Astral 6236 Napisano Septembar 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da krenem i cekam te kod pijace na Dorcolu u Cara Dusana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Septembar 27, 2017 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi 40 min do tamo.Samo da se obučem i krećem Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 27, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Кад вам НС преко света 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ti sa R-om si brz. Cekamo te 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 27, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Blago vama... Ja niti imam skim da vozim, a niti dovoljno vremena. Gde god da krenem treba mi barem 2 sata vožnje da bi bilo šta video van ove glupave ravnice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 27, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 9. 2017. at 16:44, Svaler je napisao: Кад вам НС преко света Raširi Do Ns-a njima treba pola sata autoputem... al lepši je njima BG (i okolina) za vožnju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Meni za voznju tek od Topole pa prema Jugu zemlje ima lepih deonica.. ovo Severno od Topole.. mrsavo,mrsavo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 27, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 9. 2017. at 17:17, Astral je napisao: Meni za voznju tek od Topole pa prema Jugu zemlje ima lepih deonica.. ovo Severno od Topole.. mrsavo,mrsavo.. Raširi A šta tek mi iz ove tepsije da kažemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Nenadbg88 ja stigao,cekam kod bilborda. @ThePainkiller cuti, mogao si se roditi i u Subotici onda bi imao 300km do najblizeg brda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 27, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 9. 2017. at 17:09, ThePainkiller je napisao: Do Ns-a njima treba pola sata autoputem... al lepši je njima BG (i okolina) za vožnju... Raširi Ма нема везе то, имају стари пут па нек уживају у вожњи а ово само изговори Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14911 Napisano Septembar 27, 2017 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ovom Borcaninu (da ne kazem lali) da nije nenadBG88 ne bi smeo u glavni grad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 27, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 9. 2017. at 19:38, bdada je napisao: Ovom Borcaninu (da ne kazem lali) da nije nenadBG88 ne bi smeo u glavni grad Raširi Naravno da ne bih! Pa sta mislis da sretnem Milosa A ? Sta coveku da kazem ?? nezgodan co'ek .. verovarno je iz "kruga dvojke" . Nego lepo posedesmo Nenad i ja , ispricasmo se za sve pare, cak smo smo stigli i da se provozamo do Karaburme.. sto bi Milos verovatno rekao " sela nekog tu " 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14911 Napisano Septembar 27, 2017 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nego jos uvek ne mogu da provalim ko mi svira kada dodjem u Bg (jbg gust saobracaj,ne smem gledati okolo),dali mi Milosevi domorodci zele "dobrodoslicu" ili se javljaju ovi moji okupatori iz unutrasnjosti sto vide svog selju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16213 Napisano Septembar 27, 2017 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Možda je problem što voziš po ograničenju i ne provlačiš se; to zbunjuje vozače pa trube da vide da nisi zaspao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14911 Napisano Septembar 27, 2017 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Moguce ,tacno cu kao moji zemljaci,autom do Sava Centra pa dalje taksijem,nego mi se zali jedan da ga taksista odr'o,parkirao se na aerodromu pa ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 28, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 9. 2017. at 21:35, bdada je napisao: Nego jos uvek ne mogu da provalim ko mi svira kada dodjem u Bg (jbg gust saobracaj,ne smem gledati okolo),dali mi Milosevi domorodci zele "dobrodoslicu" ili se javljaju ovi moji okupatori iz unutrasnjosti sto vide svog selju. Raširi koj si ti ludak slatko se nasmejah ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Septembar 29, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Novi problem... (jer problemi čini se kao da ne prestaju na ovom mom motoru ) Znači pomenuo sam da se nešto dešava sa menjačem poslednji put i pomislio sam da je zbog ulja. Totalno sam promašio - u stvari je menjač zapinjao za jedan deo nogare. Pogledam izbliza i skontam da se nožica menjača klima. Pogledam šraf - možeš ga rukom odvrnuti. Odvrnem ga i izvadim, kad sa njim izađe i nekakvo trunje. To nikad nije dobro... Probao sam zavrnuti i naravno, nisam uspeo. Odatle trunje, pretpostavljam - otišao mi je navoj na šrafu i verovatno u rupi u koju se zavrće. Žešće sranje. Ima li neko ideju šta bih trebao da uradim u ovom slučaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Septembar 29, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @bocca_bastard Nije. Neki sa širokom i debelom glavom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 29, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 9. 2017. at 16:05, Zloboleon je napisao: Novi problem... (jer problemi čini se kao da ne prestaju na ovom mom motoru ) Znači pomenuo sam da se nešto dešava sa menjačem poslednji put i pomislio sam da je zbog ulja. Totalno sam promašio - u stvari je menjač zapinjao za jedan deo nogare. Pogledam izbliza i skontam da se nožica menjača klima. Pogledam šraf - možeš ga rukom odvrnuti. Odvrnem ga i izvadim, kad sa njim izađe i nekakvo trunje. To nikad nije dobro... Probao sam zavrnuti i naravno, nisam uspeo. Odatle trunje, pretpostavljam - otišao mi je navoj na šrafu i verovatno u rupi u koju se zavrće. Žešće sranje. Ima li neko ideju šta bih trebao da uradim u ovom slučaju? Raširi Ne znam sad kako to tacno izgleda, ali pokusaj ako je rupa skroz kroz polugu mjenjaca staviti duzi saraf ( da prodje kroz tijelo poluge ) i sa druge strane staviti maticu i stegnuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 29, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 9. 2017. at 16:38, Utjerivac je napisao: Ne znam sad kako to tacno izgleda, ali pokusaj ako je rupa skroz kroz polugu mjenjaca staviti duzi saraf ( da prodje kroz tijelo poluge ) i sa druge strane staviti maticu i stegnuti. Raširi Ovo bi i ja probao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Septembar 30, 2017 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Pre tačno godinu dana kupio sam svoju gospodžu Slika tada i sada. A biće još lepša, planira se još svašta Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Septembar 30, 2017 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Nova koza joj je legla samo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 52 Napisano Octobar 2, 2017 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan prodajem tdm 00g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Octobar 2, 2017 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj tdm se prošle godine prodavao u Loznici. Imao je izuzetno veliku kilometražu, nešto preko 100.000. Vlasnik je rekao da je to zbog uvoza dignuta kilometraža. Imao je i ralicu, crvenu baš lepu. Možda je na nekoj drugoj slici pošto je meni samo jednu učitao. Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Octobar 2, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @Nenadbg88 Dobra fora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...