Astral 6236 Napisano Februar 21, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, bdada said: Plattner Vidis, nisam nasao parts broj za opruge, samo za celu korpu. Rekao bih da nisu predvideli remont. Znaci treba nam aftermarket. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Februar 21, 2019 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi tu uvalio platne, ionako ces prodavati motor, posle cu ja da se patim. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 21, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan E pa neces se ti meni patiti ne zvao se ja Lepi Aca. KEDO - Kupplungskorb Reparatur-Kit komplett inkl. Anleitung (6 Federn, 2 Spielausgleichscheiben und 3 Nieten) WWW.KEDO.DE Fuck yeah! 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 21, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro.. za sada samo ja sebe zovem tako ali u buducnosti,mozda jos neko pocne... inace, ovaj Kedo sajt je bas dobar. mislim da cu sve zivo sa njega poruciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Februar 21, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kad je rekao lepi, mislio je na "zalepljivanje". Jel da? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 21, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan WTF is feeler gauge? Ja taj alat sta god da je nemam. Ali ako te ploce nisu 100dukata zamenicu ih bez obzira iako izgledaju ok. Ne znam ni kako igledaju kada su za zamenu. Lamele su mi prilicno dobre, to je recimo dobra vest. 3.0 su sve. A opruge koje potiskuju lamele su u totalnom qrcu. Sve su 49mm,jezivo... One svakako idu nove. I tako... Sutra idem po materijal da napravim onaj alat za blokadu kako bi odvrnuo centralni sraf,dok to ne napravim,ne mogu dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22244 Napisano Februar 21, 2019 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To su ti "spijuni" za kontrolu zazora... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 21, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A inace,zanimljivo je to da mi je kvacilo super "hvatalo" rasturio sam ga zato sto je nesto zveckalo unutra i ponekad bi mi se desilo da zakrci kada ga ubacujem u 5. Ne cesto ali je umelo. Na kraju eto, opruge korpe i opruge lamela su za zamenu. Ostalo je sve dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 21, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, N.F.S. said: To su ti "spijuni" za kontrolu zazora... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Aaaaaa..... E pa nemam ni to al znam gde ima, maznucu sa posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22244 Napisano Februar 21, 2019 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vici u pomoc ako se ne snadjes...Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 21, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Ovo i mene ceka jednog dana, jer imam pomalo zveckanje nadesnoj strani... Opet to je nezgodno sto kod nas nema delova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7695 Napisano Februar 21, 2019 Drug član, 2947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, Astral said: Aaaaaa..... E pa nemam ni to al znam gde ima, maznucu sa posla. Imat ces ih mozda sutra, karma je cudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 21, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan YAMAHA TDM 850 4EP 3VD 1991 - 2001 2-1 Exhaust System with 300mm Oval Stainless Steel Silencer Carbon Tip WWW.BLACKWIDOWEXHAUSTS.CO.UK 2-1 Exhaust System Fits Yamaha TDM850 all models 4EP 3VD 1991 - 2001 This fits all years and models of the TDM850... Kako lepo izgleda ovaj komplet jos samo bacis preko 300e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Februar 21, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Radi se,sredjuje se...koferče došlo na red... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Februar 21, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Februar 21, 2019 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan I ja uz'o mal da sredim kucu, usisam ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Februar 22, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Znate li nekog majstora u Nisu da mi preporucite sa sigurnoscu (ili okolina Nisa).Tdm nisam palio jace od mesec dana i sada nece da upali, baca varnicu na svecicu, oseca se benzin ali ne pali. Planirao sam da ga vozim kod Bokilica ali dzaba kad sad ne mogu da ga upalim uopste da bih otisao kod njegaПослато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Februar 22, 2019 MK Obrenovac, 564 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari jedno pitanje za kolege koje su posedovali TDM850 i presli na TDM900 Interesuju me prave razlike izmedju ova dva modela , pod tim mislim na poziciju sedenja, u praksi ogibljenje i kocnice, kako se ponasa agregat , snaga raspored i odnos brzina u praksi i najvaznije kako se vozi po krivinama i udobnost Isplati li se prelaziti sa jednog na drugi, ralika je otprilike 1000e da li se nesto specijalno dobija i unapredjuje ili je mahom slicno Suvoparne tehnicke podatke i jednog i drugog znam napamet, takodje i uglavnom oko ulja i ostalih tehnikalija Interesuju me utisci iz voznje i sve ukupno misljenje Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 22, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, Stole_018 je napisao: Znate li nekog majstora u Nisu da mi preporucite sa sigurnoscu (ili okolina Nisa). Tdm nisam palio jace od mesec dana i sada nece da upali, baca varnicu na svecicu, oseca se benzin ali ne pali. Planirao sam da ga vozim kod Bokilica ali dzaba kad sad ne mogu da ga upalim uopste da bih otisao kod njega Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Prespoji na akumulator od auta povuci saug i verglaj sa prekidima dok ne upali. Isparilo gorivo iz karbova i vakum pumpe pa je muka da povuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Februar 22, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam da napomenem da je 3vd model, moja greska izvinjavam seSpojio sa automobilom, verglam pola sata ma nece da upali nikako. Cak sam skinuo filter i malo nasuo benzin u karbove, uopste nece.Jedino svecice nisam uspeo da skinem, nepristupacno je, jel postoji neki fazon ?Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 22, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Stole_018 U gornjem postu si rekao da baca varnicu na svjecicu, a sada kazes da nisi uspjeo svjecice da skines? Svjecice se skidaju bez problema sa strane kad skines bocne plastike. Uzmi vecu plasticnu spricu za injekcije pa ubrizgaj benzin na crijevo sa slavine u vakum pumpu, morao bi upaliti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Februar 22, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti se desava mozda da cujes kao da hoce da upali, i bas kada bi trebalo da upali, probije i vergla u prazno?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 22, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Stole_018 je napisao: Zaboravio sam da napomenem da je 3vd model, moja greska izvinjavam se Spojio sa automobilom, verglam pola sata ma nece da upali nikako. Cak sam skinuo filter i malo nasuo benzin u karbove, uopste nece. Jedino svecice nisam uspeo da skinem, nepristupacno je, jel postoji neki fazon ? Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Meni to baš izgleda kao da su svećice nalivene benzinom i da zato neće da upali... Najlakši pristup svećicama imaš kada skineš bočne plastike i odšrafiš hladnjak, tj. odmakneš ga od cilindara. Tada bez problema prilaziš svećicama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Februar 22, 2019 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Mala cegrtljka i kratki nastavak i ko hirurg sa prsticima sa strane,prethodno skines bocne plastike i odsrafis hladnjak sa sve nosacem i gurnes napred koliko creva dozvoljavaju.Kljuc za svecice 18.Malo zajebancija ali ide. NGK Dpr9ea-9 a moze i iridijumske ali za njih ne znam broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Februar 22, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan [mention=40537]Stole_018[/mention] U gornjem postu si reka oda baca varnicu na svjecicu, a sada kazes da nisi uspjeo svjecice da skines? Svjecice se skidaju bez problema sa strane kad skines bocne plastike. Uzmi vecu plasticnu spricu za injekcije pa ubrizgaj benzin na crijevo sa slavine u vakum pumpu, morao bi upaliti. Skinuo sam kabli, stavio drugu svecicu koju sam nasao i zaverglao da vidim, tada je bacao varnicu.Inace, desi se mozda jedno do dva puta toko dugogo verglanja da da mali znak i opet nastavi da vergla u praznoПослато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...