Beban 7 Napisano Jul 18, 2019 U prolazu, 62 postova Lokacija: Beograd,Vozdovac Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,kolege prodajem Tdm ako je neko zainteresovan Motocikli : Yanaha TDM 850 18.07.2019 - ID 77924270 - KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Motor u dobrom stanju, gume dobre, lanac i lancanici ok, ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 18, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ima li neko upolovljenu prednju gumu za TDM koja bi još mogla da ide, a da mu ne treba? Moja je poprilično gotova, a novaca trenutno ni na vidiku u narednom periodu, pa da pregrmim ovu sezonu samo do kraja... Može i neka dobra polovna, ako neko ima i da proda, toliko bih već sakupio novaca...Nemoj zameriti ali nekako mi nije jasno, pucas pare na zamene kojekakvih motora, bespotrebne registracije istih, prenosa...A sad tražiš polovnu gumu?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 19, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Savan je napisao: Nemoj zameriti ali nekako mi nije jasno, pucas pare na zamene kojekakvih motora, bespotrebne registracije istih, prenosa... A sad tražiš polovnu gumu? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Kolega @bocca_bastard ti je ukratko objasnio... Takodje, sve sam to (na šire) objasnio u temi za prodaju VFR-a, neću da se ponavljam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Jul 19, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, ThePainkiller je napisao: Drugari, ima li neko upolovljenu prednju gumu za TDM koja bi još mogla da ide, a da mu ne treba? Moja je poprilično gotova, a novaca trenutno ni na vidiku u narednom periodu, pa da pregrmim ovu sezonu samo do kraja... Može i neka dobra polovna, ako neko ima i da proda, toliko bih već sakupio novaca... Imam ja drugare, angel ST... moj broj 0604830620, odvozila 2 sezone i sigurno može još... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 19, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Guma montirana, točak balansiran... Popodne sledi vožnja na moto skup u Vajskoj, pa ćemo videti kako se ponaša na drumu, ali mislim da će biti sasvim ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 19, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, bocca_bastard said: Nategnes se vise nego sto imas i onda posle nemas. Klasicna situacija, dobro poznata Da ne zalazim previse u detalje jer je ovo tema o tdm a malo manje o vlasnicima tdm-a, ali nije mi jasno kako mozes toliko da se nategnes za neku toliko nebitnu stvar a da posle nemas ni toliko malo za jednu jako bitnu stvar. Ali dobro jbg.. I nije mi namera sad da otvaram diskusiju oko toga da li polovna guma valja isto kao i nova. Poz i srecno svakako sa novom masinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3097 Napisano Jul 19, 2019 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se ono kaže..Ko ne razumije, ne vrijedi mu objašnjavati..Volio bih da nas je mnogo više koji ne razumijemo, ali nažalost nije tako..Stoga, sjeci uši, krpi dupe i gas, nek te sluša 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 19, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nemamo svi iste prihode, pa stoga nam ni pogledi na troškove i kupovine, ne može biti isti... Pošto se priča i povela oko moje potražnje polovne gume, da onda pojasnim situaciju, iako sam mislio da ne moram... Prodavši prethodnog (odličnog) TDMa sam napravio popriličan problem u kućnom budžetu, jer sam morao da uložim novca u CBa da ga dovedem u pristojno stanje (računica je negde preko 300 evra), pa onda menjajući CBa za VFRa sam, takođe, morao da uložim još nešto para da i njega dovedem u željeno stanje (računica je negde oko 200 evra). Na posletku menjao VFRa za ovog sadašnjeg TDMa (ostvario sam svoj cilj da se vratim na TDM) u koji nema skoro ništa da se ulaže, osim malog servisa i što sam za registraciju i prepis dao 34000 din (znači oko 300 evra). Sa mojom platom od oko 400 evra mesečno i sa kreditima od (skoro) pola plate, ženom i dvoje male dece, sa još jednim autom i ostalim troškovima, trenutno nisam u mogućnosti nikako da keširam još 100 evra za novu gumu (jer sam i sada u "manjku" nekih 200 evra i više), a pošto od obaveza i manjka novca, ni ne vozim motor nigde daleko, za ove trenutne potrebe, ova polovna guma će služiti i više nego dovoljno. Znam da će sad neko reći: "pa što imaš motor uopšte kad nemaš para ni za jednu gumu?" Eto, zato što volim motore i zato što i dalje živim u nadi da će jednog dana da se situacija malo promeni na bolje pa da će biti više para i vremena za vožnju. 9 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 19, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je zapravo oko postavljanja prioriteta. Ali ne treba meni da polazes račune tako da sve ovo nije bitno. Rekao bih, sledeći put pamet u glavu pre nego sto kupis/prodaš nešto da ne bi punio državni budget prepisima i drugima sredjivao motore a potom za svoj da nemaš ni za gumu. Ali to naravno sve pod pretpostavkom da i ti smatraš da je to bilo pogrešno a ako ne onda nikom ništa. Opet i dalje svima lepo. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Jul 19, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Svi smo zive duse Koliko sam se samo puta nategao i pozajmio za neki motor pa posle dok to vratim nemam ni da se provozam ko covek, ali opet kad ga vidim u garazi toplo mi oko srca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Jul 20, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster kolega jel danas motoskup u Vucju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Jul 20, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup Vucje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14523 Napisano Jul 20, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Plava majica @Milan Stankovic? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Jul 21, 2019 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Kotrlja se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Jul 21, 2019 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, bdada je napisao: Plava majica @Milan Stankovic? Ne, nema mene ni na jednoj slici...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14523 Napisano Jul 21, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Milan Stankovic je napisao: Ne, nema mene ni na jednoj slici...? Ma salim se, vidim klinac neki a ti na profilnim sve mladji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan Stankovic 38 Napisano Jul 21, 2019 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Hah, pa iskreno tako se i osecam , a inace na slici je moj sin. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8859 Napisano Jul 21, 2019 Drug član, 1892 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan [mention=17332]ProMaster[/mention] kolega jel danas motoskup u Vucju?Izvini za kasnjenje..Nisam u Vucju, pa nisam ni pratio, ali da, svake godine prave neki skup, nikad nisam bio, kazu ljudi da bude dosta motora i naroda..Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jul 22, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Jul 23, 2019 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав другари ТеДееМовци, само желим да вас поздравим све и у овој теми! Пре месец дана сам се лепо провозао до Црне Горе, са лепшом половином, првенац за туринг мотор ми је запао баш TDM 900 A. Сам мотор се феноменално показао, послушан к'о прави Јапанац, снага довољна за опуштену вожњу нас двоје са пуна 3 кофера, а тек кочнице... Светлосна година наспрам претходног мотора који сам имао... ABS ме спасио на пристизању у Бару, кад сам се нешто загледао а купачи се враћали са плаже. Али... Чуди ме да TDM није имао адекватну ендуро туринг варијанту... Само да је мало више огибљење и већи точак напред, све остало је стварно феноменално! Овако иде даље, а и ја. Уздравље и пуууно срећних километара! 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Jul 23, 2019 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega, mislim da Vam ovde svi cestitamo na izboru i zelimo puno uzivanja sa TDM-om. Uglavnom smo svi ovde kupili TDM-a iz istih razloga, bez obzira na razlike u nekim detaljima (ABS i slicno) od godista do godista. Ono za duzi hod ogibljenja i jos veci prednji tocak (18 je vec uvecan) ponekad prizeljkujem i ja, ali sto vise osobina se uzme u obzir, nekako prihvatam da je univerzalnost TDM-a nekako najveca. Srecno! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10282 Napisano Jul 24, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da mu je veći točak bio bi Transalp...a onda ne bi išao k'o TDM ...prava mera stavljena,pogotovo zadnja što je 160...elem, vidim da ga je kolega turio na oglase... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jul 24, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jul 24, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 24, 2019 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege kakva su Vam iskustva sa sajlama za kvacilo?Gde nabaviti novu?Malo pre u povratku sa posla mi je pukla,srecom na 200m od kuce.Skinuo sam i Razmisljam da odem sutra kod Bobana sajle ili kod Zike sajle da mi naprave oni pa me zanima jel neko od vas radio kod njih sajle i kakve su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...