ThePainkiller 4384 Napisano Februar 24, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, bdada je napisao: Kod mene bude manjka Ispadne mi osigurac iglice a plocice bele ca crnim tackicama + puna prostorija amelja, odleeepio sam. A što diraš osigurače iglica... Zna se, po manualu, stoje na 3. podeoku i to se ne dira... E kad smo već kod karbova.. Primetio sam da ima malo razlike između karoba od 92. god i 95. na 3 vd-u. Razlika je u tome što iz 92. god. šolje karbova se šrafe na samo 2 dijagonalna šrafa, umesto na sva 4. I kod iglica nema one platne između iglice i tela, nego je ta plastikica ispod osigurača iglice posebnog oblika i uklapa se u telo kada se ubaci. Ostalo je sve isto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2457 Napisano Februar 24, 2019 Andragog, 5022 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Na prvom od gore, najmanje troši.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 24, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, srbac je napisao: Na prvom od gore, najmanje troši.... ...i najlošije ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2457 Napisano Februar 24, 2019 Andragog, 5022 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 3vd jede 4tx i sa iglom na prvom.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15082 Napisano Februar 24, 2019 moto merkat °°, 4948 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, srbac je napisao: 3vd jede 4tx i sa iglom na prvom.... Dali se @Astral slaze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 24, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ThePainkiller je napisao: @Mirkic došao na jednom cilindru...odvezao se na oba... P.S. a faca na slici mi je kao da prvi put vidim karburatore u životu... Kaže zubar dok se sprema da izvadi zub:– Ne boj se Borise, za sve postoji prvi put.– Ali, doktore, ja nisam Boris!– Znam, znam… ja sam Boris.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 25, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, bdada said: Dali se @Astral slaze? Mozda, samo do trece. Tu 3VD upada u problem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2457 Napisano Februar 25, 2019 Andragog, 5022 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan A tek onaj tx sa 17 zuba napred..... 96-98 njega dere super tenere,( baš se rimuje) probano više puta... heheheh Ali samo do treće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13222 Napisano Februar 26, 2019 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ću biti opušteniji u krivinama. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Februar 26, 2019 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ću biti opušteniji u krivinama.Za krivine OO igraju ključnu ulogu. Ostalo su nijanse Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Februar 26, 2019 Drug član, 1955 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sto mi se svidja zvuk... https://www.youtube.com/watch?v=77GkEfaUHDw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11610 Napisano Februar 26, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 4373 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ceo motor (baš taj sa snimka) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano Februar 26, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Alekre said: Nadam se da ću biti opušteniji u krivinama. jesu ono u pozadini Robertovi topov? :'( :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13222 Napisano Februar 26, 2019 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jesu. Dobili su tretman hobi poliranja, očistio sam šelne, cevi. Za vikend ih montiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano Februar 26, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, Alekre said: Jesu. Dobili su tretman hobi poliranja, očistio sam šelne, cevi. Za vikend ih montiram. ako se desi da se budes vozio ka BG u narednih par nedelja, javi mi, da skocim negde da te presretnem, da cujem kakvi su. Da vidim jel su za mene ili ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Februar 26, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Budi siguran da jesu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13222 Napisano Februar 26, 2019 Ne silazi, 7489 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ću biti na otvaranju sezone ili u Sremčici za Uskrs. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 375 Napisano Februar 26, 2019 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Alekre said: Nadam se da ću biti opušteniji u krivinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 843 Napisano Februar 26, 2019 MK Obrenovac, 567 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bas do malo pre sredjivao auspuhe na TDMu 900, dva leo vincea Em su bili zapusteni, em labavo stajali Skinuo sve, ispolirao ih, pocupao iz njih db kilere, sve lepo uklopio, dotegao i na kraju provozao Sad je druga prica, em duplo lepse izgledaju, em grme muski, bas se lepo cuju i loze da se gasira Jedino sto sam zaboravio da slikam sve i da snimim, ali kacim uskoro snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Februar 27, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Mamu, tatu i oba roditelja... Stanem da se ukljucim na put, spustim levu, vidim guzva, spustim i desnu nogu (pored kanala) kad odjednom odroni se zemlja... Lagano tonem na desno, pomeram se levo al jbg masa radi svoje... Slow motion... Gledam kako tonemo, gledam kljuc, gledam kill sw... Ugasim na kill i puf, izvrnem se ko prase... glupo i debilno... Tako da ako neko ima prednju veliku masku i prednju desnu neka javi.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano Februar 27, 2019 Drug član, 2964 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne nadjes mozes to i zavariti, dobar majstor ce to srediti. Gledao sam kako vare branik od mecke koji je bio u komadima i dobro ga odrade, mada novo je novo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 843 Napisano Februar 27, 2019 MK Obrenovac, 567 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kad ne fale parcici i kad se plastika nije puno izuvijala i uvrnula sve se sredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 843 Napisano Februar 27, 2019 MK Obrenovac, 567 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas uhvati malo zubatog sunca da operem lanac i koliko toliko odmastim i ocistim ceo motor Polako pocinje da poprima pristojan izgled Naravno na kraju sam morao malo da ga upalim i zagrmim sa njim po kraju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Februar 27, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Mirkic je napisao: Mamu, tatu i oba roditelja... Stanem da se ukljucim na put, spustim levu, vidim guzva, spustim i desnu nogu (pored kanala) kad odjednom odroni se zemlja... Lagano tonem na desno, pomeram se levo al jbg masa radi svoje... Slow motion... Gledam kako tonemo, gledam kljuc, gledam kill sw... Ugasim na kill i puf, izvrnem se ko prase... glupo i debilno... Tako da ako neko ima prednju veliku masku i prednju desnu neka javi.... Kolega, zao mi je ali desava se. Zato postoje majstori koji ce to da zavare (a ne sprze) za smesne pare. Veruj mi, vec nekoliko puta sam morao bas za TDM-a raditi te sitne popravke, posle gitovanja i farbanja kao da nista nije bilo. Jedino ces imati muke oko skidanja, nosenja ovamo-onamo, farbarije, zasrafljenije.... Saljem ti na pp telefonski broj majstora u N.S. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 27, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Mirkic je napisao: Mamu, tatu i oba roditelja... Stanem da se ukljucim na put, spustim levu, vidim guzva, spustim i desnu nogu (pored kanala) kad odjednom odroni se zemlja... Lagano tonem na desno, pomeram se levo al jbg masa radi svoje... Slow motion... Gledam kako tonemo, gledam kljuc, gledam kill sw... Ugasim na kill i puf, izvrnem se ko prase... glupo i debilno... Tako da ako neko ima prednju veliku masku i prednju desnu neka javi.... A evo i broj od majstor Gargi-ja baš iz Temerina: 060-668-5287 Meni je radio plastike na Teneri i onom sivom TDM-u. Rezultati su bili fantasticni, a za normalne novce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...