Alekre 13017 Napisano Octobar 5, 2018 Ne silazi, 7436 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prodavala se u Francuskoj kao i TDM900 GT. Diler je sam nudio taj paket opreme. Treba da se jure njihovi oglasi, možda naleti. Ja bih odmah stavio ove deflektore crne. Na primer, 900GT ima kao pun oklop i retrovizore napred: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9144 Napisano Octobar 5, 2018 Drug član, 1919 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan https://www.leboncoin.fr/motos/1501767108.htm/Ovaj sam već gledao, ali nisam obratio pažnju na te sitnice, jer su me odbile ove vrljave slike..@SvalerViše me zanimalo s tehničke strane, koje prepravke povlaci..Hvala Alekre.Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 5, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, N.F.S. je napisao: "Boxer kit" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 5, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Brutalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 5, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Alekre je napisao: Prodavala se u Francuskoj kao i TDM900 GT. Diler je sam nudio taj paket opreme. Treba da se jure njihovi oglasi, možda naleti. Ja bih odmah stavio ove deflektore crne. Na primer, 900GT ima kao pun oklop i retrovizore napred: Francuska policija je vozila ( ili jos vozi ) TDM 900. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Octobar 5, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Auu kako je dobrooo! Ko bi rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9144 Napisano Octobar 5, 2018 Drug član, 1919 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Francuski policajci na motorima su gospoda, imao sam više puta priliku da se uverim u to.. O vozackim sposobnostima nema potrebe govoriti. Sećam se da smo bili u nekom restoranu, kada je baš žandarm na TDM-u, snimio kako neki klinac na rolrrima ukrao ukrao torbu kroz prozor auta koji je bio u koloni.. A onda jurnjava za njim po trotoaru u cik-cak, obilazeći žardinjere, pešake... Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22265 Napisano Octobar 6, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne ovo nije mk1! Obratite paznju na ram, agregat.... Skrivena Devetstotka! Pasuje znaci ovaj "bellypan" zastita grana ili kako se vec zove... Ima li je neko na prodaju? Voleo bih da stavim na svog TDM-a, ofarbam u boju rama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 6, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, N.F.S. je napisao: Ne ovo nije mk1! Obratite paznju na ram, agregat.... Skrivena Devetstotka! Pasuje znaci ovaj "bellypan" zastita grana ili kako se vec zove... Ima li je neko na prodaju? Voleo bih da stavim na svog TDM-a, ofarbam u boju rama... Moguce da skid plate od 3VD odgovaraju na 900-tinjaka, ali meni sve ovo ( komplet fotka ) lici na dobar fotosop? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22265 Napisano Octobar 6, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Odavde je slika, istrazivao sam je li neko stavio ovu zastitu sa starijeg modela... http://www.carpe-tdm.net/ipb/index.php?showtopic=35921&hl= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Octobar 6, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam baš ovaj motor uživo na Transalpini. To je TDM900 agregat na ramu 3VD. Momak se zove Modesto, iz Španije je. Malo smo popričali, a prvo pitanje je bilo kako ovo registruje Kaže da za sada prolazi bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22265 Napisano Octobar 6, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ram sa slike koju postavih je od 900... Aluminijumski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Octobar 6, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, N.F.S. said: Ram sa slike koju postavih je od 900... Aluminijumski. Pa sad nisam nešto detaljno zagledao, ali to je taj motor. Kaže da ga je skrpio od više modela. Dalje nismo zalazili u detalje. Nakon toga je išao za Srbiju i nazad za Barselonu mislim, pa sam mu dao moju adresu i telefon da ima gde da prespava, ali se posle nije javio. To je ovaj desno. Na žalost TDM nismo slikali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 6, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, mradomir je napisao: Video sam baš ovaj motor uživo na Transalpini. To je TDM900 agregat na ramu 3VD. Momak se zove Modesto, iz Španije je. Malo smo popričali, a prvo pitanje je bilo kako ovo registruje Kaže da za sada prolazi bez problema. Ram i masina su TDM 900, a sve ostalo 850 3VD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Octobar 6, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ram i masina su TDM 900, a sve ostalo 850 3VD. Jel to znaci da na 3VD ram, pašu plastike i far od 900 ?Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13017 Napisano Octobar 6, 2018 Ne silazi, 7436 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne pašu sigurno ali se uklapaju. Moraju nosači da se grunfuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 6, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Stole_018 je napisao: Jel to znaci da na 3VD ram, pašu plastike i far od 900 ? Poslato sa STF-L09 uz pomoć Tapatoka Ne mora znaciti da se moze TDM 900 napakovati na ram 850 3VD, kao sto se ne moze napakovati 4TX na 3VD. Nego izgleda da postoji mogucnost stavljanja dijelova tdm 900 na 850 4TX? Na prilozenoj fotki se vidi rep od 900 na 4TX. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Octobar 6, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Od 6 motora na motoavanturi 4 TDM-a2x900 i 2x850Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 6, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam proverio španer lanca bregaste i trenutno je na desetom podeoku (otprilike, nisam brojao), a ima još šest do kraja (to sam izbrojao), znači, malo jače od pola je izašao. Rekao bih da ništa tu ne treba da se dira još par desetina hiljada km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13017 Napisano Octobar 6, 2018 Ne silazi, 7436 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba, nije TDM poznat po konzumaciji lanca bregaste. Ja planiram tokom zime da mu zamenim španer novim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajkokv 7 Napisano Octobar 6, 2018 U prolazu, 33 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: yamaha tdm 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Grupa je super a i tdm je super 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajkokv 7 Napisano Octobar 6, 2018 U prolazu, 33 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: yamaha tdm 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Inace motor sam kupio pre 10ak dana 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14831 Napisano Octobar 6, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i da te sluzi kao nas nasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajkokv 7 Napisano Octobar 6, 2018 U prolazu, 33 postova Lokacija: kraljevo Motocikl: yamaha tdm 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Nadam se da hoce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22265 Napisano Octobar 7, 2018 Integrisan, 9587 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno znate al" da napisem, za one koji posle citanja dobiju ideju da pogledaju svoj spaner Postoji procedura skidanja i vracanja, pri demontazi prvi klip u GMT, kompresioni takt (bregaste okrenute jedna od druge) tada je lanac bez tenzije i spaner se moze skinuti. Nov se vraca u isti polozaj. deo koji gura/spanuje uvucen u telo i otpusta se posle zavijanja... Ko narucuje za devetstotku kupuje naravno reviziju spanera (duze telo) pod brojem sa slike. Pozdrav Nenad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...