bajker71 9353 Napisano Jul 27 Drug član, 1448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Blanja je napisao: Ima li netko broj od ivana za vizire treba mi ovaj dodatak za tdm 900, nemogu ga dobit više na ovaj broj +381642847847 To mu je i dalje broj. Bio sam kod njega pre mesec dana i zvao sam ga na taj telefon... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Jul 28 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Da li je nekom poznat ovaj motor: Yamaha Tdm 900 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Tdm 900, 2004. godište, Touring, vozilo prešlo 65432 km, Donja Trnava. Cena 2.700 € -... Cena je prilicno ok, a vidim da stoji na oglasima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Jul 29 (promenjeno) Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 7. 2024. at 19:20, goshy je napisao: Drugari, Ako je nekom interesantan iz grupe, oglas za Leo Vince: Pozdrav. Prodao sam top jako brzo. Nažalost, nisam dobio šta sam zamislio, malo je bučniji bio nego što sam očekivao, ali je sam top prilično kvalitetan. Promenio Jul 30 član goshy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Jul 29 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 7. 2024. at 8:04, goshy je napisao: Da li je nekom poznat ovaj motor: Yamaha Tdm 900 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Tdm 900, 2004. godište, Touring, vozilo prešlo 65432 km, Donja Trnava. Cena 2.700 € -... Cena je prilicno ok, a vidim da stoji na oglasima... Km 160 000 km, agregat je farban, gume su za zamene, topovi su kineski. Elem, mislim da vredi ovih 2600-2700 evra, ali preskočiću razgledanje i zamenu svog TDM 850. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Апис1903 12 Napisano Jul 29 U prolazu, 53 postova Lokacija: Kotor Motocikl: Yamaha TDM850 '97 Prijavi odgovor kao problematičan Има ли још неко можда да прода овако топ са цеви Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 119 Napisano Avgust 1 U prolazu, 72 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Da li se razlikuju ručice kočnice za TDM 900 (2002-2003) i (2004-2014)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 813 Napisano Avgust 1 MK Obrenovac, 549 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da su iste i da nema razlike u ručici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neskez 119 Napisano Avgust 1 U prolazu, 72 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: TDM 900, Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, NIKOLA 1 said: Ja mislim da su iste i da nema razlike u ručici Ponadao sam se da sam ja pogrešno poručio od braće kineza, pa da obradujem nekoga ovde, jer ručice izgledaju ekstra. Ima li neko pouzdan link ka ručicama za TDM900? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Avgust 2 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, NIKOLA 1 je napisao: Ja mislim da su iste i da nema razlike u ručici U pravu si. Razlika je samo između ručki 850 i 900. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 587 Napisano Avgust 12 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Prodadoh TDM. Imam dve prednje gume na poklon ako treba nekome, mislim da su 120 70 18 obe, moram da proverim. I imam menjac za 3vd na prodaju, kao i dihtung poklopca ventila nov neotpakovan. Okacicu i u oglasima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 587 Napisano Avgust 13 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Evo oglasa za gume. Ako nekome zavrsavaju posao, izvolte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Avgust 15 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Vracanje kilometraze i na motore, mislio sam da je samo mit, ali na zalost gorka istina. Evo i Tdm 900 se na jednom mesto oglasava sa 100 i kusur, a zatim taj isti, sa istom tablicom sa 50 i kusur, najverovatnije je preprodaja u pitanju. Lepotaa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Avgust 15 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Pavke_88 je napisao: Vracanje kilometraze i na motore, mislio sam da je samo mit, ali na zalost gorka istina. Evo i Tdm 900 se na jednom mesto oglasava sa 100 i kusur, a zatim taj isti, sa istom tablicom sa 50 i kusur, najverovatnije je preprodaja u pitanju. Lepotaa. Ništa novo, ima toga svuda i bit će dokle god kupci budu razmišljali da je presudno za stanje motora to što piše na brojaču kilometara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 587 Napisano Avgust 15 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Pavke_88 said: Vracanje kilometraze i na motore, mislio sam da je samo mit, ali na zalost gorka istina. Evo i Tdm 900 se na jednom mesto oglasava sa 100 i kusur, a zatim taj isti, sa istom tablicom sa 50 i kusur, najverovatnije je preprodaja u pitanju. Lepotaa. Pa zar vam niej sumnjivo sto se svi motori vrte oko 50 000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Avgust 15 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Gato je napisao: Ništa novo, ima toga svuda i bit će dokle god kupci budu razmišljali da je presudno za stanje motora to što piše na brojaču kilometara. Slazem se da nije presudno, ali jeste vid prevare i manipulacije, no svakako nista novo, ocigledno je da je bilo i bice toga i dalje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12375 Napisano Avgust 15 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad... Mnogo puta smo pričali da kilometraža na motociklu nije pokazatelj stanja. Treba gledati opšte stanje motocikla i servisnu istoriju ako je ima. Ne servisna knjižica, već dokumentovani servis vlasnika lično. Ja na primer imam slike skoro od svega što je servisirano, račune, itd. Tu nema diskusije. Kod TDM je bar lako da se utvrdi stanje. To je relativno jednostavan i kvalitetan motocikl sa poprilično pouzdanim rešenjima. Skoro da se sve može videti na licu mesta. Jedine TDMove koje sam video da su problematični su bili isključivo primerci koji su unakaženi od strane vlasnika. Kilometražu dobro podnose. Imali smo primerke sa od 100 pa i 250 000km koji se voze a bilo je i slučajeva gde su sa velikom kilometražom otišli u delove. Cilindri, klipovi, bregaste, to je sve bilo bez znakova trošenja. Zato je moj savet, ne samo u vezi TDM nego i za bilo koji drugi motor, samo gledajte servise i opšte stanje pre nego kilometražu. Jer jer praksa da se to menja lako i često. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Avgust 15 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alekre je napisao: Pa sad... Mnogo puta smo pričali da kilometraža na motociklu nije pokazatelj stanja. Treba gledati opšte stanje motocikla i servisnu istoriju ako je ima. Ne servisna knjižica, već dokumentovani servis vlasnika lično. Ja na primer imam slike skoro od svega što je servisirano, račune, itd. Tu nema diskusije. Kod TDM je bar lako da se utvrdi stanje. To je relativno jednostavan i kvalitetan motocikl sa poprilično pouzdanim rešenjima. Skoro da se sve može videti na licu mesta. Jedine TDMove koje sam video da su problematični su bili isključivo primerci koji su unakaženi od strane vlasnika. Kilometražu dobro podnose. Imali smo primerke sa od 100 pa i 250 000km koji se voze a bilo je i slučajeva gde su sa velikom kilometražom otišli u delove. Cilindri, klipovi, bregaste, to je sve bilo bez znakova trošenja. Zato je moj savet, ne samo u vezi TDM nego i za bilo koji drugi motor, samo gledajte servise i opšte stanje pre nego kilometražu. Jer jer praksa da se to menja lako i često. Slažem se sa svime što si napisao i sve je točno. Meni je isto bitnije stanje motora u cjelini i kako je održavan nego što pokazuje sat. Na žalost, ipak ostaje činjenica da će motor koji na satu ima blizu 100 tkm biti teže prodan nego neki kojem je "naštelano" duplo manje, a realno je možda u lošijem stanju. Upravo zato puno ljudi kod prodaje mulja oko kilometraže. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 807 Napisano Avgust 16 Zainteresovan, 677 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Poznajem licno coveka koji je presao sa svojim motorom oko 70.000km a prodao ga sa predjenih ... blizu 40 hiljada. Znamo se citav zivot, znam kada ga je kupio, gde je i kada vozio... jeste da ga je pucanski drzao ali je presao oko navedenih 70000 a ko zna sa koliko ga je kupio Realno, niko normalan ne bi poverovao da je presao zamo 35 - 40 hiljada ali daaaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 807 Napisano Avgust 16 Zainteresovan, 677 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moj TDM je sada na 120 hiljada na satu. Koliko je realno presao... pojma nemam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja.123 0 Napisano Avgust 20 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Здраво другари јел има неко да прода бобине и аутомат алнасера за тдм 92 годиште,хвала. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12375 Napisano Avgust 25 (promenjeno) Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Danas ugrabih prepodne da operem motor. Ovaj put nemam šta puno da pišem jer je preko zime ceo motor detaljno sređen i presvučen keramikom gde god je moglo. Sada je opran mlazom vode sa creva i bukvalno je sva prljavština spala. Doduše svakako sam ga prošao četkom i šamponom u toploj vodi. Bukvalno jedan potez i sve je čisto. Lanac sam očistio takođe iako koristim podmazivač u kombinaciji sa uljem 80W90. Lanac nije nov ali svaka čaura je pokretna. Drugo, lanac ni približno nije prljav kao što je sa sprejem. To vidim jednostavno po tome koliko sam ga lako oprao i koliko je ostalo prašine u posudi sa petrolejem. Provozao motor, uključio podmazivač, nauljio ponovo lanac i to je to. Doduše za lanac spremam nešto specijalno ali o tom po tom. Prikupljam komponente za sad. Promenio Avgust 25 član Alekre 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12375 Napisano Avgust 25 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre izvesnog vremena sam nabavio merač pritiska. Beše u Lindi ako se ne varam nije bio više od 1500 dinara. Ovo crevo kao extender za ventil sam poručio sa Alije. Jer ovaj aparat ne može da stane fizički u felnu od Jamahe. No, štos od kud ovo je zbog sumnje da manometri na pumpama nisu tačni. Danas sam testirao na kolima. Pumpao sam na NIS pumpi i potom proverio aparatom. Manometar na pumpi laže, pokazuje 2.3 a aparat 2.0. Kod TDMa je izuzetno bitno imati dobar pritisak u prednjoj jer je baš netolerantan kad to nije kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13958 Napisano Avgust 25 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alekre je napisao: Manometar na pumpi laže, pokazuje 2.3 a aparat 2.0 Ima li manomerar nalepnicu da je bazdaren, znam da i oni na pumpama moraju bazdariti. Naj sigurnije ti da zamolis nekog na teh. da uporedi rezultate tvog aparatica i njihovog manometra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12375 Napisano Avgust 25 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nema. Slažem se upitan je i aparatić. Treba ga uporediti sa proverenim manometrom. Problem sa pumpama je da su retko gde ispravni Ljudi ih bacaju, vuku po podu i šta sve ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13958 Napisano Avgust 25 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Zato na tehnicki pa uporedi, msm kontrolor ga unese i uporedi dok radi neko vozilo, 100000 svake godine se daje na bazdarenje i mi moramo paziti jer ako ga zeznemo i nastavimo raditi ozbiljnu kaznu rizikujemo, to prvo pregleda kontrola. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...