shoyyka 10068 Napisano Maj 4, 2020 Drug član, 3360 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Na mom je ralica iz Čajne, uz male prepravke i budževine...lako ću mu objasniti šta sam budžio ako hoće tu varijantu... A može i neko ko ima namensku, nebudženu da mu da uzorak... Samo se javite ako vam po volji varijanta A... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10068 Napisano Maj 4, 2020 Drug član, 3360 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Eve gu, meni se dopada baš što je crna... kažu da je ofarbam u sivo...jok,onda će se "izgubiti"... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Maj 4, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Lep motorino svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10068 Napisano Maj 4, 2020 Drug član, 3360 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Pevac je napisao: Lep motorino svaka cast Hvala... i tvoj "propeler" je lepotan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Maj 4, 2020 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da li nekog zanima MRA Vario Touring dodatak viziru za TDM, drugar prodaje, bez ostecenja, cena 50e? Ako nekog zanima da ga spojim sa covekom. Ujedno ako neko ima i ako je voljan da mu pozajmi ralicu za 900 da je iskopira.Mene zanima, ali ako može proba pre kupovine jer sam imao produzen vizir koji mi nije odgovarao, tj. pravio je više štete nego koristi Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Maj 4, 2020 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Da se sija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Maj 4, 2020 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Maj 5, 2020 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Hitmanle016 je napisao: Da se sija Jel mu ne skodi to preko cajgera,sedista? Ja kad perem, izbegavam sediste,tablu...Predjem krpom,cisto da prasinu skinem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jel mu ne skodi to preko cajgera,sedista:stabre:? Ja kad perem, izbegavam sediste,tablu...Predjem krpom,cisto da prasinu skinem. A kad padne kiša, šta se onda radi?Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Maj 5, 2020 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, vidakn je napisao: A kad padne kiša, šta se onda radi? Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Kisa je nesto drugo,ovde voda pod pritiskom direkt ide... Ne mislim nista lose,samo me zanima misljenje forumasa o ovoj vrsti pranja. Par kolega samo krpom brise...Nikad puska.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12511 Napisano Maj 5, 2020 Ne silazi, 7312 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne prskam puškom. Sjebao sam sajlu kvačila. Na kraju sam kupio novu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 633 Napisano Maj 5, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Hitmanle kad peres bezkontaktnim ispiras odozdo nagore. Ja sam svaki motor koji sam imao do sad prao u dvoristu sa puskom i nikad oroblema nisam imao. Alekre kako si skontao da si sjebao sajlu posto si prao puskom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12511 Napisano Maj 5, 2020 Ne silazi, 7312 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ušla je voda u bužir. Prvo je počela da se čuje, škripucka pa zapinjala. Par puta sam je podmazivao ali džabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kisa je nesto drugo,ovde voda pod pritiskom direkt ide... Ne mislim nista lose,samo me zanima misljenje forumasa o ovoj vrsti pranja. Par kolega samo krpom brise...Nikad puska.. Ha, pa puska u samouslužnoj perionici gde ja perem ima dve jacine mlaza, kad ubacim zeton krene blagi mlaz slabiji nego kad zalivaš crevom.Sa slabijim mlazom prskao osetljivije delove (satove, volan, glavcine, amortizere) i sve ono gde bi jači mlaz mogao da prouzrokuje štetu.A ravne površine i mesta neosetljiva na jači mlaz perem jačin mlazom.Inače kako bih drugačije oprao motor kad živim u stanu?U običnoj perionici gde ti uslužno peru motor imam loša iskustva. Radnici ne vode racuna i peglaju puškom kao da je automobil u pitanju, svakog radnika sam morao da prekidam, da mu držim predavanje, pokazujem šta i kako, da bih na kraju morao sam sve da uradim.Elem, najpraktičnije mi je da sam operem mašinu u samouslužnoj perionici i najbolje ispadne na kraju.Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 1932 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja perem isto puskom u dvoristu i nikad nikakav problem. Takodje ne prilazim preblizu. Deo oko satova perem sa preko 1m daljine do 1.5m cak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Maj 5, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan 100 din 300 sekundi....Puskom,detaljno i odmah prebrisem sve oko guvernale i sediste zatim ga ostavim 15 ak min na suncu dok popijem neko energetsko smece i na kraju podmazem lanac i teraj 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 5, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan U principu bi trebalo izbegavati osetljive delove i regije izlagati tolikom pritisku vode koji je veoma usmeren. Ume da zadje voda medju kontakte sto dovodi do oksidacije i naravno ako se redovno kontakti ciste i kontrolisu to nece biti problem ali ako niko konektor ne otvori par godina,naci cete problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10068 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 3360 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Puškom nikad, ne može da ga opere kao ja... ručno! Tablu nikad ne diram, prekrijem nekom starom prnjom...Kad ga izrasturam, rasklopim na sastavne delove... možeš mu raditi šta o'š 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Puškom nikad, ne može da ga opere kao ja... ručno! Tablu nikad ne diram, prekrijem nekom starom prnjom...Kad ga izrasturam, rasklopim na sastavne delove... možeš mu raditi šta o'šJa jedino u lift pa u kadi da ga perem krpom lagano...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10068 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 3360 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, vidakn je napisao: Ja jedino u lift pa u kadi da ga perem krpom lagano... Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Znam druže, to je nezgodno... E idi do @Markone88, da ga Mare izkrpeniše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, shoyyka said: Znam druže, to je nezgodno... E idi do @Markone88, da ga Mare izkrpeniše @vidakn dodji kod mene neki dan, samo ponesi 2 pamucne krpe, nista vise 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan @vidakn dodji kod mene neki dan, samo ponesi 2 pamucne krpe, nista vise Mogu pivo da ponesem, krpe mi se gade!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Maj 5, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, vidakn said: Mogu pivo da ponesem, krpe mi se gade! Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Meni Smirnof Ice, imam ja krpe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Maj 5, 2020 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Opran je ovako bar 20tak puta, nista mu ne fali. Sto kaze kolega a kad pada kisa, pa Japanci si mislili i na te stvari, tako da slobodno puskom na skroz sirok mlaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Maj 5, 2020 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Teram ga ko FAPA, sa medjugas u downshift Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...