Alekre 12977 Napisano Februar 19, 2021 Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino za šta može da se garantuje su originalni Yamahini semerinzi ili gledaj NOK. Sve ostalo računaj da je posle 2 - 3 sezone gratis. Ulje 10W... Računaj da pored semeringa i prašinara, imaš dve bakarne podloške, dva retainera, donje i gornje klizače. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Alekre je napisao: Jedino za šta može da se garantuje su originalni Yamahini semerinzi ili gledaj NOK. Sve ostalo računaj da je posle 2 - 3 sezone gratis. Ulje 10W... Računaj da pored semeringa i prašinara, imaš dve bakarne podloške, dva retainera, donje i gornje klizače. Да ли знаш можда где имају да се купе ретаинери и клизачи? Бакарне подлошке да ли су неке специјалне или стандардне, пошто већ купујем да знам да ли да тражим негде посебно? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12977 Napisano Februar 19, 2021 Ne silazi, 7423 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bakarne su standardne. Ja sam sve što je potrošno naručio u Barellu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2140 Napisano Februar 19, 2021 Drug član, 794 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Alekre je napisao: Bakarne su standardne. Ja sam sve što je potrošno naručio u Barellu. Хвала пуно Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aspi 42 Napisano Februar 21, 2021 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx, Triumph Tiger 1050 abs, Ducati Monster 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1. demro.st - 2 kom (XL)2. ThePainkiller - 2 kom (XL) muška i 1 kom. XL ženska3. vidakn - 3 kom (XXL ili XXXL) tj. najveće koje ima4.Okramovski- 1 kom (XL) 5.Kole93 - 1kom (XXL) 6. Marek1987 - 2 kom (XL i XXL) 7. Vlada malinoa - 2 kom (XXL 8. Aku - 1 kom (XL) muška i 1 kom (M) ženska 9. Aspi- 2 kom (M) muška i 2 kom (M) ženska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar991 14 Napisano Februar 21, 2021 (promenjeno) U prolazu, 36 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav braći,ja sam kako nick kaže Lazar i drago mi je da vidim temu sa ovoliko postova o TDM u čiji sam i ja vlasnik od sredine sledeće nedelje,faktički sam i sad samo se čeka prevod i da ga dovezem iz bg.Stvarno ima mnogo stranica listao sam ali nisam našao da negde piše nešto o akumulatoru.Dakle isti je stradao pa me zanima koji ide za tdm 900 i okvirne cene hvala vam u napred Promenio Februar 21, 2021 član Lazar991 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1643 Napisano Februar 21, 2021 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je potrebno na 3VD malo smanjiti potrosnju struje u slucaju dodavanja dodatnih farova ili nekog potrosaca? Recimo da se stave led sijalice napred i nazad i tako malo pristedi regler i ceo sistem punjenja? A i vise mi se svidja da mi napred bude belo svetlo a ne klasicne h4 sijalice, sta predlazete s obzirom da je staklo reljefno i da ne mogu sijalite tipa xenon jer bi smetalo drugim vozacima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1183 Napisano Februar 21, 2021 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Lazar991 said: nisam našao da negde piše nešto o akumulatoru.Dakle isti je stradao pa me zanima koji ide za tdm 900 i okvirne cene hvala vam u napred Fulbat FT12B-4, sa ugradnjom sam platio 5300rsd u maju 2020. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar991 14 Napisano Februar 21, 2021 (promenjeno) U prolazu, 36 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, rast je napisao: Fulbat FT12B-4, sa ugradnjom sam platio 5300rsd u maju 2020. Hvala kolega,imam još nekih ulaganja što se tiče guma i prednjih pločica ako imate neke savete javite i koje ulje i filtere da stavim,ako je neko imao metzeler roadtec z 8 kako se pokazao Promenio Februar 22, 2021 član Lazar991 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Februar 22, 2021 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1. demro.st - 2 kom (XL)2. ThePainkiller - 2 kom (XL) muška i 1 kom. XL ženska3. vidakn - 3 kom (XXL ili XXXL) tj. najveće koje ima4.Okramovski- 1 kom (XL) 5.Kole93 - 1kom (XXL) 6. Marek1987 - 2 kom (XL i XXL) 7. Vlada malinoa - 2 kom (XXL 8. Aku - 1 kom (XL) muška i 1 kom (M) ženska 9. Aspi- 2 kom (M) muška i 2 kom (M) ženska 10. PedjaBgd - 2 kom (L) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1420 Napisano Februar 22, 2021 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan On 2/21/2021 at 7:49 PM, Lazar991 said: ako je neko imao metzeler roadtec z 8 kako se pokazao Imao ja. Po meni odlicne gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar991 14 Napisano Februar 22, 2021 U prolazu, 36 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bopk je napisao: Imao ja. Po meni odlicne gume. Hvala kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 24, 2021 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Jel se ovako pere motor? Pozdrav ljudi nije me bilo dugoSent from my SM-G988B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Februar 24, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se uvek pitao čime ga toliko napenite i zašto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 24, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Marek1987 je napisao: Ja se uvek pitao čime ga toliko napenite i zašto... Postoje praonice gde ima program za šamponiranje (aktivna pena). Ja je lično nikad nisam koristio, jer ni ne vidim neki benefit tolikog šamponiranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 24, 2021 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Aktivna pena, jedan zeton pa vosak jedan i ispiranje.Sent from my SM-G988B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Februar 24, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ahaaa... I ja perem u perionici ali nisam još video to sa toliko pene. Ja jedan žeton operem sa voda+sapunica (ali nema pene), a onda jedan žeton ispiranje. A vosak nisam nikad probao. Zar neće ostaviti neke bele tragove po sedištu i plastičnim delovima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Februar 24, 2021 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Valjda je barem pokrivena instrument tabla? Praktično jeste tako prati, lako ali može napraviti zajeb gadan... Senzor pobrljavi, pa se automatski odrazi na drugi sklop, pa ne znaš šta je...pa ovo, pa ono... Ja se plašim, samo jednom pištoljem ga prao i to malo samo felne, kad ga uzeh... Nikad više! Ne smem! Mada mislim ako pažljivo ispiraš, što više pištolj uvis, da ide naniže voda, imitirajući jaču kišu, da je ok tako, nikako odozdo...Neko pere godinama tako...?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 24, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, shoyyka je napisao: Neko pere godinama tako...?!? Svaki put i sve svoje motore... Uz napomenu da se ne upire pištoljem direkt u ležajeve i ne preblizo na lanac da ne iskida gumice lanca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 24, 2021 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Valjda je barem pokrivena instrument tabla? Praktično jeste tako prati, lako ali može napraviti zajeb gadan... Senzor pobrljavi, pa se automatski odrazi na drugi sklop, pa ne znaš šta je...pa ovo, pa ono... Ja se plašim, samo jednom pištoljem ga prao i to malo samo felne, kad ga uzeh... Nikad više! Ne smem! Mada mislim ako pažljivo ispiraš, što više pištolj uvis, da ide naniže voda, imitirajući jaču kišu, da je ok tako, nikako odozdo...Neko pere godinama tako...?!? Perem vec 3 godine tako i bez problemaSent from my SM-G988B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 801 Napisano Februar 24, 2021 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Tablu i korman iz daleka samo ovlaš pređem, jedanput, kolko da ih navlažim. Pa posle krpom brišem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10388 Napisano Februar 24, 2021 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vi čas'... ne vredi, ja kući polako, ribanje, četkanje, uvlačenje, poneka psovka... Bandita sam tri dana ribao, posle Debelog brda... U dupe mu se uvukao onaj pesak... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Februar 24, 2021 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nikad ne perem vruc motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Februar 24, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Kad ste vec kod pranja motora, perem ja jesenas TDM na pumpi. Staje lik kolima panicno "Neeeeee" ???!!! Ja sam jednom tako prao vruc motor i pukao mi blok. Ako ce da puca vruc od vode bolje nek pukne sad nego kroz baru kad proletim. Drugar par dana pre toga protera Varadera kroz Nisavu do auspuha, pa preziveo blok Da ne pricam endurasi gde sve teraju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 24, 2021 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan To za pucanje bloka je čista glupost... Naravno, svako odlaženje u puku krajnost može da dovede do nekih problema, ali redovno pranje u praonici motoru neće ništa naškoditi ukoliko se ispoštuje minimum obazrivosti, a to sam gore već napomenuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...