ThePainkiller 4384 Napisano April 14, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Biker Q je napisao: Ajd da vidim mogu li da nadjem creva ima jedna dobro opremljena gvozdjara kod njih sam uzimao 8mm duplo armirano ali takva budu predebela za motor i necu moci fizicki da ih spakujem. Hvala. Mogu da ti uzmem Wurth-ova creva koliko ti treba i da ti pošaljem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano April 15, 2021 (promenjeno) Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Marek1987 Djasvi mi se fotos, rekoh da je turim... nadam se da se ne ljutiš? Ko god šta mislio... al' ima "oko" Promenio April 15, 2021 član shoyyka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 15, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, shoyyka je napisao: @Marek1987 Djasvi mi se fotos, rekoh da je turim... nadam se da se ne ljutiš? Kitiš se tuđim perijem, a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano April 15, 2021 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller Da, da... Ali stvarno mi se svidja njegova njuška... Ipak o ukusima... Skoro pričah sa drugarom, prodaje Kawu, šta ćeš posle,nešto za ture,predložim TDM-a, kaže ne svidja mi se... Ok, rekoh...šmrc! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 15, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću uvek da stojim iza toga da je TDM prelep motor, pogotovo 900-ka (i to žuta)... Neki dan bio @Mindžake Merava kod mene da menjamo ulje na njegovoj 900-ki... Žut, prelep... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano April 15, 2021 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Meni se, iskreno, dopada žuta ali isključivo u kombinaciji sa crnom, sa još nekom mi gubi smisao... Moje mišljenje. Npr. Saščev bivši Fejzer, sav crn, sa žutom... Ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano April 15, 2021 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, ThePainkiller je napisao: Ja ću uvek da stojim iza toga da je TDM prelep motor, pogotovo 900-ka (i to žuta)... Neki dan bio @Mindžake Merava kod mene da menjamo ulje na njegovoj 900-ki... Žut, prelep... @Mindžake Merava ima najlepši i najbolji TDM na svetu.... Nije što sam ga ja budžio, nego stvarno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano April 16, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, shoyyka said: @Marek1987 Djasvi mi se fotos, rekoh da je turim... nadam se da se ne ljutiš? Ko god šta mislio... al' ima "oko" Op Op! Jes lep majku mu. Pravi je za da ga izglancaš, sedneš, otvoriš pivo i gledaš ga. Mada ga ja češće vozim Trenutno kad otvorim weather.com deprimiram se... Nema nam vožnje do kraja aprila Ja nisam znao da ima žuta 900tka, nikad uživo video, evo sad sam izguglao. 850 sam viđao, 900 jok.. @Mindžake Merava deder postavi neku fotku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 16, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Marek1987 je napisao: Op Op! Jes lep majku mu. Pravi je za da ga izglancaš, sedneš, otvoriš pivo i gledaš ga. Mada ga ja češće vozim Trenutno kad otvorim weather.com deprimiram se... Nema nam vožnje do kraja aprila Ja nisam znao da ima žuta 900tka, nikad uživo video, evo sad sam izguglao. 850 sam viđao, 900 jok.. @Mindžake Merava deder postavi neku fotku. Evo ti par postova iza u temi... Jedan od lepših... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano April 16, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Jel' postoji neki trik za podešavanje nivoa goriva kad su skinuti karburatori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 16, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, JoeD je napisao: Jel' postoji neki trik za podešavanje nivoa goriva kad su skinuti karburatori? Može. Bitno je da fiksiraš karburatore u položaju kako stoje na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano April 16, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan To i meni palo na pamet, da pogodim ugao pa polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 14 Napisano April 16, 2021 U prolazu, 71 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan On 4/14/2021 at 9:33 AM, ThePainkiller said: Da se dopunim... Nije problem samo kućište termostata, već njegov poklopac. Kućište je metalno, ali je poklopac kućišta plastični i šrafi se samo sa dva šarafa, zato se usled temperature izvitoperi i počne da pušta antifriz. Da li zamena gumice resava problem (originalna gumica) ili mora da radi diht masa? Imam problem kad je hladno pusti par kapi pa sam porucio gumicu ali mi znaci svaka informacija vezana za problem sa termostatom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano April 16, 2021 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Ako je u pitanju Oring, naruči deblji od fabričkog i nema šanse da procuri. Ja sam na mom motoru imao problem sa deklom kvacila koja je plastična, Oring je bio debljine 2mm debljine, stavio sam od 3mm i rešio problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 17, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Deblji O-ring neće uspeti da spakuje u kućište. To sam već probavao. Kad skines kućište i ako poklopac sa strane "zeva", tj. ne leži lepo na kućištu, to znači da se već izvitoperio i druga gumica neće rešiti problem. Obeležio sam na slici gde počne da zeva poklopac: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Okramovski 14 Napisano April 17, 2021 U prolazu, 71 postova Lokacija: Glibovac Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, ThePainkiller said: Deblji O-ring neće uspeti da spakuje u kućište. To sam već probavao. Kad skines kućište i ako poklopac sa strane "zeva", tj. ne leži lepo na kućištu, to znači da se već izvitoperio i druga gumica neće rešiti problem. Obeležio sam na slici gde počne da zeva poklopac: Aha, sad mi je jasna fora sa diht masom. Jako tesko da je gumica stradala pre ce biti da se deformisao poklopac. Hvala na informaciji znacice mnogo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano April 17, 2021 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ThePainkiller je napisao: Deblji O-ring neće uspeti da spakuje u kućište. To sam već probavao. Kad skines kućište i ako poklopac sa strane "zeva", tj. ne leži lepo na kućištu, to znači da se već izvitoperio i druga gumica neće rešiti problem. Obeležio sam na slici gde počne da zeva poklopac: Ima raznih debljina, sigurno može neki deblji da se uplakuje i da to bude dovoljno da prestane da curi, iako se plastika izvitoperila. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata_Pan 47 Napisano April 17, 2021 Svrati ponekad, 46 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Levi ili desni 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano April 17, 2021 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Levi je noviji, desni je od "familije", tako da...oba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 17, 2021 (promenjeno) Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Okramovski je napisao: Aha, sad mi je jasna fora sa diht masom. Jako tesko da je gumica stradala pre ce biti da se deformisao poklopac. Hvala na informaciji znacice mnogo! Nema na čemu... Skoro svaki 3vd (4cn) tu "propiški" antifriz, jer je fabriku izgleda mnogo koštalo da isprojektuje poklopac sa 3 šrafa, pa su samo 2 stavili, a već kad su zeznuli stvar sa samo 2 šarafa, oni umesto da stave metalni poklopac kućišta, oni ture plastiku, koja je podložna krivljenju usled temperature... Promenio April 17, 2021 član ThePainkiller 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 17, 2021 (promenjeno) Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Ubrzo nakon kupovine novog - polovnog Motora, barem Ja, zelim da se uverim u stanje istog kako bi nesmetano uzivao u daljoj voznji i znao na cemu sam i koje korake preduzeti oko servisa, detalja i dr. Tako da je petak bio dan za upoznavanje sa filterima, unutrasnjim delovima plastika, potrosnim delovima i dr. Rasturanje je pocelo.... Sve je kako treba, svaki sraf na svom mestu (za nepoverovati) Idemo dalje..... Filter vazduha OK, onako, narucen NOV tako da ce uz filter ulja i ulje biti zamenjen Kao i na svakom prethodnom, opreme i detalja nikada dosta, reseno da se doda - nastavak vizira - led pozicija - led oboreno i dugo svetlo Nastavak vizira montiran, izgled potpuno drugaciji - lepsi, robusnije izgleda. Funkciinalnost.... cemo videti na prvoj voznjici duzoj, msm da je malo vislji, ali da se skratiti ukoliko bude bilo potrebe Sijalice..... Nije lise, uglavnom bar po meni, lepse nego zute hakogene sijalice. U svakom slucaju, tehnicka ispravnost 10/10 U iscekivanju lepseg vremena i eksploatacije TDM- a ostaje da resimo ideje za crash bar, maglenke i jos poneke sitnice Promenio April 17, 2021 član DarkoČa 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12781 Napisano April 17, 2021 Ne silazi, 7381 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovio se i ja danas. Imao sam Scottoiler sad ovo. Deluje mi bolje za sada. Prosto je, lepše izgleda i koristi SAE90. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1778 Napisano April 17, 2021 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ponovio se i ja danas. Imao sam Scottoiler sad ovo. Deluje mi bolje za sada. Prosto je, lepše izgleda i koristi SAE90. Kod nas kupljeno? Burnout? Šta ide u setu, kako se montira na volan, dobiješ sve šelne za montažu? Aj napravi neki izveštaj kad sve lepo montiraš i probaš Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano April 17, 2021 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ево данас и мени стигла једна корисна стварчица за љубимца. Никад се не зна кад може да затреба, а боље прсти да буду топли Код ових је добро то што се дугме за укључивање налазе у самој ручици (левој) са 5 нивоа топлоте са лед светлом као индикаторим. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 297 Napisano April 18, 2021 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan Ево данас и мени стигла једна корисна стварчица за љубимца. Никад се не зна кад може да затреба, а боље прсти да буду топли Код ових је добро то што се дугме за укључивање налазе у самој ручици (левој) са 5 нивоа топлоте са лед светлом као индикаторим. Ako nije tajna, posto je kostala nadogradnja kako za prstice tako za motor? I gde si ih porucio?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...