bopk 1408 Napisano Septembar 10, 2019 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Markone88 Bas tako je i kod mene. Koliko god da vozis ostro sve je ok sa temperaturom. Dize je samo u gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 10, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ma o kakvom pregrevanju TDMa vi govorite??? Pa nisu to Kawe ili Suzane da se pregrevaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Septembar 10, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ma, objasnjavam Shoyki, da je to sto se kod njega desava isto kao i kod nas, samo on ima drugaciji stil voznje @shoyyka probaj da vozis samo prva druga treca, male brzine kroz grad, za 5 min ce da upali ventilator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10294 Napisano Septembar 10, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 Ja mislim na žiškanje pravo, 1xx km, oštriju vožnju od minimum 30 min. pa naviše... tad ako ne diže je pravo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10294 Napisano Septembar 10, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ThePainkiller je napisao: Ma o kakvom pregrevanju TDMa vi govorite??? Pa nisu to Kawe ili Suzane da se pregrevaju... Ma kakvo pregrevanje, ne... samo pratio skalu kad voziš "miroljubivo" i kad je malo agresivnija... očekivao da podigne malo više temp.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Septembar 10, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan kada je otvoren put u pitanju, bar kod mene, sve jedno da li ga vozim na 3 ili 6 hiljada obrtaja, ne dize temperaturu, kazem samo grad, prva/druga/treca, od semafora do semafora, nigde ne prebacim 3000 obrtaja, e tu se temperatura podize, dodje na par milimetara od crvenog, upali se ventilator, i vrati se temperatura na normalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10294 Napisano Septembar 10, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumete me... kakav otvoren put? Nije to agresivna vožnja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10294 Napisano Septembar 10, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Markone88 je napisao: kada je otvoren put u pitanju, bar kod mene, sve jedno da li ga vozim na 3 ili 6 hiljada obrtaja, ne dize temperaturu, kazem samo grad, prva/druga/treca, od semafora do semafora, nigde ne prebacim 3000 obrtaja, e tu se temperatura podize, dodje na par milimetara od crvenog, upali se ventilator, i vrati se temperatura na normalu Greška... kad god možeš zaletiš, meni ne pali ventilator od semafora do semafora... kad je duuugo crveno ugasim. Ne računam zastoj i td. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10294 Napisano Septembar 10, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Mašina spremna za sutrašnji testing... Ulje 6850-filter 450-svećke 680=7980 fino, fino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 11, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 11, 2019 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Meni su pričali da se ovo nikada ne kvari. Stoji celo jutro u maleru na N. Bgdu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @aspar trebao si kod njih u temu da ubacis sliku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Septembar 11, 2019 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Markone88 je napisao: @aspar trebao si kod njih u temu da ubacis sliku Ufff, brutalno. Morao bih da se osvrće naokolo svaki put kad sednem na motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, aspar said: Ufff, brutalno. Morao bih da se osvrće naokolo svaki put kad sednem na motor Hahahahahha, da znas da bi bilo zaebano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ih kaki ste. Covek menja gumu samo nije hteo ispred zgrade nego dosao na livadu. Voli prirodu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Пут до посла? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 11, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, aspar je napisao: Meni su pričali da se ovo nikada ne kvari. Stoji celo jutro u maleru na N. Bgdu I ti bas moras svasta fotografisati?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10294 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Danas do LO... Testing Motula pozitivan... jes' skupo ali vredi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10294 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, shoyyka je napisao: Video sam te kod Mionice, Ja išao do Loznice poslom i do Tršića, u povratku vidim nadolazi mi TDM, reko garant neko iz ekipe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja 15.09. Ja krećem iz Čačka, plan je vožnja do Golupca, koja trasa videćemo naknadno Za sada nas 3 (trojica) dva moja drugara na Yamaha Tracer 900 i Ja na TDM-u. Ako ima zaint.možemo se družiti i voziti zajedno, možete me kontaktirati i na mob 064/927-21-27 Darko Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10294 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, DarkoČa je napisao: Video sam te kod Mionice, Ja išao do Loznice poslom i do Tršića, u povratku vidim nadolazi mi TDM, reko garant neko iz ekipe Nisam išao na Mionicu... Lajkovac-Valjevo-Osečina-Loznica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, shoyyka je napisao: Nisam išao na Mionicu... Lajkovac-Valjevo-Osečina-Loznica E pa to, lajkovac je bio, ja sam se posle uključio na Autoput, ubila me vrućina ona posle 12h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10294 Napisano Septembar 11, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Aha... ja pošao oko 10h pa se vratio, obukao kožno pa skidaj, oznojih se... daj letnje nešto... najviše volim kad je oko 20-ak stepeni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Septembar 12, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 9.9.2019. at 18:55, shoyyka je napisao: Prezadovoljan sam sa hladjenjem po vrućinama... čak i po BG-u kad se vozam... Iskreno bio skeptik, navikao na uljare, vazdušare, TDM me je demantovao odma'... anthropology pay Čak i kad ga malo žišnem po žegi on ne diže temp... impresioniran... Kolega, sta bese taj nesto kao prekidac iznad kontakt kljuca? Na belom kvadratu crni prekidac, ili potenciometar, sta li je to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...