Jump to content

Moto Zajednica

TDM Srbija

Recommended Posts

• Drug član, 3827 postova
  • Motocikl: Honda VFR750 RC36

Au bre vi vozači sa 180+ km/h... a kad se spomene vožnja, hladno vam. Pih! ;)

Ja danas odvozao 100 km...Vratio se kući oko 19h...bo'me bilo malko ladnjikavo na 10 stepeni...

Btw, u Temerin sam bio po (fabrički) vizir od Srđana (svaler) i montirao sam ga i to sad izgleda ovako:

QEgnCQG.jpg

Cbnw7ZK.jpg

viK1KYu.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

e pa lepo mu stoji! Zastita od vetra nikakva, verovatno?

Nisam ga još probao. Montirao sam ga po dolasku iz Temerina pa mi sada malko kasno da ga testiram. Sutra idem u vožnju pa javljam kako se ponaša.

• I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova
  • Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu.

Imam komad iz 198x papira bez, vozao sam ga od 14.godine i dalje radi.. Sad nije paljen neko vreme, stoji mi vec godinu dve, niko nema vremena za njega, moj je kaisar.. Haos moped..

• Svrati ponekad, 101 postova
  • Motocikl: XV 1100SP Virago

Ma gde znam. Jedino sto me vuce je put u sumu jer sto se asfalta tice ne bih menjao TDMa nikad.

Ali kako stvari stoje mozda tek na prolece.

A ja premestao motor sa terase i ostane mi copava spustena, zakacim stepenik, obori me na desnu stranu i rezervoarom lupim o metalni stub. Ulubim rezervoar, ogulio farbu i jakooooo popizdeo...

Sve skinem dole i sutra saljem kod majstora da izvuce ulubljenje i da ofarba rezervoar. Usput cu i masku ofarbati jer mi se ne svidja onaj karbon tapet sa prednje strane.

Burazer mi vec pravi nove nalepnice da polepim kad majstor ofarba...

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Људи, опет ја у вези продајее..

Размишљам се, да ли вреди стављати мотор у огласе сад, крај сезоне, понуда онако са доообрим ценама, или чекати (не знам ни ја шта)

Не вреди рачунати колико је "мене мотор изашао", али морам бити објективан и рећи да сам ставио нове гуме на пролеће, да су дискови скоро нови, да су ланац и ланчаници одлични, да има добар ауспух, подмазивач ланца и којекакве "опреме" од неких глупости до корисних стварчица.

Оно што знам је да бих га продавао без навигације и (можда, вероватно) кофера и носача кофера.

Сад ја размишљам, која би ту била реална цена?

• Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova

Људи, опет ја у вези продајее..

Размишљам се, да ли вреди стављати мотор у огласе сад, крај сезоне, понуда онако са доообрим ценама, или чекати (не знам ни ја шта)

Не вреди рачунати колико је "мене мотор изашао", али морам бити објективан и рећи да сам ставио нове гуме на пролеће, да су дискови скоро нови, да су ланац и ланчаници одлични, да има добар ауспух, подмазивач ланца и којекакве "опреме" од неких глупости до корисних стварчица.

Оно што знам је да бих га продавао без навигације и (можда, вероватно) кофера и носача кофера.

Сад ја размишљам, која би ту била реална цена?

Motor se prodaje kad imas musteriju, kao i djevojka sto se udaje kad ima prosca. ;)  E sad djevojke se udaju u jesen, a motori proadju u proljece, pa vidi sta ces. :)  Za realnu cijenu pregledaj ponude u Oglasima, pa prosjecnu cijenu spusti za 10% dole, ako hoces da prodas motor. :popovanje:

• Podržavam 1

Koju god cenu da stavis, uvek ce te neko zvati da pita koja ti je zadnja cena...

3vd se na oglasima krece od 1300 do 1700 evra...

Ti oceni koja ti je zadnja cena ispod koje ne bi isao, pa na osnovu toga formiraj neku osnovnu cenu i onda imas prostora za cenkanje i mozes da spustas do te tvoje poslednje cifre...

• Svrati ponekad, 439 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

Kolega bolje u proleće,prodavao sam 3 puta motore uvek u proleće i otišli su svi ekspresno brzo.

• 8-bit, 1902 postova
  • Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650

4TX može da se bira za 2000E - i to verovatno može malo dole.

I ako ga daš jeftinije, opet možeš sada i kupiti nešto drugo jeftinije, tako da ti izađe na isto.

Ja na to gledam ovako: ako sam kupio motor po nekoj ceni i uložio u njega, a prodao ga ispod nabavne, za tu razliku sam se lepo navozao.

I to nešto košta.

• Svrati ponekad, 286 postova
  • Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250

Ukoliko je motor očuvan i utegnut, onaj koga to zanima uvek će to morati da ceni i novčano.

Kupac kome je stalo da prođe što jeftinije u startu, kad-tad će tu razliku morati i skuplje da plati, ali on i nije kupac za očuvan i utegnut motor pa se sa njim i ne treba zamarati.

TDM-ovi su odlične sprave, zahvalne i vrlo pristupačne u odnosu na ono što  pružaju i u tom smislu ne vidim poentu prodavati ih za vrednosti koštanja GS kofera (novih doduše :))

• Podržavam 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja