Motorcyclist 16908 Napisano April 1, 2019 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, ThePainkiller said: Ma užasni su. Mene ubiše vrat i ruke posle 200 km (koliko sam otprilike prešao juče). Na TDMu nikad nisam imao nikakav problem sa položajem sedenja, niti su me ruke i vrat boleli dok sam njega vozio, ne bitno koliko km... Nemam ni ja taj problem na gpz-u cak, jedino je sediste shit pa ubise bulja i butine, ovako manje vise ok. Mozda i vibracije malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 1, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Mene ubiše vrat i ruke posle 200 km (koliko sam otprilike prešao juče). Na TDMu nikad nisam imao nikakav problem sa položajem sedenja, niti su me ruke i vrat boleli dok sam njega vozio, ne bitno koliko km... Nećeš ti tdm, tražiš dlaku u jajetu. Tako ti i treba Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12753 Napisano April 1, 2019 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Dejan Nešković said: Da nisi toliko požurio, dao bih ti genuine po toj ceni. Eh... No dobro, ako se nešto iskundači javljam se Eto bar da znas da si me obradovao, onako iskreno. @nikvuksa Sam sam je zeznuo. Prao sam na uslužnoj. Izgleda da sam slučajno prešao preko ručice dok sam spirao štitnike i šiknuo vodu u bužir. Oseti se pod ruku kako sajla ne klizi lepo, teža ručica i čuje se škripa. Prskao sam namenskim sprejem, traje to par meseci i opet... Rekoh daj novu i to je što je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano April 2, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi je jedan stap procureo, verujem da je ostecen. Pokusao sam da ga rasklopim ali nece nikako. Jedan sam uspeo da rasklopim kako treba ali ovaj drugi koji inace curi, nikako. Ne mogu da odsrafim inbus sraf odozdo nikako, sraf se vrti i cuje se kako se ceo mehanizam ili sta vec vrti unutar cizme ali se nista ne odsrafljuje. Ovo su slike od rasklopljenog stapa.Zna li neko kako da odsrafim taj inbus sraf odozdo ?Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 2, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jel kasno za pokusaj pistoljem za odvijanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano April 2, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Jel kasno za pokusaj pistoljem za odvijanje? Mislis da ga tim jakim udarom odvrne na brzinu ? jer rukom kad se odvrce vrti se sve unutra zajedno sa srafom.Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 2, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa da. Ako vec nije oblajznuo unutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano April 2, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pa da. Ako vec nije oblajznuo unutra.Da pokusam da nahvatam nekog ko ima pneumatski pistolj pa da vidimПослато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 2, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma imaju svi mehanicari. Vecina. Ako ne imaju vulkanizeri, veci je problem naci imbus nastavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano April 2, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Imam inbus nastavak, 8mm je. Imam i kompresor, samo mi pistolj fali..Hvala u svakom slucajuПослато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 2, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Malo popodnevnog majstorisanja@AstralPoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 2, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Uzgred, zna li iko kako da izvadim ovaj lezaj i semering sa desne strane tocka? Bio bih zahvalan. nemam onaj alat za vadjenje lezaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano April 2, 2019 (promenjeno) Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Imgur IMGUR.COM Post with 0 views. Neko majstorise, neko prilegao da odmori. ;-) Promenio April 2, 2019 član Dejan Nešković Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14500 Napisano April 2, 2019 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Dejan Nešković Cek, sta je sad ovo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano April 2, 2019 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Isprobavao opremu kupljenu na Sajmu. ;-) Stao da propustim pesake na pesackom i momak iza mene nije ukocio vec nastavio. Jbg. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 2, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Astral je napisao: Uzgred, zna li iko kako da izvadim ovaj lezaj i semering sa desne strane tocka? Bio bih zahvalan. nemam onaj alat za vadjenje lezaja Kojeg tocka, prednjeg ili zadnjeg? Ma svejedno: Uzmi veci izvijac - ravni ili neku sipku f10x20 i sa suprotne strane od lezaja koji izbijas ( pomakni prvo unutarnji distancer u stranu ) i "rokaj" u lezaj da izadje, ali svaki put postavi izbijac na drugo mjesto - kruzno na lezaju. Izace zajedno sa semeringom, ako hoces da sacuvas semering. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 2, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan SD 28 47 7 - 1@AstralPoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano April 2, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Dejan Nešković U bem ti susu. Pa kakve su posledice? Jesi dobro? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 3, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Dejan Nešković Nadam se da si dobro. Raduje me cinjenica da nam pises. Sta kazu lekari? @Nenadbg88 hvala! @Branko hvala na savetu. Probacu da nadjem onaj alat za vadjenje lezaja iz slepe rupe, ako ne nadjem onda ce raditi specijalni Srpski alat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano April 3, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan @Dejan Nešković Au jbt. Nadam se da si dobro. Kad stigneš piši… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano April 3, 2019 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Bio u urgentnom koji sat, prosao ceo paket aranzman, od hirurgije, orto, neuro sa snimanjem rengenom, snimanjem glave snimanjem abdomena itd. Sto se posledica tice, - otok na levoj potkolenici - trzajna povreda vrata, istegao malo zile ali nema potrebe za fiksatorom - bol u donjem delu ledja takodje od trzaja. Nosio sam kompletnu opremu (moto farmarice, moto patike) tako da sam prilikom dodira sa asfaltom ostao bez ogrebotine. Takodje, ono sto je bitno, na ledjima sam imao lvl2 stitnik koji je apsorbovao udar ledjima o kofer. Za motor nisam bas siguran (posto me je odvela hitna) ali mislim da su crash barovi odradili sve sto treba. Jedino ocekujem neka ostecenja na mestu udara. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 3, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Najbitnije je da si dobro.Sad gledaj da odereš osiguranje pa na Multistradu lagano ;-)Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano April 3, 2019 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Dejan Nešković je napisao: Bio u urgentnom koji sat, prosao ceo paket aranzman, od hirurgije, orto, neuro sa snimanjem rengenom, snimanjem glave snimanjem abdomena itd. Sto se posledica tice, - otok na levoj potkolenici - trzajna povreda vrata, istegao malo zile ali nema potrebe za fiksatorom - bol u donjem delu ledja takodje od trzaja. Nosio sam kompletnu opremu (moto farmarice, moto patike) tako da sam prilikom dodira sa asfaltom ostao bez ogrebotine. Takodje, ono sto je bitno, na ledjima sam imao lvl2 stitnik koji je apsorbovao udar ledjima o kofer. Za motor nisam bas siguran (posto me je odvela hitna) ali mislim da su crash barovi odradili sve sto treba. Jedino ocekujem neka ostecenja na mestu udara. Dejane, stavi kragnu, ne igraj se sa vratom, a koristiće ti kod osiguranja. Želim ti brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 3, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Covek vozi sa zelenim fluo prslukom. Ima stop svetlo ispravno. Ima dodatno stop svetlo sto trepce. Slepac iza njega ne vidi da koci i spuca ga od pozadi. Pa dobro, sta treba? Da se zapalimo da bi nas videli? Ne razumem Srpske vozace. Nevezano za kategoriju. Toliko smo bahati i nesmotreni da je to neverovatno. Pre neki dan, majmun pretice kolonu koja stoji, suprotnim smerom, naravno sa 80km/h. Zena na pesackom hvata decu i vraca ih na trotoar a ovaj prolazi pun gas, pipnuo kocnicu nije. Umro majci na rukama! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano April 3, 2019 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Mora da je telefonirao, kucao poruke, pa nije video da Dejan koči ispred pešačkog da propusti pešaka. A kuda ide ovaj svet, pa sad u svakom novom automobili imaju ugrađene "tablete" -medije, da se ima čime zabavljati vozač-ica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...