ProMaster 9142 Napisano Octobar 21, 2018 Drug član, 1919 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ako vam bude trebao Total, napisite mi samo koja gradacija, mozda mogu da obezbedim odredjene pogodnosti, posto saradjujem sa distributerom. Kolicina nije bitna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14827 Napisano Octobar 21, 2018 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ws_woolf je napisao: Dobro pitam jer neko i busi, pa dal ima neko iskustva s tim... A zalepio sam ga ebo sam mu mamu ima da placem dok sve to skinem operem alkoholom i premim za sledece lepljenje. Ja sam to odradio Reinz silikonom pre 5 god. i jos uvek drzi, jedino je sranje sto se pojavio fals u prodaji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 21, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ws_woolf je napisao: Dobro pitam jer neko i busi, pa dal ima neko iskustva s tim... A zalepio sam ga ebo sam mu mamu ima da placem dok sve to skinem operem alkoholom i premim za sledece lepljenje. Fabricki termostat vec ima rupu, nema potrebe dodatno ga razbusivati. Sto se tice silikona, bdada je spomenuo Reinz diht masu. Za te stvari je najbolji. Proveri prvo u kakvom stanju ti je gumica koja zaptiva poklopac kucista termostata. Vrlo cesto se ona izdeformise pa tu pocne antifriz da curka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Octobar 21, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, ThePainkiller je napisao: Fabricki termostat vec ima rupu, nema potrebe dodatno ga razbusivati. Sto se tice silikona, bdada je spomenuo Reinz diht masu. Za te stvari je najbolji. Proveri prvo u kakvom stanju ti je gumica koja zaptiva poklopac kucista termostata. Vrlo cesto se ona izdeformise pa tu pocne antifriz da curka... Ima i od stojadina fabricki rupu pa ga opet buse Pa gumica bas i nije u nekom stanju ali opet gde naci drugu? Jer ta masa na temperaturnom rezimu takodje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 21, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bi busio termostat nikako. Gumicu skines i odes u prodavnicu auto delova i trazis takvu gumicu za termostat. Mislim da pase od volkswagena nekog, zaboravio sam vec... Reinz diht masa je odlicna, pokriva veliki temperaturni raspon. Takodje, Volkswagen ga koristi u prvoj ugradnji za svoja vozila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Octobar 21, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga korisi u 1.2 tsi motoru sto sam lanac menjao na 35 hiljada ne treba mi Ali ako je neki golf 1,2 u pitanju onda vredi uzeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Octobar 21, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog Alnasera. Samo ga dobro očistih krpom od prvljavštine ništa više, mada je jedini deo gde on po mom misljenju dodiruje šasiju ovde na šrafovima. Čudno da ovakav bitan deo tako dobija masu.Odneću da na proveru u svakom slucaju kada sam ga već skinuo, moram i onu kapicu sada da kupim koja ide na maticu, pa ćemo videti.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16208 Napisano Octobar 21, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Al-Nasser Anlasser (elektro-pokretač) 2 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Octobar 21, 2018 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko na tdm-u pesnice za padove sto se navrnu sa strane motora a stite plastike? (Ne secam se kako se zovu) da vidim kako stoje... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Octobar 21, 2018 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Zove se Crash Pad. Ja ne verujen da to iko ima jedino ako neko ne vozi Navak Znam da uglavnom ljudi na tdm-a bar ja sto sam vidjao stavljaju Crash Barove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Octobar 21, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Onako, za kraj sezone, kamp razvučen kod jezera Provala, Vajska i obilazak najstarije vojvođanske tvrđave u Baču Sent from my BBD100-1 using Tapatalk 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Octobar 22, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko da li ima jedna 4TX mašina na prodaju, traži jedan momak sa drugog moto foruma?Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Octobar 22, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 2001 godište je njegov motorSent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1782 Napisano Octobar 22, 2018 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Tražim da kupim Tdm-a 850 4tx, ako neko zna da je neki primerak za preporuku, neka me kontaktira.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4869 Napisano Octobar 22, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Evo prodaje kolega svoj TDM http://www.polovniautomobili.com/motori/13131790/yamaha-tdm-850 Motor je super ocuvan, ima Robertov auspuh, odlicno se cuje, nov akumulator... pogledaj oglas pa pozovi ako te zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4869 Napisano Octobar 22, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 10/21/2018 at 7:10 PM, TomyB said: Onako, za kraj sezone, kamp razvučen kod jezera Provala, Vajska i obilazak najstarije vojvođanske tvrđave u Baču Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Kolega, imam jedno pitanje. Koji je sator u pitanju, koje su dimenzije rasklopljen i sklopljen? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Octobar 22, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih preporucio bocin motor.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Octobar 22, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Nenadbg88 je napisao: Ja bih preporucio bocin motor. A ti odustao od prodaje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1782 Napisano Octobar 23, 2018 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo prodaje kolega svoj TDM http://www.polovniautomobili.com/motori/13131790/yamaha-tdm-850 Motor je super ocuvan, ima Robertov auspuh, odlicno se cuje, nov akumulator... pogledaj oglas pa pozovi ako te zanimaIzgleda ok na slikama a i u komšiluku mi je bukvalno na 300m.Video sam ga na oglasu odavno, jedino me godište odbilo da ga uzmem u razmatranje.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Octobar 23, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, imam jedno pitanje. Koji je sator u pitanju, koje su dimenzije rasklopljen i sklopljen? HvalaFlinduka 2, proizvođač je McKinley i bilo ih je u Intersportovim radnjama, ali je malo stariji model pa ne znam da li je još uvek u ponudi i cena je bila oko 8500. Dimenzije su oko 3,5x1,5 m sa visinom oko 1,2 m kad je rasklopljen a sklopljen je oko 0,5 dužine, kao torbica bude i ne zauzima mesta mnogo kad se pakujeSent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Octobar 23, 2018 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan On 21.10.2018. at 16:23, Nenadbg88 je napisao: Evo mog Alnasera. Samo ga dobro očistih krpom od prvljavštine ništa više, mada je jedini deo gde on po mom misljenju dodiruje šasiju ovde na šrafovima. Čudno da ovakav bitan deo tako dobija masu. Odneću da na proveru u svakom slucaju kada sam ga već skinuo, moram i onu kapicu sada da kupim koja ide na maticu, pa ćemo videti. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Ima smisla da su kontakti, ali nije jedino mesto koje može da pravi takve probleme. Ako bude problema, proveri i relej za startovanje. Kakav mu je otpor na kontaktima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4869 Napisano Octobar 23, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, TomyB said: Flinduka 2, proizvođač je McKinley i bilo ih je u Intersportovim radnjama, ali je malo stariji model pa ne znam da li je još uvek u ponudi i cena je bila oko 8500. Dimenzije su oko 3,5x1,5 m sa visinom oko 1,2 m kad je rasklopljen a sklopljen je oko 0,5 dužine, kao torbica bude i ne zauzima mesta mnogo kad se pakuje Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Hvala puno, Ici cu da vidim sta imaju u ponudi, imam popust za McKinley opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano Octobar 23, 2018 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan A ti odustao od prodaje?Ja od odustajanja smlatio još 7hiljada Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4869 Napisano Octobar 23, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, evo da poodelim linkove za oglas, prodajem sa svog motora, kupljenog od @N.F.S. Nosac, plocu i kofer, sve u kompletu, pa ako neko zeli ili zna kome treba neka pise na PP. cena je ja mislim korektna hvala https://www.kupujemprodajem.com/Motocikli-Oprema-i-delovi/Koferi-torbe-i-bisage/Givi-nosac-ploca-kofer-Yamaha-TDM-900-67969115-oglas.htm?filter_id= https://www.polovniautomobili.com/moto-oprema/13251110/givi-nosac-ploca-kofer-tdm-900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Octobar 23, 2018 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan On 12.10.2018. at 19:15, AleksaDeda je napisao: Gume koje su izmedju kucista filtera vazduha i karburatora... I dalje sam u fazi potrage, nigde ih nema... Cak sam trazio i po kataloskom broju... On 12.10.2018. at 19:15, AleksaDeda je napisao: Gume koje su izmedju kucista filtera vazduha i karburatora... I dalje sam u fazi potrage, nigde ih nema... Cak sam trazio i po kataloskom broju... Gumene cevke se zovu 3GM144530000 JOINT, AIR CLEANER 1 (par). Kupio sam ih preko ,motodelovi.com, Senta, 065/4450015, Gabor. Cekao sam 10-tak dana, covek je izuzetno ljubazan i kupovao sam vise puta kod njega. Druga mogucnost (ili prva) je preko Plattner Jamaha, ili Barel Jamaha. Rok i cena su priblizni (mada tek nijansu skuplji i tik duzi rok), sto nije presudno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...