SSRETENOVIC 71 Napisano Februar 15, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Otvorih Pandorinu kutiju. Ali valjda za to između ostalog i služi ovaj forum. Elem, znam ja dobro da nijedna od tih kilometraža nije realna. Ili tačnije vrlo mali broj. Imaju motori koji mogu da pređu dosta kilometara i imaju koji pređu astronomski mnogo kilometara. Da me ne shvatite pogrešno, ja sam motor u top stanju koji mi je ulivao takvo poverenje da sa njim smem na put oko sveta prodao samo da bih kupio 900-tku. TDM je meni broj 1 motor jer mi odgovara za sve i mnogo mi je lep. Jednostavno ga volim. Kao i sve YAMAHA modele. Ali mi nešto ne uliva utisak da baš može da pređe kilometražu kao Honda Varadero 1000. Za nju mi nije problem 100k jer oni prelaze u 200-300 000km bez problema. Jednostavno smatram da je većina TDM-ova iskidana jer ga dosta ljudi vozi kao da je R1. Ne krivim ih, može on to ali nije pravljen baš za to. Vođen tom logikom, jednostavno imam mentalnu blokadu da gledam 6 cifara na kilometar satu. Varadero bar posle 99 999k kreće od 1. I da, znam šta znači održavanje za kilometražu, ali sam detaljno obrazložio moje razmišljenje. Možda je i pogrešno, ali u ovom momentu ga zastupam i kraj. Da motor ne može da ima ogrebotinu, to ne tražim jer ih sredim multi stage poliranjem ili touch up-om. Ali napuknute plastike i slično, baš i ne bih da "progutam" za teško zarađene 4000e koliko planiram da odvojim za motor. I logično je da za taj novac želim maksimalno.Dudicu, ja sam takodje zainteresovan za TDM900 i to pod istim uslovima. Apsolutno se slazem sa tobom. Za te pare, ako mu nađeš bilo šta, okreni se idi. Prodavci mogu slobodno da ga oglasavaju u narednih godinu dana ili da ostave motor i zarade 4 soma. Varadero i TDM se koriste na drugaciji nacin. Vara je za touring, TDM je allround. Normalno je da ces pre naci Vare sa velikom kilometrazom. Ako je motor vozen umereno i odrzavan kvalitetno nece biti problema. Na primer, znam ER5 iz Engleske koji je radio u kurirskoj sluzbi. Pre par godina dok sam bio aktivan na njihovom forumu imao je 120.000 milja. Taj motor se vozio bez ikakvih problema i verujem da se jos uvek vozi. Sve je do vlasnika i odrzavanja. Kad smo već kod toga da je TDM All Rounder zna li neko gume koje su za tu svrhu naj bolje za TDM , mislim svi vozimo touring gume ili bar većina nas. Što se tiče zadnje to nije problem ali koja prednja guma ima u toj dimenzi za TDM da je All rounder. Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Februar 15, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Otvorih Pandorinu kutiju. Ali valjda za to između ostalog i služi ovaj forum. Elem, znam ja dobro da nijedna od tih kilometraža nije realna. Ili tačnije vrlo mali broj. Imaju motori koji mogu da pređu dosta kilometara i imaju koji pređu astronomski mnogo kilometara. Da me ne shvatite pogrešno, ja sam motor u top stanju koji mi je ulivao takvo poverenje da sa njim smem na put oko sveta prodao samo da bih kupio 900-tku. TDM je meni broj 1 motor jer mi odgovara za sve i mnogo mi je lep. Jednostavno ga volim. Kao i sve YAMAHA modele. Ali mi nešto ne uliva utisak da baš može da pređe kilometražu kao Honda Varadero 1000. Za nju mi nije problem 100k jer oni prelaze u 200-300 000km bez problema. Jednostavno smatram da je većina TDM-ova iskidana jer ga dosta ljudi vozi kao da je R1. Ne krivim ih, može on to ali nije pravljen baš za to. Vođen tom logikom, jednostavno imam mentalnu blokadu da gledam 6 cifara na kilometar satu. Varadero bar posle 99 999k kreće od 1. I da, znam šta znači održavanje za kilometražu, ali sam detaljno obrazložio moje razmišljenje. Možda je i pogrešno, ali u ovom momentu ga zastupam i kraj. Da motor ne može da ima ogrebotinu, to ne tražim jer ih sredim multi stage poliranjem ili touch up-om. Ali napuknute plastike i slično, baš i ne bih da "progutam" za teško zarađene 4000e koliko planiram da odvojim za motor. I logično je da za taj novac želim maksimalno. Dudicu, ja sam takodje zainteresovan za TDM900 i to pod istim uslovima. Apsolutno se slazem sa tobom. Za te pare, ako mu nađeš bilo šta, okreni se idi. Prodavci mogu slobodno da ga oglasavaju u narednih godinu dana ili da ostave motor i zarade 4 soma. Varadero i TDM se koriste na drugaciji nacin. Vara je za touring, TDM je allround. Normalno je da ces pre naci Vare sa velikom kilometrazom. Ako je motor vozen umereno i odrzavan kvalitetno nece biti problema. Na primer, znam ER5 iz Engleske koji je radio u kurirskoj sluzbi. Pre par godina dok sam bio aktivan na njihovom forumu imao je 120.000 milja. Taj motor se vozio bez ikakvih problema i verujem da se jos uvek vozi. Sve je do vlasnika i odrzavanja. Problem je u tome sto niko od nas ne zna kako se motor vozio pre i ko ga je vozio.Izuzetak je ako motor kupujes od nekog koga dobro poznajes (komsija,drugar,familija i itd).Konkretno ja volim da mi motor bude mehanicki ispravan,a estetski moze da bude kako god,i ogreban i puknute plastike ,prljav,ali to ne znaci da je los. Apsolutno se ne slažem sa tim. Ako je neko toliko aljkav i lenj da da 100 dinara za pranje na samouslužnoj perionici i prebriše motor jelenskom kožicom od 100 dinara, kako mogu da mislim da je baš za održavanje bio ažuran i uradio servis na svakih, recimo 5000km? Ako je aljkav za estetiku i za održavanje, kako mogu da verujem da je motor vozio u granicama normale a ne da ga je cepao sa uljem koje je za zamenu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Februar 15, 2016 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj prodao sve pošteno prezentovao čoveku kao Duduću, čovek to prihvatio kao racionalno i moguće i kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Februar 15, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor nije estetski u reprezentativnom stanju,ali mehanicki mogu na mars.Nisam retard da dete vozim na neispravnom motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Februar 15, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, dete ne bi ni smeo da vozis na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Februar 15, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Moje dete ima 15 godina,a koliko ja znam deca smeju na motor sa 12 navrsenih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 15, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Estetika nema apsolutno nikakve veze sa tim ko i kako odrzava svoj motor i nije merilo za stanje motora u mehanickom smislu...ja sam imao Teneru koja nije bila estetski u reprezantativnom stanju (imala je i ogrebotina i polomljen znigavac), ali je mehanicki bila u potpuno ispravnom stanju. Meni se nije davao novac za farbanje pa da sledece voznje po FG opet padnem i ogulim sveze ofarban motor, ili da svaki put kad motor vozim po kisi pa da ga svaki cas peruckam i brisem. Neko voli da mu je motor kao iz salona, a ja vise volim da je on potpuno mehanicki ispravan pa makar i bio blatnjav i sa pokojom ogrebotinom... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Februar 15, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Estetika nema apsolutno nikakve veze sa tim ko i kako odrzava svoj motor i nije merilo za stanje motora u mehanickom smislu...ja sam imao Teneru koja nije bila estetski u reprezantativnom stanju (imala je i ogrebotina i polomljen znigavac), ali je mehanicki bila u potpuno ispravnom stanju. Meni se nije davao novac za farbanje pa da sledece voznje po FG opet padnem i ogulim sveze ofarban motor, ili da svaki put kad motor vozim po kisi pa da ga svaki cas peruckam i brisem. Neko voli da mu je motor kao iz salona, a ja vise volim da je on potpuno mehanicki ispravan pa makar i bio blatnjav i sa pokojom ogrebotinom... Nemoj da računamo motore koji idu po oranju, šumi i slično. Zašto si onda farbao i sređivao auspuhe na TDM-u ako ne zbog estetike? Znači da na taj motor obraćaš pažnju. Ako se ne varam i Teneru si farbao. Dakle, tvoji motori imaju veće predispozicije da budu tehnički bolji od motora na koje se ne obraća pažnja. Ponavljam, to je samo moje razmišljanje. Takođe, ne opravdavam ni sebe zato što bar jednom sedmično auto i motor obavezno perem i što više dajem novca za preskupa sredstva za održavanje čistoće nego na hranu, izlaske i slično. Niti sebi dajem za pravo da nekog osuđujem ko to ne radi jer je meni to ipak delom profesionalna deformacija jer se bavim i detailingom. Ali smatram da mora malo da se povede računa i o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 15, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Auspuhe na TDM-u sam ofarbao jer su bili dosta loše ofarbani kad sam ga uzeo, a sobzirom da to i nije neka mudrost odraditi, onda mi nije teško palo da ih ja prefarbam. Teneri sam jednom ofarbao štitnike ručki pa sam se ubrzo pokajao jer sam za to farbanje izdvojio oko 3000 din za materijal samo za 2 plastike i već nakon jednog pada se sva farba opet izgulila... Evo malo da vidite kako može TDM da izgleda posle nekih vožnji (po kiši)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Februar 15, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Šalim se, samo gas... (Sad je ionako hladno za pranje motora ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 15, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ма не одржавате ви мотор како треба, чим вам је хладно за прање... Ја мом довлачим црево из купатила, такорећи перем га топлом водом Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 15, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Otvorih Pandorinu kutiju. Ali valjda za to između ostalog i služi ovaj forum. Elem, znam ja dobro da nijedna od tih kilometraža nije realna. Ili tačnije vrlo mali broj. Imaju motori koji mogu da pređu dosta kilometara i imaju koji pređu astronomski mnogo kilometara. Da me ne shvatite pogrešno, ja sam motor u top stanju koji mi je ulivao takvo poverenje da sa njim smem na put oko sveta prodao samo da bih kupio 900-tku. TDM je meni broj 1 motor jer mi odgovara za sve i mnogo mi je lep. Jednostavno ga volim. Kao i sve YAMAHA modele. Ali mi nešto ne uliva utisak da baš može da pređe kilometražu kao Honda Varadero 1000. Za nju mi nije problem 100k jer oni prelaze u 200-300 000km bez problema. Jednostavno smatram da je većina TDM-ova iskidana jer ga dosta ljudi vozi kao da je R1. Ne krivim ih, može on to ali nije pravljen baš za to. Vođen tom logikom, jednostavno imam mentalnu blokadu da gledam 6 cifara na kilometar satu. Varadero bar posle 99 999k kreće od 1. I da, znam šta znači održavanje za kilometražu, ali sam detaljno obrazložio moje razmišljenje. Možda je i pogrešno, ali u ovom momentu ga zastupam i kraj. Da motor ne može da ima ogrebotinu, to ne tražim jer ih sredim multi stage poliranjem ili touch up-om. Ali napuknute plastike i slično, baš i ne bih da "progutam" za teško zarađene 4000e koliko planiram da odvojim za motor. I logično je da za taj novac želim maksimalno. Dudicu, ja sam takodje zainteresovan za TDM900 i to pod istim uslovima. Apsolutno se slazem sa tobom. Za te pare, ako mu nađeš bilo šta, okreni se idi. Prodavci mogu slobodno da ga oglasavaju u narednih godinu dana ili da ostave motor i zarade 4 soma. Varadero i TDM se koriste na drugaciji nacin. Vara je za touring, TDM je allround. Normalno je da ces pre naci Vare sa velikom kilometrazom. Ako je motor vozen umereno i odrzavan kvalitetno nece biti problema. Na primer, znam ER5 iz Engleske koji je radio u kurirskoj sluzbi. Pre par godina dok sam bio aktivan na njihovom forumu imao je 120.000 milja. Taj motor se vozio bez ikakvih problema i verujem da se jos uvek vozi. Sve je do vlasnika i odrzavanja. Problem je u tome sto niko od nas ne zna kako se motor vozio pre i ko ga je vozio.Izuzetak je ako motor kupujes od nekog koga dobro poznajes (komsija,drugar,familija i itd).Konkretno ja volim da mi motor bude mehanicki ispravan,a estetski moze da bude kako god,i ogreban i puknute plastike ,prljav,ali to ne znaci da je los. pozdrav ima u kisacu za jeftine pare tdm iz 94 ima ga na polovnim automobilima ja sam hteo da ga uzmem medjutim stigle pare iz amerike pa sam bio kod dudica i pazario za ovaj kazu da nije los treba registrovati i farbati plastike su cele nisu ispucane ne pravim reklamu samo ako neko hoce izvolte videti npozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Februar 15, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Šalim se, samo gas... (Sad je ionako hladno za pranje motora ). moj motor.....bivsi tako umazan nikaad nije bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Februar 15, 2016 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Otvorih Pandorinu kutiju. Ali valjda za to između ostalog i služi ovaj forum. Elem, znam ja dobro da nijedna od tih kilometraža nije realna. Ili tačnije vrlo mali broj. Imaju motori koji mogu da pređu dosta kilometara i imaju koji pređu astronomski mnogo kilometara. Da me ne shvatite pogrešno, ja sam motor u top stanju koji mi je ulivao takvo poverenje da sa njim smem na put oko sveta prodao samo da bih kupio 900-tku. TDM je meni broj 1 motor jer mi odgovara za sve i mnogo mi je lep. Jednostavno ga volim. Kao i sve YAMAHA modele. Ali mi nešto ne uliva utisak da baš može da pređe kilometražu kao Honda Varadero 1000. Za nju mi nije problem 100k jer oni prelaze u 200-300 000km bez problema. Jednostavno smatram da je većina TDM-ova iskidana jer ga dosta ljudi vozi kao da je R1. Ne krivim ih, može on to ali nije pravljen baš za to. Vođen tom logikom, jednostavno imam mentalnu blokadu da gledam 6 cifara na kilometar satu. Varadero bar posle 99 999k kreće od 1. I da, znam šta znači održavanje za kilometražu, ali sam detaljno obrazložio moje razmišljenje. Možda je i pogrešno, ali u ovom momentu ga zastupam i kraj. Da motor ne može da ima ogrebotinu, to ne tražim jer ih sredim multi stage poliranjem ili touch up-om. Ali napuknute plastike i slično, baš i ne bih da "progutam" za teško zarađene 4000e koliko planiram da odvojim za motor. I logično je da za taj novac želim maksimalno. Ja bih pre dao prednost Varaderu u odnosu na tdm-a,iz više razloga....Mada mislim da ćeš sa budžetom od 4000 eura teško uspeti da pronadješ korektan primerak Vare novije generacije sa el. ubrizgavanjem,a da nije prešao brdo kilometara i da nije bez ulaganja od par stotina evra... Zato se javih da predložim sličan motor koji bi se našao za tvoj budžet i još da ostane neka para sa strane...Aprilia Caponord 1000...uzmi i nju u razmatranje....pozz http://www.polovniautomobili.com/motori/pretraga?submit_1=&brand=2081&modeltxt=&price_from=&price_to=&year_from=2002&year_to=2007&engine_volume_from=750&engine_volume_to=1150&type%5B%5D=303&type%5B%5D=306&without_price=1&date_limit=&showOldNew=all&power_from=66&power_to=85&mileage_from=&mileage_to=&cylinder=&gearbox=&country=®istration=&city=&engineCooling=&page=&isDetailed=&sort= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Februar 15, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je mali off ali posle 850-ice pik mi je bio prvo caponord, na zalost mali budget za dobre primerke, ostali su bili za dosta ulaganja i prevagnuo na kraju strom ni kriv ni duzan. Inace ortak ima 2002, probao sam motor pre i posle remapiranja, to je drugi motor i trosi litar manje. Vredi razmisljanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 15, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Шта зна вара шта је 400.000км Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Februar 15, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Otvorih Pandorinu kutiju. Ali valjda za to između ostalog i služi ovaj forum. Elem, znam ja dobro da nijedna od tih kilometraža nije realna. Ili tačnije vrlo mali broj. Imaju motori koji mogu da pređu dosta kilometara i imaju koji pređu astronomski mnogo kilometara. Da me ne shvatite pogrešno, ja sam motor u top stanju koji mi je ulivao takvo poverenje da sa njim smem na put oko sveta prodao samo da bih kupio 900-tku. TDM je meni broj 1 motor jer mi odgovara za sve i mnogo mi je lep. Jednostavno ga volim. Kao i sve YAMAHA modele. Ali mi nešto ne uliva utisak da baš može da pređe kilometražu kao Honda Varadero 1000. Za nju mi nije problem 100k jer oni prelaze u 200-300 000km bez problema. Jednostavno smatram da je većina TDM-ova iskidana jer ga dosta ljudi vozi kao da je R1. Ne krivim ih, može on to ali nije pravljen baš za to. Vođen tom logikom, jednostavno imam mentalnu blokadu da gledam 6 cifara na kilometar satu. Varadero bar posle 99 999k kreće od 1. I da, znam šta znači održavanje za kilometražu, ali sam detaljno obrazložio moje razmišljenje. Možda je i pogrešno, ali u ovom momentu ga zastupam i kraj. Da motor ne može da ima ogrebotinu, to ne tražim jer ih sredim multi stage poliranjem ili touch up-om. Ali napuknute plastike i slično, baš i ne bih da "progutam" za teško zarađene 4000e koliko planiram da odvojim za motor. I logično je da za taj novac želim maksimalno. Ja bih pre dao prednost Varaderu u odnosu na tdm-a,iz više razloga....Mada mislim da ćeš sa budžetom od 4000 eura teško uspeti da pronadješ korektan primerak Vare novije generacije sa el. ubrizgavanjem,a da nije prešao brdo kilometara i da nije bez ulaganja od par stotina evra... Zato se javih da predložim sličan motor koji bi se našao za tvoj budžet i još da ostane neka para sa strane...Aprilia Caponord 1000...uzmi i nju u razmatranje....pozz http://www.polovniautomobili.com/motori/pretraga?submit_1=&brand=2081&modeltxt=&price_from=&price_to=&year_from=2002&year_to=2007&engine_volume_from=750&engine_volume_to=1150&type%5B%5D=303&type%5B%5D=306&without_price=1&date_limit=&showOldNew=all&power_from=66&power_to=85&mileage_from=&mileage_to=&cylinder=&gearbox=&country=®istration=&city=&engineCooling=&page=&isDetailed=&sort= I Caponord mi se sviđa ali sam malo skeptik za Apriliju. Ne mogu da kažem da je opravdano, nisam imao apsolutno nikakva iskustva sa njima niti su bile teme nekog dijaloga sa nekim ko je imao. Našao sam već jednu Varu FI, 2003. sa (1)36000km za 4500e. U utorak idem da je pogledam. Ali kako god okrenemo TDM je u srcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Februar 15, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Шта зна вара шта је 400.000км E, o tome ja pričam sve vreme! Ima i ovo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Februar 15, 2016 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Шта зна вара шта је 400.000км Ovakvi sa manje vise KM stignu kod nas,ulickaju se i upickaju,vrate im kilometrazu na 30 40k i neko od nas kupi i misli da je super prosao.Sto je najveca fora takvi motori sa manjim ili vecim kvarovima i dalje guraju. 400 000km je za svaki respect Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Februar 15, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Ako je TDM u srcu nece Vara dugo ostati kod tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Februar 15, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan Ako je TDM u srcu nece Vara dugo ostati kod tebe Ako je sad uzmem, do zime će ostati sigurno... Posle toga verovatno prodaja... Ali, da joj pružim šansu pošto 900-tke po mom ukusu više nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Februar 15, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan A da razmislis jos malo.......mozda se nesto pojavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Februar 15, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Ne zameri sto se mesam u temu nemam nikakve veze sa TDM-ovima.............za sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 15, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Стварно Дудићу, и ја мислим да имаш још добрих месец дана док се не провремени да тражиш мотор. Знам да паре сврбе кад немаш мотор али... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudic90 374 Napisano Februar 15, 2016 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha TDM 900 (u srcu), FJR 1300 ispod guzice Prijavi odgovor kao problematičan A da razmislis jos malo.......mozda se nesto pojavi Do utorka, za 8 dana. Ako je Vara zaista onakva kako je prodavac rekao a kune se da je tako i da je slobodno vozim u ovlašćeni servis na proveru, kupljena je već. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...