bdada 14524 Napisano Jun 14, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller za pocetak stavi nalepnice Honda privremeno, da vidis dali da pricate dalje ili ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 14, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Astral je napisao: @ThePainkiller vidi, ako imas sajlu kvacila. Jebi ga. Ne moz to tako da visi sa strane. Meni ne visi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16920 Napisano Jun 14, 2019 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja je zakonski min dubina sare za motocikle? 1mm? Toliko tesko pronaci podatak nevera, uglavnom samo za ostala vozila, 1.6mm i 4mm zimske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1030 Napisano Jun 14, 2019 Drug član, 1010 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan Meni niko nije stavljao motor na valjke, registrovao sam u martu ove godine. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16920 Napisano Jun 14, 2019 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni su stavili jednom 2008. i nikad vise xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 14, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, ThePainkiller said: Meni ne visi... Moja stoji ovako. Ponekad bude u erekciji ali retko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Jun 14, 2019 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Astral said: Da. Oni nisu smeli. Ali su insistirali na tome da ide prednji. Ja im kazem nije bezbedno. Ne,ne,mora. Ok ako mora, evo ti. Sedi. Ne mogu ja. Sto? Ne mogu ja, ti si vlasnik. Ok. Ne mogu ni ja. Pa nista onda. Ne mozemo ti uraditi. Tu ja krenem da malo budem nepristojan. Odradim sta treba,bacim pare sluzbenici i njoj se setim familije kao i ovoj dvojici fotografa i odem kuci. Imbecili. Pritom mi je ovaj jedan trazio da sklonim sajlu kvacila jer mu ne izgleda fabricki. Pita sta je ovo? Ovo ne moze ovako! Ja reko, druze jesi normalan ti? Jesi pijan? On meni,dosta je meni vas,svi nesto muljate. Reko to je sajla kvacila druze,fabricki tako stoji. S' koca i konopca, što bi se reklo. A i meni će uskoro registracija, baš me zanima kako će biti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 845 Napisano Jun 14, 2019 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Astral je napisao: Da. Oni nisu smeli. Ali su insistirali na tome da ide prednji. Ja im kazem nije bezbedno. Ne,ne,mora. Ok ako mora, evo ti. Sedi. Ne mogu ja. Sto? Ne mogu ja, ti si vlasnik. Ok. Ne mogu ni ja. Pa nista onda. Ne mozemo ti uraditi. Tu ja krenem da malo budem nepristojan. Odradim sta treba,bacim pare sluzbenici i njoj se setim familije kao i ovoj dvojici fotografa i odem kuci. Imbecili. Pritom mi je ovaj jedan trazio da sklonim sajlu kvacila jer mu ne izgleda fabricki. Pita sta je ovo? Ovo ne moze ovako! Ja reko, druze jesi normalan ti? Jesi pijan? On meni,dosta je meni vas,svi nesto muljate. Reko to je sajla kvacila druze,fabricki tako stoji. Meni je pre jedno 5-6 godina u jednom renomiranom tehnickom pregledu, gde su svi od gazde do radnika bajkeri, radnik prilikom tehnickog naterao prednji tocak motora na valjke za auto... kao tako mora... cim je pipnup prednju kocnicu, ispao iz valjka i pao na zid garaze.... uspeo da ga zadrzi svojim ledjima i mojim retrovizorom. U najmanju ruku, bila je to jako neprijatna situacija za sve prisutne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jun 14, 2019 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Astral je napisao: Ma o cemu pricamo? Cela drzava nam je takva. Pa covece, na mom motoru je od nove godine zamenjeno kvacilo,sredjene vile napred komplet,nove plocice na sva 3 diska, nova pancirna creva, zamenjene gumice u kocionim klestima,nov lanac i lancanici,nove gume,svi novi lezajevi i semerinzi. Svaki spoj je rasturen i podmazan. Sve tecnosti nove. I ja sam tehnicki neispravan zbog bocnih nosaca kofera. Da sam dosao sa dotrajalim gumama iz '92, potrosenim plocicama,vilama koje cure, i bez akumulatora da palim na gurku dok mi creva za benzin cure i kvacilo proklizava. Ja bih prosao. Samo zato sto moj motor izgleda kao slika sa google. Serem se na zakon i na zemlju. Problem je sto zakon ne definise jasno neke stvari nego su to ostavili na volju radnicima na teh. pregledu da odlucuju i njima su zapretili ozbiljnim kaznama,sada je vruc krompir kod njih u rukama....pa njima lakse da ti kazu idi to prepravi skini i sl. nego da rizikuju...negde traze da skines nosace bocnih kofera negde ne sve je stvar njihove procene...a tvoje je da biras gde ces na tebnicki pregled.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 14, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da je zakon po tom pitanju poprilično jasan, nego je problem u tumačenju istog. Lepo je kolega bdada rekao, nigde se ne spominje "fabrički" deo, nego homologovani, ali džaba pojedinim mrcinama na tehničkom objašnjavati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jun 14, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan To za Homologovani je tačno.Ja sam skinuo dvocevku sa Bandita i stavio Homologovani Leo vinci. Problem resen.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7677 Napisano Jun 14, 2019 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, ThePainkiller said: ali džaba pojedinim mrcinama na tehničkom objašnjavati Vec smo negdje raspravljali na nekom forumu, a cini mi se da je bilo i na SAT-u kako se moze podnijeti prijava policijskoj stanici na cijem podrucju se nalazi tehnicki pregled ako vas odbiju, a tehnicki zadovoljavas uslove koji su u zakonu navedeni, te da ce tehnicki biti kaznjen kao i kad vas puste,a niste teh ispravni. Kako je u praksi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 15, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Lepo jezerce u okolini SD. @Alekre ponovo u ulozi odlicnog domacina. @Krmco, @Zuba87 i njegovi drugari i ja smo ,nadam se, bili dobri gosti pojeli smo sve. tako je valjda red. Uf sto je punjeni batak... Nabreko sam jos uvek. fallout 1 followers closest bp service station 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Аууу, оно није нормално! Колики батак! Сигурно није од пилета, гаје се нојеви негде иза кафане! Још сат и кусур смо после јела седели и покушавали да дођемо до даха. А онда смо се још преко пола сата облачили, све одлажући пут Попило се више киселе него што Књаз произведе на недељној бази... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 15, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma idi.. razvalili smo se. I naravno da sam zaboravio i ime jezera i ime kafane. starost je grozna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2636 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj@astral slika prazne tanjireПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 15, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Dajte predloge rute za TDM voznju i druzenje Postavite rutu,plan puta i termin. Onda cemo glasati. Ruta sa najvise glasova ce biti vozena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 15, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu moj predlog postaviti sutra u toku dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Lepo jezerce u okolini SD. [mention=4872]Alekre[/mention] ponovo u ulozi odlicnog domacina. [mention=37629]Krmco[/mention], [mention=42353]Zuba87[/mention] i njegovi drugari i ja smo ,nadam se, bili dobri gosti pojeli smo sve. tako je valjda red. Uf sto je punjeni batak... Nabreko sam jos uvek. fallout 1 followersclosest bp service stationJeli bree a mene neko da zove????Auuuuuu platićete mi Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам крив, касно сам све звао, организација нам је била сјајна, идемо ка Смедереву, не знам да ли језеро још постоји.Креће се између 8:00 и 20:00.Рута је позната. Једна од оних које Гмапе избаце. Не зна се која.Иду сви позвани, осим оних који не иду.Тако да су неки обавештени јутрос по поласку (Душко), а неки синоћ. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12780 Napisano Jun 15, 2019 Ne silazi, 7381 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da je batak bio pun pogodak :))) Boljeg nema. Odlična energija, kao da se znamo godinama i koliko je ogromna promena u odnosu svakodnevnicu. Svaka čast svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ааа, нахвали нас сада, да би нам запушио уста! Нема тога, не важи! Открићу једну СТРАШНУ тајну!Можда се остали плаше последица, али, ја сам рањен, опростиће ми се... Једног дана. Можда.Алекре је дошао прљавим мотором!Чак је и на задњој гуми имао неку прашину!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12780 Napisano Jun 15, 2019 Ne silazi, 7381 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Čak šta više ne zna se koje je boje zadnja felna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 16, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan cuti bre Zubo, jesi li lud? Nista ja prljavo nisam video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 16, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Vec smo negdje raspravljali na nekom forumu, a cini mi se da je bilo i na SAT-u kako se moze podnijeti prijava policijskoj stanici na cijem podrucju se nalazi tehnicki pregled ako vas odbiju, a tehnicki zadovoljavas uslove koji su u zakonu navedeni, te da ce tehnicki biti kaznjen kao i kad vas puste,a niste teh ispravni. Kako je u praksi:neznam:Kad odeš na tehnicki i vozilo ti ne prosje tehnicki trebali bi da ti daju oficijelni dokument šta je tačno falilo. Sa tim dokumentom onda mozes dalje. Sledeci korak je da se tehnicki pregledi umreze i da kad kod jednog ne prodjes i odeš kod drugog, da i tom drugom stoji na ekranu da si ‘pao ispit’ zbog toga i toga, i da se tako spreči i druga strana da negde mozes proći vrlo lako i gde gledaju kroz prste. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...