duk27 87 Napisano Januar 15, 2019 U prolazu, 65 postova Lokacija: kladovo Motocikl: Yamaha TDM 850 4 tx Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mradomir je napisao: Ja bih išao u Bugarsku, to jest ako smeju i bivši vlasnici. Ako treba nalepiću sa strane "TDM 1100". Poneću i kanticu ulja, eto čisto da se uklopim. Vrhunski odgovor....a kantica je cisto iskustvo I pravi prijatelj vozaca TDMa na drumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Januar 15, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan https://www.louis.de/artikel/auspuffdichtungen-endtopf-und-kruemmer-verschiedene-groessen-fuer-suzuki-gsx-1100-s-sz-katana/10042960?list=44e69a0ba6f59a470d5a1ecab2065989&filter_bike_id=0121&filter_article_number=10043362HvalaPoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Januar 15, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih išao u Bugarsku, to jest ako smeju i bivši vlasnici. Ako treba nalepiću sa strane "TDM 1100". Poneću i kanticu ulja, eto čisto da se uklopim.Imao je prilicno tuzan pogled kada se rastajao od svog ljubimca Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Januar 15, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Jel se meni čini, ili su vlasnici TDM-ova jako vezani za svoje motore? Znam nekoliko njih koji su prodali, pa sa setom pričaju o njoj, kao o bivšoj devojci... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Januar 15, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jel se meni čini, ili su vlasnici TDM-ova jako vezani za svoje motore? Znam nekoliko njih koji su prodali, pa sa setom pričaju o njoj, kao o bivšoj devojci... Mradomir mi jos nije oprostio sto mi je predao curu Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Januar 15, 2019 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ako uporedimo tvoju garu sa cvrstim, uspravnim sisama i ovu njegovu sa oklembesenim nastranu, pa kako da ti oprosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13010 Napisano Januar 16, 2019 Ne silazi, 7434 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imali te preporuku za peskiranje i plastifikaciju? Nov centralni štender sam morao da modifikujem, trebalo bi da se ponovo plastificira koja svakako nije baš najbolja. Usput ću i tegiće da sredim. Pošaljem kod "Kecmana" ali me jutros iznenadiše pozivom da nerade peskiranje već samo plastifikaciju. Čudi me da nemaju kompletnu uslugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Januar 16, 2019 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako imam sledeći problem, pošto mi nije radilo oboreno svetlo, danas skinem i vidim da je xenon u pitanju.Elem i dok je radilo bacalo je u nebo i nije osvetljavalo put ispred.Na sijalici pise da je H7. Postolje sijalice je polomljeno i mislim da je to razlog sto nije lepo lezala u faru pa je bacala visoko.Treba mi misljenje strucnjaka da mi kaze koja sijalica ide u oboreno svetlo Yamahe TDM 850 4tx 2000 godiste jer mi se cini da je neko pokusao da xenon H7 ubudzi u far koji nije za njega napravljen vec za neku drugu sijalicu.Evo i slika izvađene sjaliceSent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Januar 16, 2019 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan On 26.11.2018. at 22:45, Pavke_88 je napisao: Sijalice u 4tx idu: h1 kratko i h3 dugo. Ovako bese. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Januar 16, 2019 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako bese.E hvala jos jednom.A neka preporuka gde da kupim ovakvu sijalicu i koje su provereno dobre... Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 16, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, vidakn said: E hvala jos jednom. A neka preporuka gde da kupim ovakvu sijalicu i koje su provereno dobre... Sent from my SM-G900F using Tapatalk https://bear.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 16, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Alekre said: Imali te preporuku za peskiranje i plastifikaciju? Nov centralni štender sam morao da modifikujem, trebalo bi da se ponovo plastificira koja svakako nije baš najbolja. Usput ću i tegiće da sredim. Pošaljem kod "Kecmana" ali me jutros iznenadiše pozivom da nerade peskiranje već samo plastifikaciju. Čudi me da nemaju kompletnu uslugu. Peskarenje i plastifikacija | Kvarc WWW.PESKARENJEIPLASTIFIKACIJA.COM Peskiranje ili peskarenje je tehnološki postupak pri kojem, pomoću mašine za peskarenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Januar 16, 2019 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan https://bear.rsBlagodarim!Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10420 Napisano Januar 17, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Stigla Čajna-štitnici i utičnica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano Januar 17, 2019 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Stigla Čajna-štitnici i utičnica... Imam istu ovakvu uticnicu ali stitnike nisam video ovakve Moze link ??Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10420 Napisano Januar 17, 2019 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ovaj...ova plastika nije loša...imitacija karbona... € 18,68 27%OFF | 1 Pair Motorcycle LED Light Vision Handguard Motorcycle Vision Led Handguards Hand Guard With Lighthttps://s.click.aliexpress.com/e/b2GgjzE0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13010 Napisano Januar 17, 2019 Ne silazi, 7434 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je kopija Acerbisa. Original su preko 100 eur. Javi utiske. Jedva sam našao plastifikaciju i peskiranje kod jednog čoveka. Slučano na "Fejsu", neki Dragan Jević iz Zemuna. Delovao mi je korektno u razgovoru. Jel ima neko savet kako da izbušim otvore na upravljaču za prekidače, tj. da pronađem identičnu tačku kao na originalu? Imam još to da montiram, eventualno gospođi sedište kod Bobana i stavljam tačku na modifikacije. Posle samo redovno i ono što se troši. Imam želju da stavim pozadi i flašice za vodu, ali nemam alu kofere. Moraću GS da pazarim. Mada i što da ne, ionako sam toliko uložio. Neću da pijem iz te flašice nego samo da se pravim važan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Januar 17, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Danas registrovao TDM 900 (2004)Morao da skidam top caseCena prava sitnica, 28.090 dinUskoro i snimakSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Januar 17, 2019 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan To je sa tablicom i saobracajnom ili samo registracija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 35 Napisano Januar 17, 2019 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta sada tehnicki po novom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Januar 17, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan To je sa tablicom i saobracajnom ili samo registracija?Samo registracija. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Januar 17, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Januar 17, 2019 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jedva sam našao plastifikaciju i peskiranje kod jednog čoveka. Slučano na "Fejsu", neki Dragan Jević iz Zemuna. Delovao mi je korektno u razgovoru. Ima firma koja se zove Antikorozija, nalazi se kod mene u Boleču. Rade ozbiljne stvari, kamione, brodove, neke stare mečke sam viđao da restauriraju šasije. Probaj sa njima isto.www.antikorozija.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Januar 17, 2019 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Alekre je napisao: Imam još to da montiram, eventualno gospođi sedište kod Bobana i stavljam tačku na modifikacije. Posle samo redovno i ono što se troši. Imam želju da stavim pozadi i flašice za vodu, ali nemam alu kofere. Moraću GS da pazarim. Mada i što da ne, ionako sam toliko uložio. Neću da pijem iz te flašice nego samo da se pravim važan. Ovakve flašice (samo bez printa) ja pazario kod kineza za 200 dinara po komadu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Januar 17, 2019 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Sachmo je napisao: Prva jazz numera mi se jako dopala. Može naziv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...