joker-ns 76 Napisano Februar 6, 2017 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ima li neko ili zna ko ima unutrašnju crnu plastiku oko sata za 900-ku? Morao sam da otvorim sezonu, pa sam se izvrnuo kao svinjče u mestu (sklopila se ćopava) i grob bar je uradio posao, ali mi je pukla ova plastika, a ne bih da je lepim! Mislim da sam video na kupujem prodajem Ima na KupujemProdajem, ali lik lije maske i stranice. Napravio je kalup po originalu i pravi kopije. Ja bih pre original Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Februar 7, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan E, baš lepo što ste započeli o gumama, da se i ja priključim Jel mi se učinilo ili ste postigli cenzus o tome da ne možeš da se jebeš, a da ti ne uđe? Pošto sam se ja baš tome nadao x) Isto sam gledao Pilot Road i pošto sam video da idu od 1-4 i u opsegu novaca od 22k-33k, zapitah se šta od toga vredi uzeti? Jel "ništa bez 30+ 'iljada" konačni odgovor? A pošto bi mi to bilo prvi put da pazarim, znate l' di da se obratim da mi uzmu novce u zamenu za pomenute gume u Novome Sadu? (da, znam da guglam, pitam za preporuku) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Februar 8, 2017 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošle godine bratu kupovao u Kuli (šalju kurirskom službom) i cene su korektne i ima popust na set. Možda bi mogli da se skupimo svi, pa da dobijemo malo bolji popust? 065-20-70-003 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 8, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošle godine bratu kupovao u Kuli (šalju kurirskom službom) i cene su korektne i ima popust na set. Možda bi mogli da se skupimo svi, pa da dobijemo malo bolji popust? 065-20-70-003 Jesi li to u MRG-u uzimao? Dečko što drži MRG mi je drugar i mogao bih sa njim videti da nam da neki popust na gume. Samo da se izjasnimo koliko bi nas bilo i koliko guma bi uzeli. naravno, i koje gume... Ja sam pre neki dan uzeo polovnu zadnju gumu od Jevte i to će mi biti i za sledeću sezonu, a prednja mi je još u odličnom stanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Februar 8, 2017 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Još je solidna, ali bih zbog drugarstva i cene uzeo prednju, zadnja je nova!A ako je dobra cena painkiller-u uzmi novu bolje. Ne zato što je polovna i što se vozila na Suzukiju, već što ću morati opet da vas čekam, kao prošle godine na Fruškoj Gori! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Februar 8, 2017 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam takodje narucio iz Kule i mogu slobodno da ih preporucim. Uzeo sam u paru i dobio sam solidan popust. Sent from my LG-H831 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 8, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Još je solidna, ali bih zbog drugarstva i cene uzeo prednju, zadnja je nova! A ako je dobra cena painkiller-u uzmi novu bolje. Ne zato što je polovna i što se vozila na Suzukiju, već što ću morati opet da vas čekam, kao prošle godine na Fruškoj Gori! Prosle godine mi stucao motor na karbovima...Ove godine ce biti drugacija situacija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Februar 8, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče zajedničkog poručivanja, ja sam za, ukoliko ima nekog smisla (ono da ne dobijemo popust u iznosu cene goriva do Kule i nazad ). Uzeo bih obe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Februar 8, 2017 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Porucivao sam nesto moto delova (nije vezano za TDM) od MRG Kula. Bili su ljubazni, brzi, tacni, jeftini. Ako su slucajno oni ponudnici, samo preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Februar 8, 2017 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče zajedničkog poručivanja, ja sam za, ukoliko ima nekog smisla (ono da ne dobijemo popust u iznosu cene goriva do Kule i nazad ). Uzeo bih obe.Meni su stigle brzom postom msm da sam dao 450 din za brzu postu . Sent from my LG-H831 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 8, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mene bi interesovao par za sinovljev Fazer 600 (FZ6S) 2006-o. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 8, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada imamo 2 para i jedna prednja, ako dobro brojim: 1. joker-ns - prednja 2. Zloboleon - prednja i zadnja 3. LuckyVladano - prednja i zadnja (za Fazer-a) neka se stavi na spisak ko bi još uzimao pa da pravimo računicu sa Oliverom iz MRG-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Februar 8, 2017 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko imao problem sa sauhom na 900tki? Po kom principu radi ona spravica u koju dolaze dva creva sa antifrizom. Jel to neko popravljao, sta i kao se radi? Druga stvar je zadnji amortizer, pomeranjem soft i hard ne mogu da primetim da ima razlike u tvrdoci amortizera, jel neko imao slican problem? Svaki savet dobrodosao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Februar 9, 2017 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Neću ti mnogo pomoći, jer još nisam stigao da rasklopim ceo motor , pa može slobodno neko da me ispravi. Svi automatski saug se dosta često sredi samo rasklapanjem jednostavnim sa dva vijka i čišćenjem. Ako posle toga se ponovi, proveriti Trotlle point senzor. Nisam siguran kakav ti je amortizer na 900-ci, ali kako si pitao delovao mi je kao na 3VD i 4TX, jer oni imaju preklopku soft/hard. Nego, po mojim shvatanjima 900-kin amort ima 3 štelovanja. Prvi je opruga koja se sabja zavrtanjem velikog prstena sa ključem iz alata. Drugo je kompresija, na gornjem delu amorizera rukom se odvrće i zavrće ventil koji faktički usporavate reakciju (sabijanje opruge) Treće je dekompresija, mali točkić na donjem delu amorta koji se takođe rukom okreće i služi kontra od kompresionog da ublaži izvlačenje amortizera, nakon što je sabijen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Februar 12, 2017 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neću ti mnogo pomoći, jer još nisam stigao da rasklopim ceo motor , pa može slobodno neko da me ispravi. Svi automatski saug se dosta često sredi samo rasklapanjem jednostavnim sa dva vijka i čišćenjem. Ako posle toga se ponovi, proveriti Trotlle point senzor. Nisam siguran kakav ti je amortizer na 900-ci, ali kako si pitao delovao mi je kao na 3VD i 4TX, jer oni imaju preklopku soft/hard. Nego, po mojim shvatanjima 900-kin amort ima 3 štelovanja. Prvi je opruga koja se sabja zavrtanjem velikog prstena sa ključem iz alata. Drugo je kompresija, na gornjem delu amorizera rukom se odvrće i zavrće ventil koji faktički usporavate reakciju (sabijanje opruge) Treće je dekompresija, mali točkić na donjem delu amorta koji se takođe rukom okreće i služi kontra od kompresionog da ublaži izvlačenje amortizera, nakon što je sabijen. To sam nalazio podatak da su ciscenjem uspevali da rese problem, nesto tu zaglavi. Intersovao me je princip rada i kako pomera polugu sauha na telu ubrizgavanja. Danas menjam ulje i filtere i onda cu se pozabaviti i sauhom, javicu sta sam uradio i dal sam resio problem. Na amortizeru sam pomerao tockic sa leve strane kod blatobrana (slikacu) i nisam primetio da amortizer reaguje. Ako stignem pozabavicu se i amortizerom, pitanje je ostala podesavanja kako su podesena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Februar 13, 2017 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Problem sauha resen skidanjem, ciscenjem i podmazivanjem. U mom slucaju je dobro blokiralo, ako neko bude imao isti problem resenje je jednostavno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Februar 13, 2017 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Extra. Ja ću moju 900-ku ovih dana rasklapati gornji deo radi pregledanja, pa planiram da menjam i antifriz, a onda ću i sauh da pregledam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Februar 14, 2017 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, posto ce potraga za centalnim stenderom da potraje, ima li neko centralni stender na motoru i bio rad da pozajmi na par dana da napravim. Ako je u blizini mogu da dodjem kod njega da mu pomognem da zajedno skinemo i popijemo nesto. Naravno oduzicu se kolegi, a se podrazumeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Februar 14, 2017 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ako moze mala pomoc,nudi mi se u zameni tdm 98-god,stranac sa papirima,e sad dve stvari me zanimaju,motor je iz svajcarske,ima li nekog nacina da znam da mogu da dobijem potvrdu amss ili idem na rizik,i ako se zajebem koliko bi mogao da ga prodam kao stranca,bez cerupanja u delove?Motor je u dobrom stanju nije neki lom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 14, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan na oglasima, 96. godiste koji ne moze da se registruje...pa da ne prodjes slicno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Februar 14, 2017 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog toga i pitam ,decko vozi neki zxr isto iz Ch,TDM mu ne treba a meni bi lego ko budali samar,idemo ovih dana da ga pogledamo detaljno,ako je prica da ne moze da se registruje a cena ispadne nesto ekstra povoljna javicu ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14831 Napisano Februar 14, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Zbog toga i pitam ,decko vozi neki zxr isto iz Ch,TDM mu ne treba a meni bi lego ko budali samar,idemo ovih dana da ga pogledamo detaljno,ako je prica da ne moze da se registruje a cena ispadne nesto ekstra povoljna javicu ovde Posalji pp clanu Protulsr znaces tacno,trebace ti broj sasije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 735 Napisano Februar 14, 2017 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,znaci prednji diskovi,zadnji amort i broj sasije i to mu je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 15, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Za to kod nas imas u temi uvek musterije Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Februar 15, 2017 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se sećam problem može da bude u snazi motora, ako su švajcarci nešto menjali, a nije fabrički. Komšija Zlacjani iz Rakovca je imao tu varijantu http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/115906-smanjenje-kw-prilikom-uvoza/#entry1906280 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...