Alekre 15840 Napisano Januar 1 Integrisan, 8235 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bivšim, sadašnjim i budućim vlasnicima želim srećnu Novu godinu. Puno bezbednih kilometara! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 152 Napisano Januar 1 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Srećna Nova godina! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1199 Napisano Ponedeljak u 19:28 (promenjeno) MK Obrenovac, 623 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugari da se pohvalim da se po 7 put vraćam u sektu Inače ovo mi je 4 TDM 850 koji sam posedovao a imao sam i 3 TDMa 900 (ne računam da je i sestra imala i vozila jednog TDMa 850) Inače sad je to prešlo u naviku uzmem TDMa slatko se navozam sa svakim, pa ga kao prodam jer mi dosadi , kupim nešto drugo ali se opet kad tad vratim na TDMa. To što nudi TDM u toj klasi i za te pare retko koji motor može da pruzi, solidna udobnost, zaštita od vetra, odlično ogibljenje kao i kočnice , plus sto lepo ide a troši baš malo. Čak sam primetio da mi više prija 850 od 900. Samo zbog uglađenije mašine , koja zbog karburatora tako mekano prima gas i mnogo manje trza od 900 na malim obrtajima i malo mi je udobniji 850. TDM900 ima bolje kočnice , bolje ogibljenje , ide još bolje i troši za 0,5 litara u svim režimima ali za laganiju vožnju i soliranje meni više prija 850. Inače uzeo sam baš lep i ustekan primerak , očuvan, redovno servisiran i sa malom kilometražom, tako da nisam mogao da odolim.... A nije da se hvalim ali posle toliko primeraka poznajem ih u dušu ! Sad preko zime ide generalni pregled motora, da se sve iservisira i što treba i što ne treba , da se doda malo opreme koju imam bas za TDMa uvek spremnu... Pa se boze zdravlja vidimo na drumu čim malo otopli P.S. ako imate višak neke dodatne opreme za TDMa na prodaju slobodno javite Promenio Ponedeljak u 19:31 član NIKOLA 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15840 Napisano Ponedeljak u 20:23 Integrisan, 8235 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke. Lepo izgleda 850ica. Imam štitnike za ruke sa moje 900ke, ako ti odg. da se dogovoramo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3164 Napisano Ponedeljak u 22:50 Drug član, 1717 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bas bacih oko na tdm-ove... Jel moguce da se TDM 900 proizvodio od 2003-2014, koliko vidim da je najmladji na oglasu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15840 Napisano Ponedeljak u 22:57 Integrisan, 8235 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prve serije su 2002. godište i na nekim tržištima je bio čak do 2014. U Evropi se završio 2011/12. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1199 Napisano juče u 08:58 (promenjeno) MK Obrenovac, 623 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Alekre je napisao: Čestitke. Lepo izgleda 850ica. Imam štitnike za ruke sa moje 900ke, ako ti odg. da se dogovoramo. Imam i ja neke štitnike što su mi ostali od ranije samo da ih potražim u garaži i širi volan baš za TDMa, ako ih ne nađem javljam se ! Ako neko ima povišeni vizir ili Roll bar ili slajdere za TDM 850 nek se javi A može i nosač zadnjeg kofera Promenio juče u 08:59 član NIKOLA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15840 Napisano juče u 14:31 (promenjeno) Integrisan, 8235 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sam Maksiju 3. Nekada smo se puno vozili u dvoje još kao momak i devojka. Sada sa decom, retko se i sam provozam a nas dvoje nikako. Samim tim izgubila se potreba za velikim koferom. Maxia je izuzetan proizvod, ali neću da vučem dodatnu kilažu ako ne moram. Cilj je bio uzeo ne puno manji, ali kofer za dve kacige koji je lakši. Izbor se sveo na Kappu K4900. Zato što se radi o klot koferu koji nema trake, katadioptere, lajsne, ručke, metalne makaze, itd. Sve što dodaje težinu a nije potrebno. Kofer je baš lagan u odnosu na Maksiju. Rađen je od 70/30 reciklirane i sveže plastike. Kappa tvrdi da je reciklirana čvršća. Što i jeste. Vizuelno se ne vidi razlika kofer jeste čvrst i stabilan. Nema da se uvija i što najbolje nema ništa da lupka i zvecka. Nema lepše kad otvoriš a miriše na novo. Odmah sam ga zaštitio hemijom, negovanje od prvog dana. Primetna stvar u odnosu na Maksiju je kačenje. Pomereno je pa sad suvozač ima više mesta. Maksija je bila bliže sedištu. Oštre linije lepo se slažu sa repom. Nema makaze, sajlica... Šarke su kao blokovi i kofer se tako oslanja. Po meni bolje rešenje od makaza na Maksiji koje sam morao da kirnujem da bi držale. Sve u svemu prezadovoljan sam. Imam još brdo stvari da odradim kad malo otopli. Oko nabavke kofera preporuka za @Baniša. Promenio juče u 14:33 član Alekre 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 905 Napisano juče u 14:41 Svrati ponekad, 236 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori / GL500 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep TDM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15840 Napisano pre 22 sati Integrisan, 8235 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Tek treba da se zacakli. Biće u temi o tom po tom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...