Stole_018 70 Napisano Februar 17, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde Motocikli | Oprema i delovi : Set za reparaciju slavine yamaha 30.01.2019 - ID 72578167 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Tourmax fck-22 set za remont slavine za vecinu yamahinih modela ... Sent from my SM-G900F using TapatalkHvala puno, najverovatnije cu tu uzeti. Taman kad budem odradio to, javljam utiske Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, PECA BMW je napisao: drustvo , tdm 850 iz svajcarske , tamo registrovan na 20kw ima verovatno blokadu , zna li neko gde je blokada i kako je skinuti ? ako je uopste i ima . Pazite samo da li može da se registruje kod nas. Svojevremeno je bio jedan odličan 4tx u oglasima za smešne novce, upravo zato što nije mogao dobiti COC potvrdu na smanjene kilovate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13134 Napisano Februar 17, 2019 Ne silazi, 7461 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko zainteresovan za moj polovni set guma Metzeler Z6? DOT 2014. Zadnjoj je potrošen najviše središnji deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Alekre je napisao: Da li je neko zainteresovan za moj polovni set guma Metzeler Z6? DOT 2014. Zadnjoj je potrošen najviše središnji deo. Koje su mere zadnje gume? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13134 Napisano Februar 17, 2019 Ne silazi, 7461 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 120 70 R18 i 160 60 R17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ih...ne paše mi... Meni treba 160/60R18... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14954 Napisano Februar 17, 2019 moto merkat °°, 4938 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ti kao da si pre par godina a ne pre par minuta prodao TDM pa trazis zadnju 18" ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13134 Napisano Februar 17, 2019 Ne silazi, 7461 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobiće ćušku jer se glupira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 17, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan E sad sam i ja u bunilu... Jel nijedan TDM nema 18 nazad? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 17, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, ThePainkiller said: E sad sam i ja u bunilu... Jel nijedan TDM nema 18 nazad? Jok more. 17" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan E jebga, onda sam omanuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14954 Napisano Februar 17, 2019 moto merkat °°, 4938 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, ThePainkiller je napisao: E jebga, onda sam omanuo... Spuco te adrenalin Daj ti sliku te gvozdenzube ovde (ako si doterao) nismo mi rasisti (kao ona druga sekta ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, bdada je napisao: Spuco te adrenalin Daj ti sliku te gvozdenzube ovde (ako si doterao) nismo mi rasisti (kao ona druga sekta ) Moguće... Sada je mrak, sutra je slikam kada grane sunce, da gvozdenzuba zasija u punom jeku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan drustvo , tdm 850 iz svajcarske , tamo registrovan na 20kw ima verovatno blokadu , zna li neko gde je blokada i kako je skinuti ? ako je uopste i ima .Meni se čini da je ta blokada u vidu metalnih pločica između agregata i izduvne grane.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Februar 17, 2019 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan drustvo , tdm 850 iz svajcarske , tamo registrovan na 20kw ima verovatno blokadu , zna li neko gde je blokada i kako je skinuti ? ako je uopste i ima .Najvažnije ti je da se to uradi u Švici i da se u novu saobraćajnu upiše podatak o fabričkij vrednosti snage motora, tek onda može da se uveze, ocarini i proveri u Ams. Taj deo mora da odradi vlasnik vozila po saobraćajnoj, zato mora tamo pre ulaska u SrbijuSent from my BBD100-1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Nenadbg88 je napisao: Meni se čini da je ta blokada u vidu metalnih pločica između agregata i izduvne grane. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Kupismo ga danas , malo cu da vas davim ovde sa pitanjima jer o tom motoru bas nista ne znam , probao ga malo obilaznicom oko smedereva i onako nisam ga preterano zgazio ali izgurao 160 , mada mi se cini ne moze mnogo preko toga ( i ne treba) A gledao za blokade i meni se cini da sam video neke ploce ali kontam kao da stoje na karbovima na usisnoj grani . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14954 Napisano Februar 17, 2019 moto merkat °°, 4938 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan I dizne su manje, bokilica kontaktiraj objasnice i poslati odgovarajuce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ma prvo da provoza neko ko zna kako taj motor ide da vidi ima li blokadu uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13134 Napisano Februar 17, 2019 Ne silazi, 7461 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd pa komentarišite, obećao sam tekst. V-Strom 650 ili TDM900 | 2wheelsReport 2WHEELSREPORT.WORDPRESS.COM Kako se ova dva motocikla podudaraju u klasi i cenovnom rangu, često prave dilemu i poteškoće pri odabiru u glavi potencijalnog vlasnika. Na to dodajte subjektivne utiske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14954 Napisano Februar 17, 2019 moto merkat °°, 4938 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako mu je max 160 onda ima ako moze preko toga nema (mada msm da je 140 kraj kada ima 25kw) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 837 Napisano Februar 17, 2019 MK Obrenovac, 566 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Sestrin bivsi TDM850 je bio iz Svice i bio je ustrojen Blokade su bile na dva mesta 1. U samim karburatorima plasticne caure koje su stajale kod sibera, odnosno membrana i nisu dozvoljavale da se igle podizu do kraja 2. Na flansama izmedju karburatora i cilndara su bili kao metalni dihtung koji je suzavao otvor ili protok smese Sve ostalo je bilo indeticno ka na otvorenoj verziji ( dizne, bregaste.... ) Skidanjem tih gluposti motor je isao kao mecava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam jedno pitanje za malo starije poznavaoce, posto se kolebam dosta oko jedne stvari.Moj najbolji drug planira da prodaje bandit 1200. U mnogo dobrom stanju sa gomilom opreme. Ništa za dirnuti bukvalno. Meni fali nesto sa malo više snage, probao motor, ide kao mećava, pri normalnim brzinama trosi manje goriva od tdm-a, i poceo je mnogo da mi se svidja.Šta bih dobio a šta izgubio? Brzinu i živahnost 100 posto. Malo me brine udobnost na duzim relacijama jedino. I voznja udvoje. Ima li neko iskustva u poredjenju ova dva modela?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Februar 17, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio Bandita 650 i sad TDM 900. Nisu isti modeli kao što ti porediš, ali kao informacija može da posluži. Na Banditu sam posle 500 km spreman samo za krevet, na TDM-u mi se čini da mogu bez problema još 500. Toliko o udobnosti i položaju sedenja. Ono u čemu je Bandža sigurno bolji je obrtni moment, povlačenje iz niskih obrtaja. Nekako se finije vozi 4 cilindra i mnogo manje šalta. Mada je to šaltanje nekako mekše i finije kod Yamahe. Igranka je to, idealan ne postoji. Potrebno je da strogo definišeš svoje potrebe prvo, pa će rešenje samo da se nametne. Ja i o jednom i o drugom imam samo reči hvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Februar 17, 2019 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Bandita bukvalno ubacim u treću i teram u rasponu od 40 do 160 bez ikakvih problema. Povlaci i iz malih obrtaja odlicno.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...