JoeD 591 Napisano Jul 2 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih kod nas, ali mislim da ne mogu fizicka lica, mora preko nekog majstora da se uzme od njih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Jul 2 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, JoeD je napisao: Ima ih kod nas, ali mislim da ne mogu fizicka lica, mora preko nekog majstora da se uzme od njih. Kod nas mogu fizička lica normalno kupovati, ali preko majstora je još jeftinije jer imaju popust. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Jul 10 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Kako vam deluje ovaj primerak posto planiram da se prinovim, a uz dosta polemisanja ipak ce to biti naslednik mog sada vec bivseg Tdm-a. Evo link pa ako moze neka strucna analiza, jer jos nisam usao u filozoviju ovog modela. http://www.polovniautomobili.com/motori/24297963/yamaha-tdm-900-abs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Jul 10 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Fabrika skroz, ima nosač kofera. Malo slika ima i nisu nešto detaljne, mada deluje okej. Ovo je ažurirani model. U suštini to su kvalitetni motori, samo da se vidi opšte stanje. U celoj priči ovde me najviše brine ABS. Da li je ispravan. Pošto smo komšije, ako hoćeš možemo zajedno da odemo neki dan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Jul 10 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ne zameri,ali,koju analizu na osnovu 3 slike.Ocigledno ga mrzelo da slika.....ili mu se ne prodaje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Jul 10 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Hvala komso na ponudi, imacu je u vidu pa ako uklopimo vreme idemo da pazarimo, ako je tako kako je Uzgred, da li se Tdm zavrsio 2011 ili mi losa informacija? Po oglasima vidjam i 2015 da ima @gebee&co imas pravo, nije se potrudio oko slika, mozda sto je motor u dolasku, kako vec pise, ali da je mogao jos koju da ubaci, mogao je... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Jul 10 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Od 2002 do 2010. Mislim da se samo za AUS proizvodio 2011. Tu gde vidiš da su mlađi su prva god registracije. Po nekim podacima trebalo bi da je napravljeno oko 52.000 primeraka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Jul 11 (promenjeno) Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Pavke_88 je napisao: Pozdrav svima. Kako vam deluje ovaj primerak posto planiram da se prinovim, a uz dosta polemisanja ipak ce to biti naslednik mog sada vec bivseg Tdm-a. Evo link pa ako moze neka strucna analiza, jer jos nisam usao u filozoviju ovog modela. http://www.polovniautomobili.com/motori/24297963/yamaha-tdm-900-abs Ovo na slikama mi se čini model bez ABS-a (ili ga ja iz nekog razloga na prednjem kraju ne vidim, kao ni naljepnicu ABS na prednjem blatobranu). Inače, izgleda uredno, koliko se vidi stanje iz tih nekoliko slika. Promenio Jul 11 član Gato 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Jul 11 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Gato je napisao: Ovo na slikama mi se čini model bez ABS-a (ili ga ja iz nekog razloga na prednjem kraju ne vidim, kao ni naljepnicu ABS na prednjem blatobranu). Inače, izgleda uredno, koliko se vidi stanje iz tih nekoliko slika. @Gato Primetio sam taj detalj, ali nikako da zakljucim sta je u pitanju. Negde sam procitao da se te godine serijski ugradjivao abs, ali nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Jul 11 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ugradio sam auspuh na TDM-a. U pitanju je Leo Vince SBK. Rezultat? Osetna promena na nizim obrtajima. Motor se znatno lepse vozi na 3k rpm. Kao da je prodisao. Mana - motor se bas cuje jako na obrtajima od 2 do 4 000 rpm. U visim obrtajima je prijatniji za uvo. Verujem da je subjektivna procena zbog toga sto je fabricki auspuh jako tih. Slika u toku montaze, namontiran je naknadno fabricki nosac koji se srafi ispod bocne plastike. Mozda bi db kiler bio potencijalno resenje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Jul 12 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, goshy je napisao: Drugari, ugradio sam auspuh na TDM-a. U pitanju je Leo Vince SBK. Rezultat? Osetna promena na nizim obrtajima. Motor se znatno lepse vozi na 3k rpm. Kao da je prodisao. Mana - motor se bas cuje jako na obrtajima od 2 do 4 000 rpm. U visim obrtajima je prijatniji za uvo. Verujem da je subjektivna procena zbog toga sto je fabricki auspuh jako tih. Slika u toku montaze, namontiran je naknadno fabricki nosac koji se srafi ispod bocne plastike. Mozda bi db kiler bio potencijalno resenje... Koliko ja vidim, ti već imaš killer unutra. Nebi se to smjelo čuti toliko, vjerojatno je subjektivan dojam, upravo zato jer su originali (pre)tihi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1213 Napisano Jul 12 Zainteresovan, 792 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan TDMu je fabricki auspuh bas pretih. Sa slike se vidi da vec imas dB killer, jedino da ti neko napravi jos uži. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Jul 13 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nije DB kiler unutra. Nije me mrzelo, otvorio sam top. Na slikama se vidi konstrukcija. Vec sam se navikao, opako se cuje Videcu za DB kiler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Jul 13 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Kako izgleda da ima vec ubacen db kiler. Nije protocni. Mozda je samo vec izolacija otisla pa se malo glasnije cuje na nekim obrtajima. Nista strasno. I moj se remus cuje na nekim rpm kao serpa, reskije plus je protocni. Ovo je odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 685 Napisano Jul 14 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam sinoc obisao jednog kolegu izmedju Crvenke i Kule,zuti,ima i maglenke ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Jul 14 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, goshy je napisao: Mislim da nije DB kiler unutra. Nije me mrzelo, otvorio sam top. Na slikama se vidi konstrukcija. Vec sam se navikao, opako se cuje Videcu za DB kiler. To zapravo JE db killer, ali nije namijenjen vađenju, nego je auspuh tako konstruiran. Znači nije direktno protočan, ipak ima prigušenje, e sad koliko ono prigušuje, to je druga stvar. Po meni, tu bi bilo suvišno ubacivati još nekakav killer. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Jul 14 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Gato je napisao: To zapravo JE db killer, ali nije namijenjen vađenju, nego je auspuh tako konstruiran. Znači nije direktno protočan, ipak ima prigušenje, e sad koliko ono prigušuje, to je druga stvar. Po meni, tu bi bilo suvišno ubacivati još nekakav killer. Slazem se. Nije protocni, samo sam navikao da se db kiler vadi jednostavnije, na jedan sraf. Izmericu nivo buke, cisto me zanima odstupanje od fabrickog. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Jul 18 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sokolovi, Imam da poklonim kome treba originalnu presvlaku sedišta od 900ke. Ako se ne javi niko kroz nekoliko dana baciću je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Jul 19 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Jul 20 Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Vlada malinoa je napisao: Meni osobno se jako sviđa, mada se fotke te Yamahe u nastajanju vrte po internetu već duži niz godina. Nadam se da ovaj puta stvarno ide u proizvodnju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Jul 20 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Fejk od prvog dana nažalost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gato 90 Napisano Jul 21 (promenjeno) Svrati ponekad, 191 postova Lokacija: Slavonija Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Alekre je napisao: Fejk od prvog dana nažalost. Tako sam i mislio... Nego, nisi još otkrio tajnu gdje si nabavio ovaj lijepi detalj...? Promenio Jul 21 član Gato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Jul 22 (promenjeno) Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Ako je nekom interesantan iz grupe, oglas za Leo Vince: Pozdrav. Promenio Jul 22 član goshy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blanja 4 Napisano Jul 27 U prolazu, 5 postova Lokacija: Split Motocikl: Tdm 900A Prijavi odgovor kao problematičan Ima li netko broj od ivana za vizire treba mi ovaj dodatak za tdm 900, nemogu ga dobit više na ovaj broj +381642847847 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Jul 27 (promenjeno) Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Blanja je napisao: Ima li netko broj od ivana za vizire treba mi ovaj dodatak za tdm 900, nemogu ga dobit više na ovaj broj +381642847847 Kolega,pokušaj preko Telegram aplikacije,tako sam se ja dogovorio sa njim pre mesec-dva.Taj isti broj. Promenio Jul 27 član Dule Sebeški 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...