mradomir 3056 Napisano Avgust 22, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, tibor said: ima li neko regler od 4tx-a? Šališ se PS Imaš kod Joške u komšiluku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 22, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Astral je napisao: Hmmm.. gde bi ti na istok ? Tacnije koliko daleko? Daj neki predlog. Sent from my SM-J530F using Tapatalk Pa tu negde ruta oko Majdanpeka... Šta znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13033 Napisano Avgust 22, 2018 Ne silazi, 7444 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoćete u Zdrelo na termalne vode. Taman možemo da se potrpamo u bazen i da divanimo o amortizerima, pragovima, gumama... Mesto je fantastično pogotovo ko dosta stoji na nogama itd. Sveži idete kući a nije ni daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13033 Napisano Avgust 22, 2018 (promenjeno) Ne silazi, 7444 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Petrovac na Mlavi. Sjurite se autoputem do Sd posle za mnom Jos sat vremena. Promenio Avgust 22, 2018 član Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 22, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Alekre je napisao: Petrovac na Mlavi. Sjurite se autoputem do Sd posle za mnom Jos sat vremena. Pa i moglo bi, samo bez autoputa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 22, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice to je ok. Bleja na bazenima. Bio sam zimus tamo, skuvao se ziv. Bili na onom bazenu napolje, vazduh 3C° a voda 35C° mnogo cudan osecaj.. Bilo je jako prijatno. Ali posle kad sam usao u onaj unutra,tu 5min nisam izdrzao, onaj bazen unutra je prevruc. Izasao sam posle 4min. Moze,moze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 22, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, bocca_bastard said: dobro zvuci. A kad ste to mislili? Ova sad voznja? Yup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 22, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan To mi kazi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 22, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I meni odgovara... Astral, dogovaraj sa Alekre-om pa da se vozimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13033 Napisano Avgust 22, 2018 (promenjeno) Ne silazi, 7444 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da ćete lepo da se okupate i relaksirate, ništa ne manjka a lokacija je dobra jer je svima manje više blizu tj. lako se stiže. Ja ipak savetujem da ga raspalite autoputem, nema lakše i brže. Isključite se ovde i direktno odatle možemo u 10:00 krenuti ka Ždrelu zašta nam treba oko sat i nešto. Put je dosta brz sa dugačkim krivinama ali strogo oprez zbog policije i bočnih naleta, zaista ima mnogo dešavanja uz put nije za zajebanciju. Ako vam je baš smor autoputem, možete bar do Beograda istim, pa da vas Astral objedini, pa smederevskim do mene, ja da vas pokupim na obilaznici i da teramo direkt na odredište. Ako slažete da pravimo spisak pa da prijavim grupu (min 15 osoba). http://www.ruczdrelo.rs Beograđani imaju 124km Temerin 229 Čačak 128 Kula 260 Promenio Avgust 22, 2018 član Alekre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Avgust 22, 2018 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Popodne stigao, uspeo sam i da ga registrujem! Probao kratko, kocnice vrrrrh, prednji kraj meksi od zadnjeg... Lagano se vozi i njime upravlja, nisam nikada vozio nesto sa manje od 4 klipa, rad mi je smesan, ovo sporo odlazenje u obrtaje takodje... Odaje utisak da se moze voziti ceo dan! I da! Kada trebam skrenuti polako moram ga skroz do prve saltovati, inace poskakuje i buni se, to mi je takodje novo... Stigao sa novim gumama, proslogodisnji dot, plocice kocione kao nove, litium ion akumulator, alat (ima ga dosta, nije Honda) u repu nadjoh. Punjenje pod opterecenjem i u svim obrtajima 13.95v (Honda je drzala oko 14.6v)... I tako, rasturam sutra, agregat spolja i srafovi deluju kao novi, to me raduje, ram nije nigde ogreban, plastike takodje... Provericu el.kontakte i kada sam tu vadim zicu klapne iz ecu-a Ceo motor deluje mocno, svi odavde (tdm tema) ste imali ogroman uticaj na moj izbor motora, valjda je to TO Pozdrav, neka vas gume drze! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Avgust 22, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Popodne stigao, uspeo sam i da ga registrujem! Probao kratko, kocnice vrrrrh, prednji kraj meksi od zadnjeg... Lagano se vozi i njime upravlja, nisam nikada vozio nesto sa manje od 4 klipa, rad mi je smesan, ovo sporo odlazenje u obrtaje takodje... Odaje utisak da se moze voziti ceo dan! I da! Kada trebam skrenuti polako moram ga skroz do prve saltovati, inace poskakuje i buni se, to mi je takodje novo... Stigao sa novim gumama, proslogodisnji dot, plocice kocione kao nove, litium ion akumulator, alat (ima ga dosta, nije Honda) u repu nadjoh. Punjenje pod opterecenjem i u svim obrtajima 13.95v (Honda je drzala oko 14.6v)... I tako, rasturam sutra, agregat spolja i srafovi deluju kao novi, to me raduje, ram nije nigde ogreban, plastike takodje... Provericu el.kontakte i kada sam tu vadim zicu klapne iz ecu-a Ceo motor deluje mocno, svi odavde (tdm tema) ste imali ogroman uticaj na moj izbor motora, valjda je to TO Pozdrav, neka vas gume drze!Lep je druže, srećno se vozio :-)Sent from my BBD100-1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 22, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi, izgleda bas dobro. U zdravlju da ga vozite zence i ti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 22, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller @Alekre Sto se mene tice,meni je u Zdrelu bilo fino tako da se necu protiviti nimalo. Mozemo se sastati u BG-u pa Smederevcem do Alekrea, pa dalje on vodi. Ipak je njegov komsiluk. @N.F.S. napred ogibljenje mozes stelovati,tako ga nemoj da se brines,kad dodas preload manje ce tonuti. A 2 cilindra, pa navici ces se.. ili ces ga prodati i kupiti opet 4,nema treceg resenja.. Videces , ima on potencijala, poteze mazga,samo se drugacije vozi od 4 cilindra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13033 Napisano Avgust 22, 2018 Ne silazi, 7444 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno sokole i stavljaj se na vožnju, blizu ti je! Od mene imaš poklon kad se vidimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Avgust 22, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' možemo i mi sa horizontalnim klipovima? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Avgust 22, 2018 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala od srca, moje je vreme takvo da ni danas za sutra ne mogu planirati, grabim svaku priliku da se provozam! A da se vozi drugacije tacno je! Opruge napred sam "naspanovao" odmah, ostale jos dve crte.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13033 Napisano Avgust 22, 2018 Ne silazi, 7444 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, mradomir said: Jel' možemo i mi sa horizontalnim klipovima? Može, ali da se strogo vodi računa jer ja i dalje gledam ADV po oglasima Da nas ovi ne podave tamo u plitku vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22276 Napisano Avgust 22, 2018 Integrisan, 9591 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jos ovo moram dodati! Dovoljan je poklon Alekre i savet koji nesebicno dajes! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 22, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, mradomir said: Jel' možemo i mi sa horizontalnim klipovima? A vama su to klipovi ? A ja misl'a ! Jaaao! Naravno da mozete! Svako je dobrodosao. Cak i oni sa motorima sa 3 cilindra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 22, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Gle gle, ovi sa 900 poceli da diskriminisu. A di su nama pokloni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Avgust 22, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Alekre said: Može, ali da se strogo vodi računa jer ja i dalje gledam ADV po oglasima Da nas ovi ne podave tamo u plitku vodu. Ćuti, samo da kardanaši ne čuju da se družim sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Avgust 22, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče može Ždrelo, ostaje samo da potvrdim 100% tamo do utorka otprilike. Čestitam @N.F.S. !!! U zdravlju ga vozio! Siguran sam da ćeš ga zavoleti, jer je nemoguće da se TDM nekome ne dopada! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Avgust 22, 2018 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, i ja mislio da je ovaj vikend. Sledeći je verovatno Transalpina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Avgust 22, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan A jel vi idete sami ili sa pratnjama?Sent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...