Best 11055 Napisano Avgust 1, 2016 Drug član, 546 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Fabricka je teflonska a kod Bobana je obicna. Razlika na rucici je bas velika. Obrati paznju takodje kada podmazujes sajle, iskljucivo namenskim sprejem.Ne znam jel oroginalnu mogu samo u Platneru da nabavim il ima i po drigim prodavnicama?? Nisam nikad kupovao.. A ovi po radnjama kad ih pitas jel originalna, oni svi vicu jeste, jeste... Ja sam kupio polovnu originalnu sajlu i nosim je pozadi u koferu. Kostala me 10-ak evra preko KP. Mislim da je to bolje resenje od Bobanovih sajli, zbog teflonske zastite. A mom drugaru se dva puta desilo na pravljenoj sajli, da posle desetak dana otpadne zadebljanje na krajevima, jedan put na donjem kod menjaca a drugi put gore kod rucuce. Mada ovu zadnju koristi par meseci bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3090 Napisano Avgust 2, 2016 8-bit, 1900 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Te crte koje se vide sluze za merenje ... jedino ako je motor lomnjen, peglan ili slicno onda one ne vaze. Naravno ne bi trebalo imati lufta u zadnjoj viljuski !!! Jesi li siguran, proguglaj malo na tu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 2, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako nek6 trebaju membrane za tdm.a imam jos par komada. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3090 Napisano Avgust 2, 2016 8-bit, 1900 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi TDM-u u zadnje vreme nije dobro. Potrošnja se kretala 4.5, 4.8, 4.2, 4.8 i zadnji put neverovatnih 3.8 L/100km, ali je brzina bila do 60 km/h. Ovo sve prethodno je bilo do 100km/h. Nešto tu gadno ne valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zvao danas Plattner i Yamaha Barel, i jedni i drugi moraju da poruce sajlu kvacila, ceka se oko 2 nedelje i cena je 5100 din. A ja za 12 dana krecem na more i sta mi cigani sad da radimo.. Moram il da pravim ili da jurim polovnu.... Eventualno e-bay, mada ne znam koliko to moze brzo da mi stigne.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi TDM-u u zadnje vreme nije dobro. Potrošnja se kretala 4.5, 4.8, 4.2, 4.8 i zadnji put neverovatnih 3.8 L/100km, ali je brzina bila do 60 km/h. Ovo sve prethodno je bilo do 100km/h. Nešto tu gadno ne valja To su ti prijatelju simptomi antistres voznje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Avgust 2, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao danas Plattner i Yamaha Barel, i jedni i drugi moraju da poruce sajlu kvacila, ceka se oko 2 nedelje i cena je 5100 din. A ja za 12 dana krecem na more i sta mi cigani sad da radimo.. Moram il da pravim ili da jurim polovnu.... Eventualno e-bay, mada ne znam koliko to moze brzo da mi stigne.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Jel ti pukla sajla ili sajo da imas rezervnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zvao danas Plattner i Yamaha Barel, i jedni i drugi moraju da poruce sajlu kvacila, ceka se oko 2 nedelje i cena je 5100 din. A ja za 12 dana krecem na more i sta mi cigani sad da radimo.. Moram il da pravim ili da jurim polovnu.... Eventualno e-bay, mada ne znam koliko to moze brzo da mi stigne.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Jel ti pukla sajla ili sajo da imas rezervnuNije pukla, istegla se, ne mogu je vise zatezati na onim srafovima, ponekad mi sad zakrci pri saltanju.. Moze da se vozi, nego ja reko da zamenim.. Al eto, lager ovlascenog servisa je fantastican. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Mada ne bi bilo na odmet imati je u rezervi, otkud znas kad ce puci.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Avgust 2, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam imao tdma, bila je gomila stvari na kupujem prodajem, mozda neko ima. Tipa rucica kocnice 5e, nova u kesici, mislim da je covek iz vojvodine. Uvek ti ostaje boban za nuzdu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa to, evo gledam po netu uglavnom su neke kopije, toga ima, mada videcu, sto ti kazes Boban je sigurica makar napravio i 2 kom ako neka pukne.. Koliko sam skapirao nisu nekog kvaliteta, jeftine su, ok su za prvu pomoc na putu.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3090 Napisano Avgust 2, 2016 8-bit, 1900 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan A da recimo odneseš tu originalnu sajlu kod Bobana da je skrate, fiknu jedan kraj i upresuju nov. Pošto imam loša iskustva sa sajlama sada uvek nosim jednu šimano za bicikleto i par boljih luster klema. Lako se i brzo nabudži u putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Avgust 2, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan A da recimo odneseš tu originalnu sajlu kod Bobana da je skrate, fiknu jedan kraj i upresuju nov. Pošto imam loša iskustva sa sajlama sada uvek nosim jednu šimano za bicikleto i par boljih luster klema. Lako se i brzo nabudži u putu. A moze i tako he he Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 2, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam kakva to mora biti sajla za TDM... Ja kupio sajlu kvacila za motokultivator, jos je i deblja od originala, provukao je kroz postojeci buzir i na kraj kod poluge stavio kuglicu sa sarafom (onu kao iz kompleta za reparaciju sajle). Do sada sam sa njom presao vec 6000 km...savrseno radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A da recimo odneseš tu originalnu sajlu kod Bobana da je skrate, fiknu jedan kraj i upresuju nov. Pošto imam loša iskustva sa sajlama sada uvek nosim jednu šimano za bicikleto i par boljih luster klema. Lako se i brzo nabudži u putu. Nije losa ideja, toga se nikada ne bih setio.... Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15308 Napisano Avgust 2, 2016 moto merkat °°, 4954 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Zvao danas Plattner i Yamaha Barel, i jedni i drugi moraju da poruce sajlu kvacila, ceka se oko 2 nedelje i cena je 5100 din. A ja za 12 dana krecem na more i sta mi cigani sad da radimo.. Moram il da pravim ili da jurim polovnu.... Eventualno e-bay, mada ne znam koliko to moze brzo da mi stigne.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Kolega,imam jednu originalnu koju nosim sa sobom a posto si u stisci sa vremenom mogu ti poslati da se posluzis ili ako napravis kod Bobana da imas u rezervi do mora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 2, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zvao danas Plattner i Yamaha Barel, i jedni i drugi moraju da poruce sajlu kvacila, ceka se oko 2 nedelje i cena je 5100 din. A ja za 12 dana krecem na more i sta mi cigani sad da radimo.. Moram il da pravim ili da jurim polovnu.... Eventualno e-bay, mada ne znam koliko to moze brzo da mi stigne.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Kolega,imam jednu originalnu koju nosim sa sobom a posto si u stisci sa vremenom mogu ti poslati da se posluzis ili ako napravis kod Bobana da imas u rezervi do mora. Hvala puno! Ukoliko se do sledece nedelje ne snadjem nesto, javicu se da mi posaljes. Nadam se da cu uspeti nesto da iskopam. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15308 Napisano Avgust 2, 2016 moto merkat °°, 4954 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan OK,samo cimni nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13371 Napisano Avgust 2, 2016 Ne silazi, 7528 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno u Louisu mozete kupiti set lanca i lancanika za 900 po ceni od 113 eur. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aksentije73 32 Napisano Avgust 3, 2016 U prolazu, 32 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan @ Svaler Stigli su mi štitnici za ruke kao što su tvoji. Da li si ih lako montirao ili si budžio nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 3, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Од буџења једино што ти треба је да оснесеш фабричке тегиће волана код некога да ти упреже навој унутра (мислим да је М6, углавном за онај шраф из сета), тамо где је инбус за стезање тегића. Бар је тако на мом моделу, не знам дал се разликују тегићи на 900. Не би требало. Ово остало са оним лимићима иде под шрафове што држе ручице кочнице и квачила. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beban 7 Napisano Avgust 10, 2016 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd,Vozdovac Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pozz kolege gde mogu kupiti rucicu kvacila? 3VD je model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15308 Napisano Avgust 10, 2016 moto merkat °°, 4954 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pozz kolege gde mogu kupiti rucicu kvacila? 3VD je model http://www.kupujemprodajem.com/71851-Poluga-kvacila-20448003-oglas.htm?filter_id=5246457 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Avgust 11, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima iskustva sa francuskim uljem YACCO? Uzeo sam veoma povoljno (u odnosu na Motul) da probam kako mi se motor ponasa i osle 500inak km imam pozitivne utiske. Prvo sto sam primetio je da mi menjac mnogo mekse ulazi u brzine. Do sad sam koristio motul 10w-40 Gradacija yacco ulja je ista koju sam sipao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15308 Napisano Avgust 11, 2016 moto merkat °°, 4954 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je to povoljno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...