nikvuksa 1688 Napisano Maj 23, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Nema @Pavke_88 da odgovori, sigurno je pipnuo sijalicu! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Maj 23, 2019 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Evo me koliko sam stigao sa posla pa da se javim, inace sam dobro, ziv i zdrav, nisam pipao sijalicu heh, salu na stranu i hvala Astralu na napomeni, nece mi pasti na pamet da je pipnem, svakako... Inace sutra ugradjujem kit, videcu onda ili tu kod fara, kao sto Bocca kaze ili bocno levo negde ispod plastike, videcu onda kada rasturim... Hm, dobio sam i neke srafove, ne znam ni sta ce mi, ja planiram vezicama da ucvrstim ako je moguce, ne znam gde bih usrafio njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Maj 25, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan ThePainkiller Ko NS RIDERS-a juce/danas.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Maj 25, 2019 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Upakovano, balast sam fiksirao sa leve strane, a kablove ubacio ispod fara, a efekat neverovatan, mnogo bolje svetli, a i sama boja me odusevila, bela a vuce po malo na plavo, tako da 4300k je idealno, po meni... Hvala svima na pomoci i savetima, operacija je uspala 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg97 2 Napisano Maj 26, 2019 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bmw r1200gs Prijavi odgovor kao problematičan cao ljudi opet ja nasao sam jednog tdm 93 godiste sve je fulu nove gume lanac i lancanici fabricka boja ocuvana ali cimnemi malo 2 i 3 kad prevacujem mozda je kvacila posto sigurno treba da se menja ili je samo do menjaca i koliko bi me kostalo da popravim to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 26, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, filipfg97 je napisao: cao ljudi opet ja nasao sam jednog tdm 93 godiste sve je fulu nove gume lanac i lancanici fabricka boja ocuvana ali cimnemi malo 2 i 3 kad prevacujem mozda je kvacila posto sigurno treba da se menja ili je samo do menjaca i koliko bi me kostalo da popravim to Definitivno NIJE kvačilo nego menjač, tj. uklopni zupčanik između 2. i 3. brzine (to im je boljka generalno). Može da se menja samo taj uklopni zupčanik ali nije preporučljivo jer se onda dešava da zupčanici "šušte" kada je u 2. i 3. brzini. Najbolje rešenje (koje sam onomad i ja uradio) je da se ubaci kompletan drugi menjač od 4 tx modela (paše u agregat od 3vd-a, ali mora komplet menjač da se ubaci, ne može da se kombinuju delovi menjača od 3 vd-a i 4 tx-a). Menjač od novijeg modela nema tu boljku uklopnog zupčanika, rasterećeniji je i sa dužim brzinama pa se lepše vozi. Takođe je i nešto "duža" peta brzina pa je motor i nešto malo brži sa tim menjačem. Mene je kompletan drugi polovan menjač izašao 100 evra, ostali dihtunzi i delovi jos oko 60 evra, a Bokilić je radio menjažu na agregatu za 70 evra. Agregat sam ja skinuo sa rama i odneo mu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 26, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, filipfg97 said: cao ljudi opet ja nasao sam jednog tdm 93 godiste sve je fulu nove gume lanac i lancanici fabricka boja ocuvana ali cimnemi malo 2 i 3 kad prevacujem mozda je kvacila posto sigurno treba da se menja ili je samo do menjaca i koliko bi me kostalo da popravim to Ok. Buduci da gledas starije Tdm-ove. Ne znam koliki ti je budzet. Listam oglase i naletim na ovog lepotana. Yamaha Super Tenere XTZ750 sa A2 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha Super Tenere XTZ750 sa A2, 1992. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 64000 km, Beograd... Gledam i imam onaj osecaj da bi ovaj motor trebalo kupiti. Izgleda kao da se neko ko ima sa cime lepo brinuo o njemu. Eto, ukoliko ti je promaklo. Meni je bas zapao za oko. Ja bih voleo da kupim nesto za poljoprivredne radove i tenera mi se bas svidja. Dobre kramponke i pun gas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 26, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan cao ljudi opet ja nasao sam jednog tdm 93 godiste sve je fulu nove gume lanac i lancanici fabricka boja ocuvana ali cimnemi malo 2 i 3 kad prevacujem mozda je kvacila posto sigurno treba da se menja ili je samo do menjaca i koliko bi me kostalo da popravim toNategni se ti još malo za moj motor, i slatko da se navozaš. Yamaha TDM 850 4tx WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Yamaha TDM 850 4tx, 2001. godište, Touring, vozilo prešlo 88000 km, Leštane. Cena 1.700 € - Motori - Polovni Automobili Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Maj 27, 2019 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vozio malo ovog sa slike... Lutka, sve na svom mestu ali brzo se setih zasto ga prodadoh. Koliko se taj motor lose vozi pa to je katastrofa! Za toliku kubikazu i snagu trazi drugi stepen prenosa dok kroz grad vozim. Kvacilo "na pola" non stop, zabolela me je saka posle 10 min voznje, izasli na otvoreno i malo bolja situacija. Bas se u uskom opsegu obrtaja vozi, izmedju 3/7000 hiljada za razliku od 4 redna klipa koji funkcionisu (u toj kubikazi) od 2/12000 hiljada obrtaja... Bas, bas mi se ne svidja isporuka snage tog agregata, ovaj crni mi se toliko svideo da sam ga hteo kupiti, ali posle par kilometara me je "podsetio" da nije za mene! Usrecice nekog drugog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1418 Napisano Maj 27, 2019 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kako su nam svima različita očekivanja, ukusi i navike. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Maj 27, 2019 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Postujmo razlicitost! Ja ga po tudjim utiscima ovde procitanih kupih, sada kucam ako ponovo neko mojim putem ide... Cisto da se ima vidjenje (subjektivno) nekoga ko je vozio slicnu kubikazu a sa 4 redna klipa. Da zna sta da ocekuje, od elasticnosti ni "L" nema u poredjenju sa rednom litrom... Tako ga ja doziveh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14511 Napisano Maj 27, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da si vozio DR 800 odusevio bi te TDM, slicna kubikaza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22101 Napisano Maj 27, 2019 Integrisan, 9523 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Verujem.... To i kucam. Ovaj crni stigao iz Ch za prodaju, mogao sam ga uzeti na rate da placam, svidelo mi se stanje samo tako... Imam i Givi Maxiju novu koja motocikl ceka! Euforija, tdm kao lutka! Ideeeemo u voznju.... ....razocarenje ponovo! Pih.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Maj 27, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Navikavamo se na TDM-ića... Baš teško zaključiti koja mi strana više leži,a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10281 Napisano Maj 27, 2019 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan what did deathclaws mutated from Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 28, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Videh da imate iskustva sa wemoto. Da li odbijaju porez za slanje u Srbiju u odnosu na cenu sa sajta? Da li naša carina po pravilu naplaćuje porez? Konkretno, novi OEM namotaji na wemoto jeftiniji nego u Platneru... A polovnih nigde nemaaaaa. Istina kolega sa sajta kod je Astral preporučio reče da će proveriti za regler, a za namotaje mu trebaju tačne dimenzije koje ja još uvek nemam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 28, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ne pitaj, cena u nebesima. Na wemoto cena 333 funte sa PDV-om. U Platneru 45.300 rsd. Ok onda ako računam i carinu 10% i PDV 20%, onda je već Platner povoljniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 28, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Bocca! Raspitaću se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 28, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto je bocca napisao, imas dosta tih sto donose iz Uk. @Krmco njemu je neko skoro donosio nesto od 150-200€ vrednosti. Javice se on sad sa informacijom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 28, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @nikvuksa nemoj da zezas da oni u Baja HU nemaju namotaje ??? Priznaj da ih nisi zvao i Đura ce ti oprostiti sto te je tukao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2636 Napisano Maj 28, 2019 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sto je bocca napisao, imas dosta tih sto donose iz Uk. [mention=37629]Krmco[/mention] njemu je neko skoro donosio nesto od 150-200€ vrednosti. Javice se on sad sa informacijom. Naručio sam sa alija multimediju za auto,koštala me je 210e +10ak eura za donošenje. Naručuje se na adresu u.londonu,i posle odatle donose za srbiju.Naplaćuju donošenje po kilaži, mislim da je minimum 20kg i da je oko 30ak eura(nisam siguran).porudžbine se sabiraju po kilaži,moju su već pripojena za još neke porudžbine.. Ja sam išao preko prijatelja koji često uzima nešto, pa je težina moje porudžbine pripojena njegovim. Ako hoćeš mogu da ga pitam,pusti mi samo link šta ti trebaПослато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 28, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan @Astral Poslao im mejl na engleskom nisu ni odgovorili i posle par dana, preveo mejl na mađarski i odgovorili odmah: Tisztelt Nikola!Nincs sajnos. Što u prevodu znači “Aman ti nemamo, nemoj zvati više!” I dalje sam u potrazi za polovnim, ali razmatram i pripremam opcije za nove fabričke. Čuo sam se sa @Krmco u međuvremenu, razmotriću i tu opciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Maj 28, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ode TDM danas. Ali srce ostaje u ekipi Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Maj 28, 2019 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pitam se pitam, sta je sa clanom koji je napravio ovu temu TDM Srbija, nisam primetio da pise ovde, sta sada vozi? p.s. radim trecu pa nemam pametnija posla nego da kuckam po netu, tj da rovarim ovde po forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 28, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, Pavke_88 said: Ljudi, pitam se pitam, sta je sa clanom koji je napravio ovu temu TDM Srbija, nisam primetio da pise ovde, sta sada vozi? p.s. radim trecu pa nemam pametnija posla nego da kuckam po netu, tj da rovarim ovde po forumu 1. Pipas sijalice 2. Pitas cudna pitanja Reci mi, bojis li se mraka? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...