Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 18, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidite ovo http://www.kupujemprodajem.com/TDM850-kaisni-pogon-30407113-oglas.htm?filter_id=536562 Kaiš umesto lanca Samo sto Google ne moze pronaci nigdje zupcasti kais dimenzija sa oglasa. Inace kaisi za Harley su od 120$ do 170$. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14852 Napisano Februar 18, 2016 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan I na BMW Scraveru je veliki hod pa nema problema, koliko vidim ima neki klizac za kais. Meni je veci problem ovde sto se mora skidati viljuska da bi se zamenio, ne daj boze da ti pukne negde dalje od kuce. Na Scraveru je reseno tako da kais ne dira viljusku a na TDM lanac klizi preko gumenog klizaca koji je mastan (uglavnom ) e to me zanima,vidim klizac aluminijumski ali kako utice trenje,da je neki roler ali za njega nema mesta. Evo slike scravera i kaisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Februar 18, 2016 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre nego se neko odluci za kais samo da pomenem da je kais za Skarvera 280eu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Februar 19, 2016 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Poručiš kaiš u Belt kompany u Zemunu.Ali ima i to ali.Trebaju ti remenice odnosno kaišnici da se naprave a pošto ja proizvodim takve slične stvari zupčastie remenice ali za neke industrijske mašine odmah da kažem da je to malo skuplja igranka.Po mojoj proceni ovakva prepravka bi koštala izmedju 700 i 850 neprijateljskih jedinica novčića.Pa ko voli ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Februar 19, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Poručiš kaiš u Belt kompany u Zemunu.Ali ima i to ali.Trebaju ti remenice odnosno kaišnici da se naprave a pošto ja proizvodim takve slične stvari zupčastie remenice ali za neke industrijske mašine odmah da kažem da je to malo skuplja igranka.Po mojoj proceni ovakva prepravka bi koštala izmedju 700 i 850 neprijateljskih jedinica novčića.Pa ko voli .....A šta bi izašlo 700-800e kad se ovde govori da čovek prodaje sve komplet osim kaiša za 200e skinuto sa njegovog tdm850 2000god.Znači pitanje je samo cena kaiša 1960x30. I dali to sve radi kako treba ,uzimajući u pretpostavku da ne verujemo prodavcu . Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Februar 19, 2016 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan A ha ja nisam čitao od početka temu mislio sam da neko hoće da prenos lanca zameni kaišem .Ako čovek traži 200 eura to je sigurno dobro i funkcioniše besprekorno jel Bože moj našao se neko pametniji od tima inženjera iz Yamahe. Malo šale nije na odmet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Februar 19, 2016 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan E drugari ja vas pozdravljam sve želim Vam lepu i bezbednu sezonu i puno kilometara.Odoh u Hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 19, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, takodje, u zdravlju se vozio! I neki lep putopis napisao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 375 Napisano Februar 21, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Stigla 900-tka !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 21, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Mada ne verujem dok ne vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 21, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Не верујемооо Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 375 Napisano Februar 21, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Verujte... Ljudi moji koliko krševa od motora i ljudi ima u ovoj Srbiji. Juče sam gledao 2 Varadera FI u BG, i naravno nisam kupio ni jednog a išao sam na fiksnu cenu i savršen motor. Od svega što se nudilo i što sam gledao, na kraju sam izabrao onog 900 što ima problem sa korozijom. Ako nju zanemarim, sve ostalo je perfektno. Dobio sam na uvid i slike sa oglasa u CH , zaista ga je vozio čovek 1951. godište i cela priča koja mi je rečena se poklapa. Takođe, dobio sam na uvid i sve račune i koliko je šta koštalo do ovog momenta. Prodavca je izašao 3022e a ja sam ga kupio za 3100e. Vozio sam ga 25km danas i osim malo slabije zadnje kočnice, nemam zamerku. Diskovi, gume, lanac i lančanici sve novo, 2 ključa, originalni alat... Samo 2 ogrebotine na motoru. Ulje žuto kao "zejtin". Korozija će nadam se biti sanirana za 20-tak dana, namontirani crash barovi, sedište novo i wingrack sa koferima koji sam kupio još pre par dana. Više slika dobijate čim bude u reprezentativnom izdanju. picture upload Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Februar 21, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motorin, nema sta. U zdravlju da se vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano Februar 21, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast i neka te služi dugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luchka 9 Napisano Februar 21, 2016 U prolazu, 40 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Puno lijepih i bezbjednih kilometara ti želim! ))) Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 21, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Puno lijepih i bez jednog kilometara ti želim! ))) Sent from my iPhone using Tapatalk ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luchka 9 Napisano Februar 21, 2016 U prolazu, 40 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Puno lijepih i bez jednog kilometara ti želim! ))) Sent from my iPhone using Tapatalk ???autocorrect, jbg, trebalo je bezbjednih Editovah, hvala ))) Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 21, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i Dudicu i tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 21, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav sretni ti bili svi km koje ces provozati na novom tako dobrom motoru i da posle odredjenog vremena dodjem kod tebe da pazarim 900-tku poziv za slovacki kulen jos uvek vazi jos jednom sretno i bezbedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Februar 21, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti da je toliko vozis da I sic upisas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13053 Napisano Februar 21, 2016 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, da se upisem, stigao i kod nas TDM 900 )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14852 Napisano Februar 21, 2016 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Sretni kilometri obojici ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 21, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, svaka cast! Cestitam obojici, puno bezbednih kilometara zelim obojici!!! U zdravlju se vozili! Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 21, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, da se upisem, stigao i kod nas TDM 900 )) Sa srećom! Izbaci noku fotku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 21, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i Dudicu i Alekre-u na pridoslim motorima! Neka vas u zdravlju i sreci sluze i neka se dugo i bezbedno vozite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...