marshall 380 Napisano Avgust 1, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 2, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan TDM-ovi štapovi imaju dobru završnu obradu, tako da ne vidim nikakvu korist od tih harmonika guma na njima... Po meni, te gume jedino dobro izgledaju na enduro motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13147 Napisano Avgust 2, 2017 Ne silazi, 7469 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima koristi, ne lepe se insekti, prljavstina i sl. sto skracuje vek semeringa. Postoje i neoprenske navlake, diskretnije i prikladnije za ostale kategorije motocikala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 2, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja,ja bi metn'o na moj moped to.. Nekako mi old school Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14987 Napisano Avgust 2, 2017 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, thepainkiller je napisao: TDM-ovi štapovi imaju dobru završnu obradu, tako da ne vidim nikakvu korist od tih harmonika guma na njima... Po meni, te gume jedino dobro izgledaju na enduro motorima. Kada pljunes 220€ za hromiranje stapova nekako budu simpaticne,sta vise obozavam ih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 2, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, bdada said: Kada pljunes 220€ za hromiranje stapova nekako budu simpaticne,sta vise obozavam ih stvarno? Gde si radio,kako,sto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 2, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, bdada je napisao: Kada pljunes 220€ za hromiranje stapova nekako budu simpaticne,sta vise obozavam ih Ja do sada nisam cuo da je iko morao nosi stapove na hromiranje pri normalnoj upotrebi stapova. Ne pricam o krivljenju, nasilnom smirglanju, voznji na skroz losim semerinzima... Vodim se misljenju da je fabrika trebala da stavi te gume na TDM, ona bi ih stavila. Al ok, ako nekom odgovara da ih stavlja-nemam nista protiv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14987 Napisano Avgust 2, 2017 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Astral je napisao: stvarno? Gde si radio,kako,sto? Pre msm tri godine,radio mi Motoline iz Sr. Mitrovice,imali stapovi ostecenja naj verovatnije od soli,cela desna strana motora imala nekih tackica a hrom platio glavom,posto su teleskopi i cizme bili idealno ravni radio hromiranje i posle sve novo sto moze semerinzi,ulje,one bakarne vodjice i sve komplet ta cifra a na sve to mi se svodjaju te gume,vuce na enduro ovaj model,kao sto vozim ne Metzeler tourance,vise mi ide uz motor ali sve je stvar ukusa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Avgust 4, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, problem.Naime nisam siguran zbog čega, da li što mi je nestalo goriva, jer je jako malo bilo u rezervoaru, ili što mi je ostao sauh podignut a ja to nisam video.LM krenem ja od kuće i na nekih 300m od kuće motor krene da štuca i ugasi se. Probam da upalim-neće. Rekoh sigurno je gorivo.Srolam ga ja tu na ler do pumpe jer je bukvalno sve nizbrdo. Napunim pun, zaverglam, on radio mar minuta, gušenje, puffff, ugasi se.Krenem da verglam - ni da čuje.Tu provalim da mi je ostao sauh podignut, slučajno sam ga podigao kad sam nešto čačkao a nisam ni video.Opet probam da verglam - ništa.Tu se od silnog verglanja već ispraznio akumulator, dođe drug u pomoć, kablovi, opet ništa.Zovem ja brata Bocu, kaže on, probaj nagni na levu, pa na desnu stranu, da malo nalije karbove, ako se setim još nečeg zovem te.Probao ja da naginjem al ništa.Zove Boca opet, kaže istražio sam malo moraćeš da nađeš neko crevo, i rukama da zatvoriš otvor na rezervoaru i tako da probaš da napraviš pritisak da uđe gorivo u pumpu, trebalo bi da upali.Probam ja, upali motor kao mina. Ja sav srecan daj piće sve lepo, samo što sam se opustio, kreće opet štucanje, puffff...Ja verglam, opet ni da čuje. Opet naduvam pritisak on opet upali.Opet tako malo radi i krene da štuca i ugasi se. I tako svaki put. Ja malo naduvam, on malo radi, ja ga na kraju tako doteram do burazerove garaže i tu ga ostavim.Osigurače sam proverio, ok su.Ne znam šta bi moglo da pravi problem, je li neko imao slično iskustvo?Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Avgust 4, 2017 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da ti ne pravi vakum u rezervoaru,odnosno da ti se nije zapusio odusak na cepu rezervoara (mala rupica) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Avgust 5, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Isto se dešava i kad je otvoren i kad je zatvoren rezervoar inače.Ne znam da li je pumpa možda riknula ili se nešto začepilo.Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 5, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dali pumpa pravi onaj zvuk tak tak tak ili cuti? Pumpa se nalazi ispod vozacevog sedista iznad akumulatora (izgleda kao metalni valjak duzine oko 10cm) . Vidi imas li filter goriva , Mradomir ga je stavio sigurno. Ako mozes na izlaz pumpe nabij crevo od infuzije i sprovedi u flasu onda daj kontakt,morala bi pumpa da krene da izbacuje gorivo u mlazu. A najverovatnije je samo vazduh usao u sistem moze se desiti da kad prenoci u pali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3059 Napisano Avgust 5, 2017 8-bit, 1886 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imas na loncetu karburatora srafic za ispustanje goriva. Odvrni malo jedan pa drugi. Hoce voda da se nakupi na dnu lonceta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Avgust 5, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Problem je bio jer struja nije dolazila do pumpe goriva. A nastao je tako jer sam menjao migavce, i dok sam zavlačio ruke da ubodem migavac sa prednje desne strane iščupao sam žicu nesvesno iz releja koji je tu pored reglera i prekinuo struju do pumpe.Ali u svakom slučaju sam morao prvo rasturiti sve, krenuti od pumpe, pa dok sam ispratio srtuju među one žice ufff...Ali srećno lice na kraju... Hvala svima na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Avgust 5, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Je li neko čitao ovo. http://www.kragujevacke.rs/DRUSTVO/NEDACE-KARAGUJEVACKOG-BAJKERA/Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3059 Napisano Avgust 5, 2017 8-bit, 1886 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Nenadbg88 said: Je li neko čitao ovo.http://www.kragujevacke.rs/DRUSTVO/NEDACE-KARAGUJEVACKOG-BAJKERA/ Dobro jutro , ima tema vec na 7 strana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Avgust 5, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro , ima tema vec na 7 strana.Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Avgust 7, 2017 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan On 25.7.2017. at 19:48, Astral je napisao: Javi cifru ,koliko znam ,one su povoljnije od brendova na koje su navikli.. Stize SHINKO SR741 150 70 17 cena 80e. Na putu je od KG do BG sutra stize brzom postom dot 2016 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 7, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 40 minutes ago, Vlada malinoa said: Stize SHINKO SR741 150 70 17 cena 80e. Na putu je od KG do BG sutra stize brzom postom dot 2016 pa to je bas povoljno, parnjak iz Miselin programa kosta minimum 130e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Avgust 7, 2017 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan kome treba br telefona poslacu na PP da ne bude da reklamiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Avgust 7, 2017 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam u potrzi za novim setom guma, nije toliko hitno jer i ove sada mogu bar ovu sezonu da izguraju, ali ima li neko iskustva sa ovom Šinko firmom. Koji su trenutno najpoželjniji setovi za TDM 900 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 7, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Just now, jasminko VIR said: I ja sam u potrzi za novim setom guma, nije toliko hitno jer i ove sada mogu bar ovu sezonu da izguraju, ali ima li neko iskustva sa ovom Šinko firmom. Koji su trenutno najpoželjniji setovi za TDM 900 ? Naj pozeljniji ti je Pilot Road 4 i to ako mozes za GT verziju da dodas to ti je vrh.. A naj bolja od svih ti je Pireli Angel Gt ali i najskuplja.. Ona je presla igricu.. Prica se da sama vozi motor , ja ne znam,nisam proverio posto vozim 4tx i pilot road 3 (stariji model ,dosta dobra guma). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1483 Napisano Avgust 7, 2017 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! I ja sam voljan da joj malo pomognem, ne mora sama da vozi, (ako je baš neka velika razlika u ceni), pa ću se verovatno zadovoljiti kao i ti sa pilot road 3 . Gde njih najpovolnije da nađem, ako ih još ima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 7, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, jasminko VIR said: Hvala ! I ja sam voljan da joj malo pomognem, ne mora sama da vozi, (ako je baš neka velika razlika u ceni), pa ću se verovatno zadovoljiti kao i ti sa pilot road 3 . Gde njih najpovolnije da nađem, ako ih još ima ? E to je vec pitanje od milion dolara! Svi dileri daju razlicite cene u razlicito doba tako da telefon u ruke pa redom polako. Ja sam moje pr3 kupio u moto landu i to samo zato sto mi se svidela komunikacija zaposlenih samnom , a cena je bila slicna na jos 2 mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Avgust 8, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo gpr 300. Skroz solidna guma za ok cenu.Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...