ThePainkiller 4384 Napisano Februar 20, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Nenadbg88 je napisao: Skupljaj pare pa da pravimo pos'o. Da ostane motor na forumu ;-) Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka To mi je primarna želja... Samo da drug što pre sakupi kintu i da tera ovu CB... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 20, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Mala bara puna krokodila. "Let the games begin!" A kuciste termostata mi je u ciklusu izgleda I odakle mi cigani sad da mu pridjemo ? Odozdo ginekoloskim pristupom? Ili odozgo tako sto cu razmaci ove snopove instalacija? 'Bem mu zeca malenog! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 20, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, bocca_bastard je napisao: Taman uzmes TDM od mene Pa vidi, ili tvoj ili Nenadov... ali neću više napraviti grešku da se odreknem TDM-a... Ova CB je aždaja od motora, stvarno pravi muški motor, ali meni treba otprilike u startu nekih 300 evra (a možda i više, kad se krene otvarati mašina za zamenu lanca bregaste) da ga dovedem u top stanje i da bude spreman za sezonu. Daleko od toga da ja ovaj motor neću da vozim, uf, itekako mi se vozi, ali kada je trenutno puno stvari za srediti, a para baš malo. Tvoj i Nenadov TDM su bez ulaganja, što mi sada i treba za ovu sezonu, tako ako uspem da drugaru prepustim CB-a, ja se odma vraćam na TDM... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15345 Napisano Februar 20, 2019 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Neee Bocco samo Reinz (Srbina spasava) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 20, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, bocca_bastard said: Skini bobine i to je to Tako sam ja. poklopac termostata ispravis fenom onim za skidanje farbe, a onda zalijes silikonom crvenim spoj i to je to. Ako ne zalijes opet ce da pisa jer se onaj usrani poklopac plasticni taman malo iskrivi opet Znaci odozgo! Doooobro! @bdada rece da koristi neki super,extra,turbo,giga silikon sa sljokicama. Kako se zove i gde ima da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 20, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan pretece me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15345 Napisano Februar 20, 2019 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Haha secas se sprica Viktor Reinz silikon, u prodavnicama auto delova ali renomirane jer se pojavio fals. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15345 Napisano Februar 20, 2019 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 20, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Dobaaaaar. Kako ne moze da spoji lepo nego ima dva fisheye videa?U principu je idealno, ali program koji sam jedva nasao za 360 napravi bug sa dva fisheye. U potrazi sam za dobrim softverom za 360 snimke. Slabo ih ima. Uzas. Zbog toga pizdim skoro god dana. Mogu pojedinacne snimke da uradim do j. , ali dva i vise snimaka katastrofa. BuaaaaaaaaaaSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22960 Napisano Februar 20, 2019 Integrisan, 9757 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Negooo Astrale, jesi li zadovoljan tim prednjim stenderom? Vidim verujes mu, nema osiguravajucih tregera ka plafonu , ima na njemu vodovodnih cevi, malo prohroma i dva stuba sto kapiju drzase... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15345 Napisano Februar 20, 2019 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Drzi kao djavo a ostane fleksibilan i imun na ulja, antifriz i ostali shit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 20, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, N.F.S. said: Negooo Astrale, jesi li zadovoljan tim prednjim stenderom? Vidim verujes mu, nema osiguravajucih tregera ka plafonu , ima na njemu vodovodnih cevi, malo prohroma i dva stuba sto kapiju drzase... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Jesam,nema razloga da ne budem. Malo sam ga modifikovao, treba mu jos malo da bude savrsen,ali to cu kada zavrsim ove radove. Ma to je pravi stender,mozes lepo stapove da skines a ne "ono" , ne vidim poentu stendera na stapovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 21, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Kolege stigao je top, i iskreno malo sam iznenadjen. Mislio sam da ce biti neka cevka od lima ali ovo mi deluje solidno. Tu su fotke sta se dobija za 69e. Montiranje nazalost mora da ceka jer imam druge obaveze a jedva cekam, jos nesto, moram da nadjem nekog majstora ko radi auspuse da mi napravi cev po meri. Da dodam, velicina ovog topa je skoro kao original na TDM 850, jedino me plase sto moj matori kaze to nece "gutati" gasove od 850 kubika. Uostalom videcemo i onako ce vecinom da bude bez DB killera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 21, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Kad moze "Suzana V" da ovako prede valjda ce i Yamahica.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Februar 21, 2019 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, Hitmanle016 said: A ti bi isao na dva? Mhm,nekako mi srcu milo kad vidim oba komada mada je skuplje al hajd...Auspuhe bih isto za 89 ili 79e ce vidim ali nzm ko bi mi to mogao odraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 21, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Mirkic said: Mhm,nekako mi srcu milo kad vidim oba komada mada je skuplje al hajd...Auspuhe bih isto za 89 ili 79e ce vidim ali nzm ko bi mi to mogao odraditi. Ti bi uzeo one vece topove od 44 ili 47cm?. Imaj na umu da je original top od tdm-a oko 30tak cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15345 Napisano Februar 21, 2019 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ali ima srednji lonac, pogledaj 900tkin top koliki je bez srednjeg lonca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 21, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, bdada said: Ali ima srednji lonac, pogledaj 900tkin top koliki je bez srednjeg lonca. Gde ti vidis ovde sredni lonac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15345 Napisano Februar 21, 2019 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vidim originalni top od TDM-a bez srednjeg lonca jer su iz jednog dela, ako se stavljaju ovi topovi izbacuje se srednji lonac, u tom slucaju je bolje staviti vece topove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 21, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je izbacen srednji lonac i poredjenju sa istim motorom gde je sve fabricki razlika je mala samo u dubini zvuka. 12 minutes ago, bdada said: Ja ne vidim originalni top od TDM-a bez srednjeg lonca jer su iz jednog dela, ako se stavljaju ovi topovi izbacuje se srednji lonac, u tom slucaju je bolje staviti vece topove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 21, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hitmanle016 84 Napisano Februar 21, 2019 Southrider, 227 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha TDM 850 2002' Prijavi odgovor kao problematičan E ovako je lakse, samo pogledajete kako bi izgledao top od 47cm.... A jos dva, kao samopokretna haubica, hahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15345 Napisano Februar 21, 2019 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan To je vec stvar ukusa, imao sam topove od 45 cm i nije izgledao kusav kao fabricki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 21, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Meanwhile in Borča... Mislim da imam situaciju kao i Svaba na videu koji sam ranije postavljao. Izgleda mi kao da su upruge u korpi sabijene. E sada, to nebi bio problem da ja znam gde imaju da se kupe opruge ili set za reparaciju korpe kvacila. Tu bi vi mogli da mi pomognete. Ako neko ima info, bio bih zahvalan. Na MSC i WeMoto nisam nasao. Imaju samo opruge sto potiskuju lamele,to ima gde hoces,ovih za korpu nigde. A ovaj Svaba je negde kupio ovaj kit za reparaciju,znaci postoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15345 Napisano Februar 21, 2019 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Plattner Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...