Astral 6236 Napisano Mart 27, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1. Svaler 2. Astral sa g-đicom (sub i ned) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan 1. Svaler2. Astral sa g-đicom (sub i ned) 3. Dudic90 (subota ili nedelja, šta većini više odgovara) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 27, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Еј није фер, нисам знао, ако се већ пишу и г-ђице на списак, молићу да се и мени дода једна Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 27, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa tacno kad je nebi upisao isekla bi mi obe gume.. Mislim da je ona nesrtrpljivija od mene sto se voznje tice.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Svaler 2. Astral sa g-đicom (sub i ned) 3. Dudic90 (subota ili nedelja, šta većini više odgovara) 4. Markotenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoTenere 24 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd , Borča Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Svaler 2. Astral sa g-đicom (sub i ned) 3. Dudic90 (subota ili nedelja, šta većini više odgovara) 4. Markotenere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan 1. Svaler2. Astral sa g-đicom (sub i ned)3. Dudic90 (subota ili nedelja, šta većini više odgovara)4. Markotenere 5. Joker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan 6. zoxxx69 sa g-đom Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 27, 2016 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan 1. Svaler2. Astral sa g-đicom (sub i ned)3. Dudic90 (subota ili nedelja, šta većini više odgovara)4. Markotenere 5. Joker 6. zoxxx69 sa g-đom 7, BigRider (Боље недеља) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 27, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Svaler 2. Astral sa g-đicom (sub i ned) 3. Dudic90 (subota ili nedelja, šta većini više odgovara) 4. Markotenere 5. Joker 6. zoxxx69 sa g-đom 7. BigRider (Боље недеља) 8. thepainkiller sa verenicom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 27, 2016 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Преклописмо се нема везе 1. Svaler2. Astral sa g-đicom (sub i ned)3. Dudic90 (subota ili nedelja, šta većini više odgovara)4. Markotenere 5. Joker6. zoxxx69 sa g-đom7. thepainkiller sa verenicom 8. BigRider (Боље недеља) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 27, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A ja prepravio...nema veze, bitno je da smo svi tu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 27, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Na voznji sam ali ako bude u nedelju. Petak i subotu sam u Carsberg pivari u Celarevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14555 Napisano Mart 27, 2016 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Na voznji sam ali ako bude u nedelju. Petak i subotu sam u Carsberg pivari u Celarevu. A da bude subota,ni Celarevo nije prekosveta,dodjemo ti u posetu!? Upisacu se krajem nedelje,neizvesno je dali cu moci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitar76 4 Napisano Mart 27, 2016 U prolazu, 28 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha TDM 4tx 2000g Prijavi odgovor kao problematičan Dodajte i mene, ali potvrdjujem tek u petak ( zavisi od posla, ne mogu znati pre toga sigurno) Sa gospodjom naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Mart 28, 2016 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako primate bivse Tdm-ase ja bih se rado pridruzio. Ako ne opet cu se pridruziti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 28, 2016 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći vikend je kurs bezbedne vožnje http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/112978-kurs-bezbedne-voznje-2016i/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Mart 28, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da će ovaj kurs biti mnogo praktičniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 28, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno da hoce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 28, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, ja mogu i sledeci vikend,ako ima vise interesenata za kurs bezbedne voznje.. Mada kurs traje od 9-12 (prakticni deo u nedelju) bar je tako bilo prosle godine, a mi cemo se oko podneva sve jedno skupljati,tako da cak i onaj ko ide na kurs moze doci na druzenje.. Ako gresim,mozemo kako god sto se mene tice. A isto tako mislim da mozemo postovanje i dogovaranje u temu o TDM voznje i druzenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14555 Napisano Mart 28, 2016 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći vikend je kurs bezbedne vožnje http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/112978-kurs-bezbedne-voznje-2016i/ To je za Beogradjane i blizu okolinu,da su sabili u jedan dan pa nekako,ovako dva puta se cimati,korisna stvar ali jbg. Fruska gora ceka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 28, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći vikend je kurs bezbedne vožnje http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/112978-kurs-bezbedne-voznje-2016i/To je za Beogradjane i blizu okolinu,da su sabili u jedan dan pa nekako,ovako dva puta se cimati,korisna stvar ali jbg. Fruska gora ceka Nemoj da te mrzi, korisna je stvar. Preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 28, 2016 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako primate bivse Tdm-ase ja bih se rado pridruzio. Ako ne opet cu se pridruziti Који си бре ти? Александре! Па не мож викенд да прође а да се не видимо ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 28, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam vratio fabricki izduv na mog TDM-a. Ovaj sto sam uzeo od Bruna jest dobar, al ipak preglasan i za komsije i za moju lepsu polovinu... Posto mi je misljenje moje buduce zene vrlo bitno, vraceni su fabricki topovi... Ovaj od Bruna ce ici na prodaju pa ako neko zeli da galami ulicama slobodno neka se javi. Cena ce biti kao i ja sto sam platio, ali sam ga ja jos i polirao i stavio novu vunu unutra - 50 jura zajedno za top i krivinu od Y racve do topa. Slike cu okaciti sutra, mada ima i u temi kako je izgledao kada sam ga montirao na moj TDM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 28, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan E ja zato ima da vas upropastim, ja imam 2 otvorena i nemam db killere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...