mradomir 3056 Napisano Jun 23, 2019 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre to narandžasto na rol baru, jel' su led maglenke? Kako svetle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12789 Napisano Jun 23, 2019 Ne silazi, 7388 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu prave maglenke, LED kocke sa rasipajućem svetlom. Narandžasto su samo filteri koji se montiraju. Koštaju 200 dinara na Aliji. Dosta privlače pažnje noću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danilo 081 0 Napisano Jun 23, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Markone88 na linku,predstavljanje obavljeno!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Jun 23, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Danilo 081 said: Hvala Markone88 na linku,predstavljanje obavljeno!! Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Jun 24, 2019 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bogami za malo I da bude "neki kolega na dotičnom motoru gazi kroz vodurinu" jer sam ja u to vreme bio bas tu na autoputu, vraćao se iz NS-a. Sreća pa sam otišao kolima, a planirao motorom. Bilo bi veselo Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 24, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nema barice @bdada , 100 god imas i nikada neces nauciti 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 24, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan On 6/21/2019 at 6:49 PM, Astral said: Joj i ja znam jednog takvog. Sakupi delove i doteraj motor. Sastavicemo ga. Jedino sto nije majstor. Ja znam dvojicu kojima prodas motor, oni ga srede i potom ponovood njih otkupis za istu cenu. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Jun 24, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @SavanDa nije jedan od njih @N.F.S. ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 24, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sto? Zar ti on liči na takvog?? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4829 Napisano Jun 24, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam od njega kupio 2 motora, i kupio bih jos, cak i na nevidjeno covek zna da odrzava, i da sredi, i zna sta vozi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 24, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Da se razumemo, nista lose nisam mislio, mozda malo istaknuta posebnost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22150 Napisano Jun 24, 2019 Integrisan, 9541 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja na jednom motociklu zaradih oko 200 eura a vi kako hocete!!! Ako ne racunam da sam tek registrovao, servisirao i kupio nove gume.... Svaki sraf proverio moment kljucem (ne kineskim) i svaki el. kontakt ocistio/po potrebi zamenio... Ne racunam ni znanje niti utroseno vreme, dokupljen namenski alat... Ma nek" se vrti nesto, recicu vam onako medju nama, iskreno... Ukucane lazem za cifru po kojoj prodam!!! Da, da.... Neko prica manju a ja vecu! I onda sam kao na nuli.... Moji nas hirovi nisu kostali 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10294 Napisano Jun 24, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: Ukucane lazem za cifru po kojoj prodam!!! Zar i ti ? Ja pogotovo za kupovnu...mislim,da ih ne opterećujem!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jun 25, 2019 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, problem.. Krenuli smo iz Subotice za Srebrno jezero na kampovanje. Usput svratili u Novi Sad i po završetku obaveza krenemo normalno dalje i u jenom trenutku motor se ugasi u vožnji i posle par sekundi se upali dok je još bio u pokretu. U tom stanem na semaforu i posle par sekundi se ugasi i više nije hteo da upali. Gurnem ga na trotoar, proverim gorivo za svaki slučaj, ali nije to. Promrdam kablove svećica i nije hteo da upali. Prilikom verglanja se osetio miris benzina. Skinem svećicu da proverim varnicu i daje varnicu a iz cilindra se čuo mali prasak. Vratim svećicu i upali. Probam još par puta, upalio je svaki put. Pošto mi je ipak bilo sumnjivo, krenuli smo nazad i još jednom se desilo da se ugasio u vožnji, stao, upalio na pola zuba.. Pitanje, šta mu je kad to radi? Druga stvar, primetio sam (posle štelovanja karburatora) da ako držim gas na nekih 3000 rpm, kao da izgubi snagu i počne da puca u auspuhu. Ovo je postalo učestalije nakon prvog opisanog problema. Saveti, ako neko ima, unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 825 Napisano Jun 25, 2019 MK Obrenovac, 556 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da prelivaju karburatori pa nalije mnogo goriva i ugusi ga Jel svecica bila vlazna kad si je izvadio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 25, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, TomyB je napisao: Društvo, problem.. Krenuli smo iz Subotice za Srebrno jezero na kampovanje. Usput svratili u Novi Sad i po završetku obaveza krenemo normalno dalje i u jenom trenutku motor se ugasi u vožnji i posle par sekundi se upali dok je još bio u pokretu. U tom stanem na semaforu i posle par sekundi se ugasi i više nije hteo da upali. Gurnem ga na trotoar, proverim gorivo za svaki slučaj, ali nije to. Promrdam kablove svećica i nije hteo da upali. Prilikom verglanja se osetio miris benzina. Skinem svećicu da proverim varnicu i daje varnicu a iz cilindra se čuo mali prasak. Vratim svećicu i upali. Probam još par puta, upalio je svaki put. Pošto mi je ipak bilo sumnjivo, krenuli smo nazad i još jednom se desilo da se ugasio u vožnji, stao, upalio na pola zuba.. Pitanje, šta mu je kad to radi? Druga stvar, primetio sam (posle štelovanja karburatora) da ako držim gas na nekih 3000 rpm, kao da izgubi snagu i počne da puca u auspuhu. Ovo je postalo učestalije nakon prvog opisanog problema. Saveti, ako neko ima, unapred zahvalan Ovo je nešto do struje. Proveri prekidač ćopave, moguće da on gubi kontakt, pa da se zato gasi motor. Svakako ispitaj kablove svećica i samo bobinu i kako kablovi stoje u bobini, da li su dobro učvršćeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jun 25, 2019 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, NIKOLA 1 said: Moguce da prelivaju karburatori pa nalije mnogo goriva i ugusi ga Jel svecica bila vlazna kad si je izvadio ? Ne, suva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jun 25, 2019 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, ThePainkiller said: Ovo je nešto do struje. Proveri prekidač ćopave, moguće da on gubi kontakt, pa da se zato gasi motor. Svakako ispitaj kablove svećica i samo bobinu i kako kablovi stoje u bobini, da li su dobro učvršćeni. U slučaju da je sve dobro pričvršćeno, kako se ispituje bobina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 25, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bobina ne može da bude problem u ovom slučaju, jer da je ona crkla, motor ne bi nikako upalio posle. Svakako, možeš da je proveriš, tj. ispitaš omski. U manualu imaš podatak kolika impedansa treba da bude između kojih kontakata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jun 25, 2019 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, bocca_bastard said: Boja vrha svecice? braon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jun 25, 2019 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, bocca_bastard said: Sumnjam na dva: 1. Nivo goriva u soljici karba preveliki 2. Los kabl, kapa svecice ili oba Ok tri 3. Zameni svecicu i ako je ta ok, probaj Mozes i da ih okrenes tj zamenis u cili drima 1. U tom slučaju, da li bi mi se javljalo to gubljenje snage na 2500-3000 rpm i da li bi pri otpuštanju ručice gasa dolazilo do pucanja u auspuhu? 2. Da li se menjaju zajedno sa bobinom ili mogu da se odvoje? 3. Svećice su obe stavljene nove u aprilu, ne kažem da je nemoguće da je neka od njih(ili obe) loša, ali ne idem baš na tu varijantu, iako bi mi bila najlakša za sanaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 25, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre bilo kakvog ozbiljnijeg kupusanja motora, proveri prvo prekidač ćopave... Nešto mi se javlja da je dotični odgovoran za to brljavljenje... Dok motor radi, ubaci u brzinu i dok stojiš pod kvačilom, neka ti neko drmusa ćopavu, vidi hoće li se ugasiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 25, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, bocca_bastard je napisao: Sumnjam na dva: 1. Nivo goriva u soljici karba preveliki Da je preveliki nivo goriva, motor ne bi promenio rad nego bi samo višak goriva curio na prelivni kanal na lončetu. Moj stari 3vd je prelivao, zato znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 25, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, TomyB je napisao: 2. Da li se menjaju zajedno sa bobinom ili mogu da se odvoje? Kablovi mogu da se odvoje i od kapa i od bobine. U bobinama ih drži vrlo specifična ˝kvačica˝, hoće da pukne pa onda kabel ispada iz bobine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jun 25, 2019 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, ThePainkiller said: Pre bilo kakvog ozbiljnijeg kupusanja motora, proveri prvo prekidač ćopave... Nešto mi se javlja da je dotični odgovoran za to brljavljenje... Dok motor radi, ubaci u brzinu i dok stojiš pod kvačilom, neka ti neko drmusa ćopavu, vidi hoće li se ugasiti... To mi je najlakše, a mogu i sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...