Alekre 12447 Napisano Jun 30, 2018 Ne silazi, 7275 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ove stikere sam narucio direktno iz Swiss. Ako neko bude pravio problem prekricu ih trakom. Pre toga je u sredini bila velika CH nalepnica, nisam imao probleme ali zavisi na sta i nakoga naletis. Znam sigurno da sva vozila iz Swiss moraju po zakonu da imaju pozadi CH stiker jer nemaju oznaku na tablicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 30, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Pa upravo to, zavisi na koga naletiš, samo kažem šta se meni desilo sa CH nalepnicom. Kako sam razumeo nije problem na koferu, ali pored tablice kao jeste...šta znam... Ali kao što si rekao, traka rešava problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Jun 30, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan [mention=4872]Alekre[/mention] U Bosni me zaustave pre mesec, dva, zbog prekoračenja brzine...i hteli da pišu kaznu zbog nalepnice CH pored tablice, sa kojom je motor uvežen. Još mi se pozvao na ne znam ni ja koji zakon, bla bla što ne sme da stoji i slično. Došao kući i skinuo. Čisto informativno... Inače, kod mene juče zamenjeni prednji ležajevi preventivno, ulje, filter...Bosanski kerovi su poseban slučaj, i ozbiljno pikiraju bajkere. Baš mnogo slučajeva sam čuo da su se ljudi naplaćali nebuloznih gluposti. Za njih važi pravilo, čim te vidi moraš nešto da platiš.Ja i kolega sa foruma kada smo se vozili kroz Bosnu, videli smo ih pored puta, posle jedno pola sata zaustavlja on nas pored puta i i cenjkamo se zbog pune linije, trazio nam bez blama 100e za obojicu da ne piše, taj isti lik koga sam video pored puta.Pola sata nas jurio ker. Na kraju se iscenjkali na 50e Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 30, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ove stikere sam narucio direktno iz Swiss.А зашто?Него, ови ауспуси, јесу мало асиметрични? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 30, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan @Nenadbg88 Ja sam prošao sa 20 eur i to jedva, za brzinu od 74kmh od dozvoljenih 50kmh. Nije da se pravdam, ali stvarno nigde naselja niti se sećam znaka pre toga. Još kad je video komunikacije na kacigama, mislio da je kamera (srećom nije bila montirana na kacigi) i pretio lišavanjem slobode zbog snimanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 30, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Какво лишавање слободе због снимања? Где је то забрањено? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 30, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Nisam želeo da ulazim u dalju raspravu s obzirom da se to dešava 3 nedelje pre odlaska na turu od 4500km... Samo sam hteo da prođem što jeftinije a opet bez nekih zvaničnih kazni... Moguće i da je zabranjeno snimanje službenog lica? Nemam pojma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 30, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, nikvuksa je napisao: Pa upravo to, zavisi na koga naletiš, samo kažem šta se meni desilo sa CH nalepnicom. Kako sam razumeo nije problem na koferu, ali pored tablice kao jeste...šta znam... Ali kao što si rekao, traka rešava problem. Na koferima mozes da ljepis sta hoces, ali pord tablice samo oznaku drzave u kojoj je vozilo registrovano. Medjutim sa tim ima veze samo policija drzave u kojoj je vozilo registrovano, a ne i policija druge drzave koliko mi je poznato. Mozda i grijesim? Edit: Upravo citam po Forumima preobleme ove vrste sa policijom drugih zemalja i tamo pise da se pored tablice mora imati naljepnica samo drzave iz koje vozilo dolazi, tj. u kojoj je registrovano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 30, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ima li interesenata za voznju sledeceg vikenda? Pokret subota jutro,povratak nedelja vece, jedno nocenje,2 kafane za rucak, 2 pekare za dorucak, 43 stajanja za kafu i voznja centralnom i zapadnom Srbijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 30, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dan 1. Mislio sam da krenemo iz BG-a, preko TO,KG,KV,RA,NP (rucak cevapi), Sjenica (spavanje). Dan 2. Sjenica,NV,Bajina Basta,Zvornik,LO,VA, BG. Ponedeljak na posao. P.s. Idem da vozimo. Necemo voziti 200,al necemo bas ni 70. Pa ako ima zainteresovanih. Sugestije su dobrodosle. Nisam vozio put Kraljevo-Raska, voleo bih da vidim tu dolinu Jorgovana. Ostatak rute nije zakucan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12447 Napisano Jun 30, 2018 Ne silazi, 7275 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Izmerio sam poziciju oba izduva, stoje gde trebaju biti Usvojio sam predlog za stikere, grb sam prebacio na sredinu blatobrana, CH je desno od bravice na koferu Hvala svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jun 30, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ima li interesenata za voznju sledeceg vikenda? Pokret subota jutro,povratak nedelja vece, jedno nocenje,2 kafane za rucak, 2 pekare za dorucak, 43 stajanja za kafu i voznja centralnom i zapadnom Srbijom.Išao bi sam ili sa pratnjom iza sebe?Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 30, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, TomyB said: Išao bi sam ili sa pratnjom iza sebe? Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Ja idem sam. Devojka nece samnom jer ima puno sati aktivne voznje. Mada ne iskljucujem mogucnost da drug krene kao suvozac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jun 30, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem sam. Devojka nece samnom jer ima puno sati aktivne voznje. Mada ne iskljucujem mogucnost da drug krene kao suvozac.Možda bi mi išli, ali za sad je samo možda jer imamo planiranu Rumuniju i posle Srebrno jezero pred kraj JulaSent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Jun 30, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Dan 1. Mislio sam da krenemo iz BG-a, preko TO,KG,KV,RA,NP (rucak cevapi), Sjenica (spavanje). Dan 2. Sjenica,NV,Bajina Basta,Zvornik,LO,VA, BG. Ponedeljak na posao. P.s. Idem da vozimo. Necemo voziti 200,al necemo bas ni 70. Pa ako ima zainteresovanih. Sugestije su dobrodosle. Nisam vozio put Kraljevo-Raska, voleo bih da vidim tu dolinu Jorgovana. Ostatak rute nije zakucan. Naveo si bukvalno najbolji krug u Srbiji, ako izuzmemo Dunavsku Magistralu. Možemo mi ovo i sutra da vozimo, ako krenemo oko 7 ujutru sve stižemo lagano Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Jun 30, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi tesko, preracunao sam se. Školski, ovde koliko km ima bolje Rumuniju da vozimo :-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jun 30, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan U zavisnosti od obaveza možda se priključimo prvi dan do Pazara. Javljam naknadno, krajem nedelje tek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Jun 30, 2018 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Alekre je napisao: Malo akcije sa 900 Francuska policija ih je vozila. Voleo bih da im drpim blatobran. Mislim da su ih vec zamenili Trejserima. Imaju i FJR 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Jul 1, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Mi malo došli :-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jul 2, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan On 4/24/2018 at 10:29 PM, Sachmo said: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jul 3, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari! Vratih se u Nedelju s gitarijade i dok smo vozili dunavsku negde kod Tekije primetih neke pojacane zvukove kod malog lancanika. Skinou danas deklu jeste stvarno bilo sve masno od scottoilera naprksam s k2 fino sve odmastim operem ali se i dalje cuje. U okolini bas nema tdm-a pa bih zamolio nekog od vas, ako je dobre volje da digne motor na stender i rukom okrece zadnji tocak. Samo da mi snimi zvuk tu kod dekle malog lancanika, ne mora da skida deklu naravno. Opet kazem ako ima nekog dobre volje 0655264426 Milos. Ovo je moj broj pa moz na viber da mi baci ne mora ovde da kaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 50 Napisano Jul 3, 2018 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, ws_woolf je napisao: Pozdrav drugari! Vratih se u Nedelju s gitarijade i dok smo vozili dunavsku negde kod Tekije primetih neke pojacane zvukove kod malog lancanika. Skinou danas deklu jeste stvarno bilo sve masno od scottoilera naprksam s k2 fino sve odmastim operem ali se i dalje cuje. U okolini bas nema tdm-a pa bih zamolio nekog od vas, ako je dobre volje da digne motor na stender i rukom okrece zadnji tocak. Samo da mi snimi zvuk tu kod dekle malog lancanika, ne mora da skida deklu naravno. Opet kazem ako ima nekog dobre volje 0655264426 Milos. Ovo je moj broj pa moz na viber da mi baci ne mora ovde da kaci. VID_20180703_132418.mp4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jul 3, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno druze sad mi je bas i kolega pustio na viber. A to je to samo sam se vrrovatno ja nesto istripovao. Doduse nabio jeste puno ulja tu ali se resilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12447 Napisano Jul 4, 2018 Ne silazi, 7275 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto sasvim novo u našem gradu. Novi retrovizori da se lepše uklope u oštar dizajn prednjeg dela. Aluminijumski su i lepše izgledaju na oko i dodir. Fabrički desni sam malo zakacio od zid garaze pri parkiranju. Čekam još da mi stignu oni lepi titanijumski srafovi pa da zamenim kompletno upravljac i preprakujem redom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jul 4, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo. Ovih dana se bavim lancem i lancanicima pa da podelim iskustva mozda ce nekom znaciti. Kad sam to sve raskupusao vidim da mi je prednji lancanik 15z a zadnj 44z to je odnos snage 2.93. Fabricki po manuelu je 17z prednji i 42z zadnji tj 2,47 odnos. Motor mi je sa tim odnosom stvarno kidao od snege, saltao se bukvalno jedna za drugom kao full cross. Sve je to lepo dok ne izadjes na autoput pa ti 130-140 vrti u dosta visoke obrtaje, a tuda najvise i putujem. Sada sam resio da napred vratim fabrickih 17 i po racunici dobijam priblizan odnos fabrickom, pa javljam utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...