadam se da nisi u pravu. To mi je jedna od omiljenih kafana u zemlji kojoj se sa osmehom vracam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 28, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Astral je napisao: Mi kad god smo jeli bilo je vrhunski. Nadam se da nisi u pravu. To mi je jedna od omiljenih kafana u zemlji kojoj se sa osmehom vracam. I Ja bih voleo da nisam u pravu, u toj kafani koja datira iz 1960, kad je otvorena sve je iz tod dob, jem rashladnih vitrina i ponekih novotarija, ambijent je kao u doma komunizma, inače hrana preuzeta nedaleko iz Kamenoloma Jelen Do, gde su radnici to imali za jelo Dok su Valsnici bili u životu sve je funkcionisalo, prvo je Vlasnik preminuo, posle koju godinu i Suprugs, posao spao na dva brata, stariji koji je bio zadužen za nabavku nekih sitnica i pomalo konobariosao dok su roditelji bili živi, mlađi se tek uključio nakon smrti roditelja, tu su uletele žene od njih i unele svaka po svoj nemir, 15 godina svraćam u ovu kafanu, još kao klinac sam dolazio. Dođem sad ponekada kada se od drugara koji mi dođu neko odluči da tu jede, jer je čuo ili davno pre bio Ovo ti može svaki Čačanin potvrditi koji je dolazio nekada davno i koji ne navraćao sada kada su novopečeni mladi Vlasnici u poslu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 28, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Ali da ne offujem sada, što se mene tiče, može, meni je to ispred kuće takoreći, ali svakako bih se dovezao do Rudnika i produžio do Topole, ko onakav put i krivine da ne odvoza, pauza može u Kota 555 Rudnik pa onda nastavljamo Ovčarsko Kablarsku klisuru uz klopu kod Brana u povratku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...