ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 17, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Глатак асфалт по Темерину онда Bice da je to...ili ti je malo tvrdja guma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Octobar 17, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sa Conti Attack prošle sezone bilo je podosta plesa... PR 3 je to sve promenio. Skoro 2000 bez ijednog proklizavanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 17, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ма ја сам алудирао на ладно време Гуми не замерам ни најмање Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15322 Napisano Octobar 17, 2016 moto merkat °°, 4958 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Hladan asfalt + vise kiseonika i eto drifta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 22, 2016 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Au bre vi vozači sa 180+ km/h... a kad se spomene vožnja, hladno vam. Pih! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 22, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Au bre vi vozači sa 180+ km/h... a kad se spomene vožnja, hladno vam. Pih! Ja danas odvozao 100 km...Vratio se kući oko 19h...bo'me bilo malko ladnjikavo na 10 stepeni... Btw, u Temerin sam bio po (fabrički) vizir od Srđana (svaler) i montirao sam ga i to sad izgleda ovako: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 22, 2016 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan A kakav mu je ovo guvernal? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 22, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan e pa lepo mu stoji! Zastita od vetra nikakva, verovatno? Nisam ga još probao. Montirao sam ga po dolasku iz Temerina pa mi sada malko kasno da ga testiram. Sutra idem u vožnju pa javljam kako se ponaša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 22, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A kakav mu je ovo guvernal? Ja mislim da je fabrički...ne'am pojma, meni je extra jer je baš širok (za razliku id prethodne Tenere)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 22, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ladno i ti imas ponyexpress Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 22, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ladno i ti imas ponyexpress Aham... Ćale to tera na posao svaki dan...i ja ponekad kad treba nešto na brzinu trknuti do grada. Mali zvrk, ide kao besan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Octobar 22, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Imam komad iz 198x papira bez, vozao sam ga od 14.godine i dalje radi.. Sad nije paljen neko vreme, stoji mi vec godinu dve, niko nema vremena za njega, moj je kaisar.. Haos moped.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 22, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je pretrpeo 2 generalne. I dalje je neuništiv...ja imam papire, samo nemam ovu novu zutu tablicu, al za ovog niko i ne gleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Octobar 25, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Samo da obavesstim TDM klan da se u ponudi nalazi jedan lep TDM 900 od juce. http://www.polovniautomobili.com/motori/9034952/yamaha-tdm-900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15322 Napisano Octobar 25, 2016 moto merkat °°, 4958 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sledece je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Octobar 25, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Ma gde znam. Jedino sto me vuce je put u sumu jer sto se asfalta tice ne bih menjao TDMa nikad. Ali kako stvari stoje mozda tek na prolece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15322 Napisano Octobar 25, 2016 moto merkat °°, 4958 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Racunaj da je priroda trenutno ugradila intercooler,kiseonika puno a benzin slabo isparava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 25, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A ja premestao motor sa terase i ostane mi copava spustena, zakacim stepenik, obori me na desnu stranu i rezervoarom lupim o metalni stub. Ulubim rezervoar, ogulio farbu i jakooooo popizdeo... Sve skinem dole i sutra saljem kod majstora da izvuce ulubljenje i da ofarba rezervoar. Usput cu i masku ofarbati jer mi se ne svidja onaj karbon tapet sa prednje strane. Burazer mi vec pravi nove nalepnice da polepim kad majstor ofarba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 31, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Људи, опет ја у вези продајее.. Размишљам се, да ли вреди стављати мотор у огласе сад, крај сезоне, понуда онако са доообрим ценама, или чекати (не знам ни ја шта) Не вреди рачунати колико је "мене мотор изашао", али морам бити објективан и рећи да сам ставио нове гуме на пролеће, да су дискови скоро нови, да су ланац и ланчаници одлични, да има добар ауспух, подмазивач ланца и којекакве "опреме" од неких глупости до корисних стварчица. Оно што знам је да бих га продавао без навигације и (можда, вероватно) кофера и носача кофера. Сад ја размишљам, која би ту била реална цена? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Octobar 31, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Људи, опет ја у вези продајее.. Размишљам се, да ли вреди стављати мотор у огласе сад, крај сезоне, понуда онако са доообрим ценама, или чекати (не знам ни ја шта) Не вреди рачунати колико је "мене мотор изашао", али морам бити објективан и рећи да сам ставио нове гуме на пролеће, да су дискови скоро нови, да су ланац и ланчаници одлични, да има добар ауспух, подмазивач ланца и којекакве "опреме" од неких глупости до корисних стварчица. Оно што знам је да бих га продавао без навигације и (можда, вероватно) кофера и носача кофера. Сад ја размишљам, која би ту била реална цена? Motor se prodaje kad imas musteriju, kao i djevojka sto se udaje kad ima prosca. E sad djevojke se udaju u jesen, a motori proadju u proljece, pa vidi sta ces. Za realnu cijenu pregledaj ponude u Oglasima, pa prosjecnu cijenu spusti za 10% dole, ako hoces da prodas motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 31, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Koju god cenu da stavis, uvek ce te neko zvati da pita koja ti je zadnja cena... 3vd se na oglasima krece od 1300 do 1700 evra... Ti oceni koja ti je zadnja cena ispod koje ne bi isao, pa na osnovu toga formiraj neku osnovnu cenu i onda imas prostora za cenkanje i mozes da spustas do te tvoje poslednje cifre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Octobar 31, 2016 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Kolega bolje u proleće,prodavao sam 3 puta motore uvek u proleće i otišli su svi ekspresno brzo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3103 Napisano Octobar 31, 2016 8-bit, 1902 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 4TX može da se bira za 2000E - i to verovatno može malo dole. I ako ga daš jeftinije, opet možeš sada i kupiti nešto drugo jeftinije, tako da ti izađe na isto. Ja na to gledam ovako: ako sam kupio motor po nekoj ceni i uložio u njega, a prodao ga ispod nabavne, za tu razliku sam se lepo navozao. I to nešto košta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Octobar 31, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko je motor očuvan i utegnut, onaj koga to zanima uvek će to morati da ceni i novčano. Kupac kome je stalo da prođe što jeftinije u startu, kad-tad će tu razliku morati i skuplje da plati, ali on i nije kupac za očuvan i utegnut motor pa se sa njim i ne treba zamarati. TDM-ovi su odlične sprave, zahvalne i vrlo pristupačne u odnosu na ono što pružaju i u tom smislu ne vidim poentu prodavati ih za vrednosti koštanja GS kofera (novih doduše ) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Novembar 4, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ode moj tdm ......al dosao drugi tdm....99.......95 srecnom kupcu zelim puno km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...