NIKOLA 1 834 Napisano Februar 7, 2019 MK Obrenovac, 564 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege ( TDM sektasi ) u velikoj sam dilemi ovih dana, da li ostati u sekti ili je promeniti Naime skoro sam neplanirano pazario jos jedan prelep i legendarni motor Yamaha XJR1300 SP. Redna 4cilindra, radi kao sat, vuce sa malih obrtaja ko lokomotiva, kocnice vrhunske, ogibljenje Ohlins, vozi se super, prelep motor, pravi retro muscle bike! Kupio ga od ljudi koji su prvi vlasnici, kupili ga novog 2003godine i presao do sada 7500km, fabricke gume na njenu iz 2001godine.... A sa druge strane stari provereni zuca koga sam preko zime istresao iz gaca i sredio i servisirao sve sto je moglo (nastelovani ventili, takodje i karburatori, zamenjene lamele, svi lezajevi, ulje u vilama, kocnicama, masini, filter vazduha, nove gume.... i jos dosta toga) , spreman za put oko sveta. Naravno sa njim sam prezadovoljan ali opet covek proklet da li promeniti i voziti drugi motor ili ostati na istom Volim sve ko mlad majmun a opcija da ostanu oba ne igra ulogu (automatske batine od strane zene) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, ogromna dilema! Žuća je prelep (po meni najlepša kombinacija boja za 4tx), ali i XJR je brutalna. Ja ne mogu da te savetujem kojeg da ostaviš... meni su oba vrhunska! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 7, 2019 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj ne misli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Februar 7, 2019 MK Obrenovac, 564 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ma oba su u mom vlasnistvu nego koji ostaviti za novu sezonu? Cekam lepo vreme da jos malo istestiram XJRa pa cu valjda odluciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13004 Napisano Februar 7, 2019 Ne silazi, 7434 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pored XJR SP koji će postati klasik TDM nema šta da traži. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 7, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, NIKOLA 1 je napisao: A sa druge strane stari provereni zuca koga sam preko zime istresao iz gaca i sredio i servisirao sve sto je moglo Deluje mi da će Žuća nekog drugog veoma usrećiti! Moj glas za XJR! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan И колико пара стаје жућа? Таман сам добио на лутрији 4 л уља, греота да купујем нешто што не троши :-Р Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 7, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Xjr iako je naked ovde nosi pobedu. Xjr je ipak misicava zver. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Februar 7, 2019 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @marshall hvala na detaljnom uputstvu, vec sam pojurio sto po netu, sto ovde kod nas u gradu i izbor mi je spao na Unibat i Exide, pa cu videti vec, inace planiram 12ah, dakle malo veci od standardnog, a opet da moze da stane i gelski da bude, a cene su tu oko 5000 din i garancija 2 godine... nadam se da ce taj gelski pregurati tri godine jer kako citam iskustva, sve preko tri godine je premija ako prezivi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan XJR definitivno.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Februar 7, 2019 MK Obrenovac, 564 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja sve vise naginjem ka XJRu jer je retka zverka pogotovo sa ovom kilometrazom i u ovom stanju TDMa je best bay motor, za male pare puno nudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 7, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan TDM je TDM ali XJR tako ocuvan je prava Ikona. Glasam za skuplju registracijuSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Sachmo je napisao: Glasam za skuplju registraciju Sent from my iPhone using Tapatalk Nema razlike u ceni registracije kod motocikla preko 750 kubika, ako je godiste isto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9128 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1918 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, jel poznaje neko ovaj motor... Yamaha TDM 900 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha TDM 900, 2009. godište, Touring, vozilo prešlo 37809 km, Beograd. Cena 3.850 € - Motori - Polovni Automobili ?Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Februar 7, 2019 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, ThePainkiller je napisao: Nema razlike u ceni registracije kod motocikla preko 750 kubika, ako je godiste isto... Imas jos jednu granicu 1100, za isto godiste je 2000 din. razlika. I da, iako veliki ljubitelj TDM-a 7500 je 7500 , glas za gvozdenzubu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Februar 7, 2019 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan @ProMasterUkoliko se Nikola odluči za prodaju svog TDM-a, zanimljivo bi bilo loše uzeti i njega u obzir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 7, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster ovo je cini mi se masina iz uvoza. Fino izgleda nema sta. Lepa mu je i cena buduci da nema kofere i nosace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9128 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1918 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan [mention=17332]ProMaster[/mention] ovo je cini mi se masina iz uvoza. Fino izgleda nema sta. Lepa mu je i cena buduci da nema kofere i nosace.Nije uvoz, zamenjen je za auto. Domaće table, samo odjavljen..Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, bdada je napisao: Imas jos jednu granicu 1100, za isto godiste je 2000 din. razlika. I da, iako veliki ljubitelj TDM-a 7500 je 7500 , glas za gvozdenzubu Hvala, bdada, eto vidis, nisam to znao. Meni rekli u agenciji da je sve isto preko 750. Ni oni blage veze nemaju sa cim rade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 7, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan nalepnicu na vili gledam sa telefona, ne vidim vilu u opste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9128 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1918 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan nalepnicu na vili gledam sa telefona, ne vidim vilu u opste.3:Haha, dotle došlo..Misliš da je jaka cena, bez obzira što je 2009. ? Kapiram da će ići još dole,ali svakako mi se svidja.. Jel mu ono pozadi neki nosač za koferce ili je tako fabricki, nikad nisam video skroz go TDM...Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 7, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Tdm izgleda super. Treba ga videti. Ima nasu nalepnicu , a na originalni vizir je dodat poviseni. Jedino me buni ima neke dve sipkice od auspuha do repa. Ne znam da li je to neki odbojnik za bisage ilu nesto sasvim trece???U svakom slucaju uzivo videti. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 7, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Šipkice mi liče kao na Givijev nosač zadnjeg kofera, ali nema gore nosača na tom aluminijumskom delu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 7, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, ProMaster said: Haha, dotle došlo.. Misliš da je jaka cena, bez obzira što je 2009. ? Kapiram da će ići još dole,ali svakako mi se svidja.. Jel mu ono pozadi neki nosač za koferce ili je tako fabricki, nikad nisam video skroz go TDM... Sent from my SM-N950F using Tapatalk Pa za golaca jeste malo jaca. Ok je da je u opremi. Ovako,meni licno je malo skup. Dok ga registrujes eto 4000€. Sve i da nema nista na njemu da se radi. 4000 za 2009. Ne znam cini se puno. Malog stroma novog mozes uzeti za 6000. A ima i onaj Z750S ako se ne varam za oko 5500-6000. Znaci za razliku od 1500-2000 vozis 2019. A 10 godina razlike nije malo. Da je 3000,ok. To mi zvuci realno. Ajde 3200-3300. Al sve preko mi se cini skupo. Ali to je samo moje misljenje. Misljenje ko dupe,ima ga svako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9128 Napisano Februar 7, 2019 Drug član, 1918 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa ovim što si napisao u potpunosti. Hteo sam da uzmem NC750X, novi, ali rok isporuke i ta neka Hondina politika je skroz cudna, čekam 4,5 meseci na motor... ludost.. Strom je oko 7000, ako se ne varam. Kawasaki ako bi uzimao uzeo bih samo Versys jer mi je uspravan položaj sedenja prioritet.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...