Svaler 1990 Napisano Jun 7, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Окачићу димензије касније, можда још некоме помогне.А и полу-универзалан је. Пробао сам на пар мотора Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14985 Napisano Jun 7, 2017 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Svaler je napisao: Окачићу димензије касније, можда још некоме помогне. А и полу-универзалан је. Пробао сам на пар мотора Ako se secas napisi i cifru koliko te izasao,da uporedimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano Jun 7, 2017 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustvo sa srednjim loncem od fabrickog auspuha?Naime imam sportski auspuh Dragon,al mi je glasan na dužim relacijama,a fabrički mi je jako tih,samo se motor čuje... Ja bih nešto izmedju ta dva zvuka....Jel neko praznio srednji lonac,ili možda skidao?Sent from my Custom Sony using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 7, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Изашло ме 1200дин цеви јер сам хтео и предњи да правим и још другару један, тако да је тога и вишка остало, никако времена да се наканем да урадим и то. Точкићи си били око 50дин комад али нисам задовољан, оћу да их мењам и ставим оне дупле веће. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14985 Napisano Jun 7, 2017 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mene je manje od ene červene,sa farbanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 7, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, KTibor je napisao: Ima li neko iskustvo sa srednjim loncem od fabrickog auspuha? Naime imam sportski auspuh Dragon,al mi je glasan na dužim relacijama,a fabrički mi je jako tih,samo se motor čuje... Ja bih nešto izmedju ta dva zvuka.... Jel neko praznio srednji lonac,ili možda skidao? Sent from my Custom Sony using Tapatalk Ja sam umesto srednjeg lonca od cevi napravio y racvu do fabrickih topova. Nista posebno glasnije nisam dobio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 7, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i na kraju kupio Race Ada auspuh zajedno sa granom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTibor 23 Napisano Jun 7, 2017 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nista ne utiče na srednji lonac....krajnji topovi su odgovorni za zvuk......hm....Sent from my Custom Sony using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 7, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Mene je manje od ene červene,sa farbanjem Па кад остатка материјала направим још један, и мене ће изаћи мање по комаду Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Jun 7, 2017 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko gde da trazim ovu plastiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 7, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Madjari imaju sigurno, al probaj da postavis u "kupujem" rubrici,moguce da neko ima za 900tku.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 8, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko alat za spajanje lanca, a da je iz Bg-a ,da pomognemo drugarima. Imaju sve sem tog alata,pa ako moze neko da im pozajmi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Jun 8, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim, cepovao sam svoju prvu gumu na motoru .Sad ne smem da sednem da se vozim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 8, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Vozi slobodno, ja sam vozio cepovanu gumu dok se nije potrosila,nista ti nece biti ako si lepo cepovao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Jun 8, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Vozi slobodno, ja sam vozio cepovanu gumu dok se nije potrosila,nista ti nece biti ako si lepo cepovao..Dosta ljudi mi je to reklo, ali trip u glavi otkud znam. Samo da izdrže do sledeće nedelje, stižu mi pilot road 3.Kada ćemo neku vožnju organizovati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 8, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Meni je trenutno malo turbulentan period,pa se ne usudjujem kako ne bi bilo ,organizovao pa on nije dosao al cim se malo smiri situacija ,ja cu dati predlog. Ali to ne treba da spreci vas da se organizujete pa cu ja ako uspem ,rado doci na deuzenje.Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14985 Napisano Jun 8, 2017 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, Nenadbg88 je napisao: Dosta ljudi mi je to reklo, ali trip u glavi otkud znam. Samo da izdrže do sledeće nedelje, stižu mi pilot road 3. Kada ćemo neku vožnju organizovati? Ako je radjena fleka "na hladno" nema frke,ja sam prosle godine radio a neki dan skidao gumu sa felne i pregledao fleku sve kao prvi dan stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 8, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Astral je napisao: Ima li ko alat za spajanje lanca, a da je iz Bg-a ,da pomognemo drugarima. Imaju sve sem tog alata,pa ako moze neko da im pozajmi Ja sam svoj spajao sa kugličnim ležajem koji sam stezao stolarskom stegom na spojku lanca (kuglica ležaja je ustvari razvrtač spojke)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brajan 0 Napisano Jun 9, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, drug je skoro poceo da vozi motore i prvi mu je TDM 850 1992. kako jos nije ovladao njime imao je manji incident gde je na nizbrdici pustio kvacilo u brzini i malo se polupao, odnosno plastike i jedan far. Interesuje me, da li znate gde se moze naci far , odnosno jedno socivo ili ceo far za ovaj model. Mi smo nasli nesto na ebayu za 65e ali rekoh ajde da se konsultujem sa vama prvo. Hvala unapred, Pozdrav!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14985 Napisano Jun 9, 2017 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ali sa ravnim staklom i bez plasike oko fara pa bi shodno tome bio 30€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brajan 0 Napisano Jun 9, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Kako to mislis ravno staklo? Jel moze neka slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13147 Napisano Jun 9, 2017 Ne silazi, 7469 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Povezacu maglenke ovih dana, objavicu i slike da vidite kako to cuci kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14985 Napisano Jun 9, 2017 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, brajan je napisao: Kako to mislis ravno staklo? Jel moze neka slika? Kao na Super Tenere,probacu kasnije iskopati na kompu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14985 Napisano Jun 11, 2017 moto merkat °°, 4940 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan On 6/9/2017 at 19:34, brajan je napisao: Kako to mislis ravno staklo? Jel moze neka slika? Rade 2x kratko i 2x dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Jun 12, 2017 Drug član, 1088 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Inače čepovanje gume nikad jednostavnije. Za 300 dindži sam naručio sa kp set, komplet alat sa 3 čepa ili ti crva. Džabaleska! Ne pušta nigde ali svakako dolazi nova guma za par dana jer je ova već potrošena. No, dobro je imati sa sobom taj set za neplanirane situacije. Kontam da je isti postupak kod vulkanizera jedno 500 dindži min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...