shoyyka 10294 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, marshall je napisao: Kolega, sta bese taj nesto kao prekidac iznad kontakt kljuca? Na belom kvadratu crni prekidac? Za grejače ručica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Septembar 12, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko jos ide sa sva tri kofera a da nije put?? Па возачи нечег са мањеркама са стране Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8877 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kako do posla, vidis da ima sva tri kofera Ko jos ide sa sva tri kofera a da nije put?? Taj sam.Bolujem od nedostatka prostora.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Septembar 12, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja 15.09. Vožnja do Golupca...... Za sada ima interesanata oko 8 vozača, nisu svi na TDM-u ali dao sam sebi za pravo i ovde da objavim. Predlog za mesto sastajanja i početak vožnjice * nakon isključenja sa Autoputa ka PO ima kafanica sa desne strane ili na Knez petrol pumpi, tankanje i krećemo. Deonica: naplatna stanica Požarevac, Požarevac, Veliko Gradište, svraćanje na Srebrno jezero / predlog / nastavak ka Golupcu do tvrđave, po dogovoru klopa negde nastavak kreko Kučeva ka Turiji dalje ka mestu Petrovac i do Velike Plane Vreme sastajanja: 10h, ako je moguće može i ranije na primer 09h, naravno ako se svi koji bi se vozili slože da jedan od dva navedena vremena odgovara svima. Ipak je dan kraći i već u pola 8 mrak, tako da bi za dana bilo lepo izvozati se i svako da stigne u svoj dom u dogledno vreme. E sada..... Može da bude i obrnuto, da start krene od Velike Plane, svaki predlog sugestija, savet, izmena rute je moguć. Tu smo naravno pre svega da se vozimo, družimo, upoznamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo 081 0 Napisano Septembar 13, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi imam jedno pitanje,danas je doslo do disbalansa pa je stradao levi prednji migavac!Zvao sam platner kazu za tri nedelje to je bas dosta!Znate li gde mogu da ga kupim pomoc bi dobro dosla? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Motocikli | Oprema i delovi : Zmigavac yamaha tdm, xj, fzr 11.09.2019 - ID 77895831 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Novi zmigavci za yamahine modele tdm, fzr, xj, xjr, fj. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo 081 0 Napisano Septembar 13, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Puno vam hvala ljudi!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Septembar 13, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan On 11.9.2019. at 14:53, Branko je napisao: I ti bas moras svasta fotografisati?! Ljudi, nemojete se sprdati s tuđom mukom... i meni se to nedavno desilo... auto put... 40 stepeni... natovaren!!! Nije svejedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 13, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Danilo 081 je napisao: Pozdrav ljudi imam jedno pitanje,danas je doslo do disbalansa pa je stradao levi prednji migavac!Zvao sam platner kazu za tri nedelje to je bas dosta!Znate li gde mogu da ga kupim pomoc bi dobro dosla? Imaj u vidu da svi ti novi žmigavci, koji imaju kod nas da se kupe, nisu original, nego su Vicma kopije. Staklo im je blago zamućeno i kao takvi odudaraju od originala (pogotovo se to vidi ako ti je desni original, a levi staviš ovaj kupovni). Levi je i meni trebao pre koji mesec, ja sam ga jedva nabavio u originalu, naravno polovan. Probaj kod Dekija iz Kanjiže da potražiš. Kada je meni trebao levi, on je imao samo desni u ponudi. Možda je u međuvremenu nabavio i levi u originalu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14538 Napisano Septembar 13, 2019 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam treba prednji levi, trazite zadnji desni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 14, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kod tog iz Kanjize jedan polovan kosta kao 2 nova Vicma. Lik dere sa cenama. Izbegavam ga u sirokom luku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10294 Napisano Septembar 14, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, bdada je napisao: Ako vam treba prednji levi, trazite zadnji desni. Možda su zadnji jeftiniji... znači uvek tražiš zadnji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 14, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Astral je napisao: Kod tog iz Kanjize jedan polovan kosta kao 2 nova Vicma. Lik dere sa cenama. Izbegavam ga u sirokom luku. Pa nije baš... Deki iz Kanjiže mi je tražio 20 evra za polovan originalni žmigavac (koji je na slikama, koje mi je slao, bio u odličnom stanju), dok su u Motobike-u Vicmini 1950 din. Ja sam na drugom mestu našao originalan polovan za 15 evra (u ne tako odličnom stanju, ali makar je bio ceo, pa sam ukombinovao delove od starog originalnog i napravio jedan da bude kao nov ) Kao što sam i rekao, ne mogu da se porede original i Vicma. Mozda bi bilo ok da su sva 4 nova Vicma, tada se ne bi videla razlika medju njima pa bi to još onda i ličilo na nešto. Ovako kad se kombinuju original i Vicma, baš odudaraju jedan od drugog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Septembar 15, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Septembar 15, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Balel-a taj Vicma 1700. A ja sam morao da skinem postojeca 4 zm. zbog teh.pregleda zato sto su bili LED. Do sada prolazio, sada vise ne. Nasao sam i kupio kod Peda skutera komplet sva 4 zmigavca u kutiji, narandzasta plastika i nosaci gibljivi. Set je od cetvorotockasa (quad) i kostao 4800 din. Eno namesteno sve, zakazan tehnicki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Septembar 15, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Septembar 16, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Jučerašnja do Golupca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Septembar 16, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Prosao tehnicki i registraciju jutros. Sve u redu, malo se samo javljam banderama. Cifra je 22.030 dinara, plus zmigavci 4800 (do sada bili LED), zavarivanje pukotina na plastici, gitovanje - farbanje... Motoru nije nista, od mene ostali samo dugmici.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Septembar 16, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 21, 2019 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Novi Sad, trenutno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Septembar 21, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se to zbiva u ns? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 21, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Danas prolazim pored pumpe Zmaj, u smeru ka Zagrebu pumpa puna motora. Znaci tamo su krenuli. A sta je to u NS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1155 Napisano Septembar 21, 2019 Zainteresovan, 311 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zatvaranje sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 21, 2019 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Zatvaranje sezone, defile... Mi smo već u Pazovi kod Nevena na pecenju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...