Utjerivac 6625 Napisano Jul 9, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, ThePainkiller je napisao: Ljudi, ja se nesto igrao sa podesavanjem prednjeg vesanja i najbolje ponasanje prednjeg kraja sam dobio kada sam preload stavio na 2. podeok i sag na 3 klika. Ulje u stapovima mi je 10W. Kako je kod vas to podeseno? Preload stimas po svojoj tezini, a sag po vrsti-podlozi kolovoza po kojoj vozis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10091 Napisano Jul 9, 2018 Drug član, 1988 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko možda ko je jurio TDM, obratio pažnju na ovaj motor.. Cena i stanje sa slika, plus oprema, sve to deluje extra za ovu cenu.. A opet dugo stoji na oglasima...http://www.polovniautomobili.com/motori/12299431/yamaha-tdm-900-absSent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jul 9, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ProMaster je napisao: Jel neko možda ko je jurio TDM, obratio pažnju na ovaj motor.. Cena i stanje sa slika, plus oprema, sve to deluje extra za ovu cenu.. A opet dugo stoji na oglasima...http://www.polovniautomobili.com/motori/12299431/yamaha-tdm-900-abs Sent from my SM-N950F using Tapatalk Ja bih rekao da ljude odbije kada vide 61k kilometara, pa koja god da je cena. A samo tri diska izađu 400-500 Eura. Da imam potrebu, ja bih ovaj motor uzeo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15327 Napisano Jul 9, 2018 moto merkat °°, 4958 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da imam te pare stajao bi celih tri sata na oglasima jos (koliko mi treba do Nisa) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 859 Napisano Jul 9, 2018 MK Obrenovac, 574 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio sam dosta motora i guma na njima i dosta proizvodjaca i modela, uglavnom od 2010god na ovamo vecina modela je dobro uradjeno i lepo drze. Ja volim lepo da teram po krivinana tako da se tu i na kocenju najbolje i osete razlike, naravno neke malo bolje drze, druge duze traju.... Da li je guma stara godinu dana ili 5-6god nema razlike (mislim naravno na isti oblik i dubinu sare). Od turing guma najzadovoljniji sam bio sa Metzeler Tourance i najnoviji modeli i stariji, Bridgestone 23 (extra drze dugo traju), Continental RoadAtack i 1 i 2 (drze extra ali se brze trose, Michelin Anake3 extra, starije mi se nisu svidjale i cuvene Michelin Pilot Road (terao i 1 i 2 i 3, cetvorku kratko i sad su mi na TDMu PR3) Prednje su extra i nikad nisam imao zamerku, drze od pocetka do kraja zivota super a zadnje nikad nisam voleo, drzi dobro po sredini i u najvecem nagibu ali u blagom nagibu gde je prelazak sa tvrdje na meksu komponentu gume cesto se desi da klizne ili kao neprijatno klecne, po kisi dobre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 10091 Napisano Jul 9, 2018 Drug član, 1988 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend idem za Leskovac, pa cu ici bas da ga pogledam, kad uhvatim malo vremena. Tih 60k + km nisam ni primetio, jer je odavno kilometraza na satu totalno irelevantna stvar.. Sva je verovatnoca da su ovi sa 30k, presli mnogo vise od njega.. Jel ima nesto kod njih da je posebno osetljivo na vecu kilometrazu? Vec neko vreme pored V-stroma gledam i TDM900, oba nalazim sa ozbiljnim kilometrazama, tako da u sustini, ako je stvarno presao pravih 60k km, nije strasno.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13437 Napisano Jul 9, 2018 Ne silazi, 7543 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, na 70000 vec mora da se otvara agregat zbog remonta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15327 Napisano Jul 9, 2018 moto merkat °°, 4958 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ko je tvoj otvarao,ti ili prvi vlasnik? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13437 Napisano Jul 9, 2018 Ne silazi, 7543 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svajcarac je kupio nov agregat, našao sam ceduljicu u kucistu filtera vazduha gde je napisao da Aleksandru iz Smedereva želi puno srecnih kilometara i da mu se javim kada budem vozio Furka prelaz. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jul 9, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svimajel zna neko gde mogu da se nabavecrash bar-ovi za tdm 850 3vd i nosaci bocnih kofera?Ili je ipak lakse da sam pravim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 9, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, Mirkic said: Pozdrav svimajel zna neko gde mogu da se nabavecrash bar-ovi za tdm 850 3vd i nosaci bocnih kofera?Ili je ipak lakse da sam pravim? Mi smo to svi kod @seba011 pravili. Imas njegovu temu,a mozes i PP da mu pustis sa upitom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jul 9, 2018 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan ce pitam,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 9, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Mirkic said: ce pitam,hvala https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75499-crash-bars-servis-seba/&page=80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jul 9, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Na odmoru čovek do 17og Jula. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 859 Napisano Jul 10, 2018 MK Obrenovac, 574 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Kilometraze na motorima su relativna stvar, svi ih steluju. Vidjao sam motore sa preko 150 000km u salonskom stanju, rade kao sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 10, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan U svetlu najnovijih dogadjaja i pravnih regulativa. Onaj ko ovde u temi cita,a u garazi ima fabricki auspuh za TDM. Neka ga ne prodaje. Trebace nam za registraciju. Ja cu prvi morati da ga rentiram na 1 dan sledece godine. A poznajem jos potencijalnih kandidata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 10, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Mirkic je napisao: Pozdrav svimajel zna neko gde mogu da se nabavecrash bar-ovi za tdm 850 3vd i nosaci bocnih kofera?Ili je ipak lakse da sam pravim? De si bre legendo! Srećno sa TDM-om! Mogli bi zaliti taj TDM? Kontaktiraj člana @Nenadbg88 On je nedavno uzeo crash bar od nekog drugog proizvođača i čini mi se da je zadovoljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 10, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, Astral je napisao: U svetlu najnovijih dogadjaja i pravnih regulativa. Onaj ko ovde u temi cita,a u garazi ima fabricki auspuh za TDM. Neka ga ne prodaje. Trebace nam za registraciju. Ja cu prvi morati da ga rentiram na 1 dan sledece godine. A poznajem jos potencijalnih kandidata. Moj je bio malo protrulio na srednjem loncu pa sam komplet fabrički izduv odneo na otpad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15327 Napisano Jul 10, 2018 moto merkat °°, 4958 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Astral je napisao: U svetlu najnovijih dogadjaja i pravnih regulativa. Onaj ko ovde u temi cita,a u garazi ima fabricki auspuh za TDM. Neka ga ne prodaje. Trebace nam za registraciju. Ja cu prvi morati da ga rentiram na 1 dan sledece godine. A poznajem jos potencijalnih kandidata. Ima na KP covek iz Sapca kao nov a nije skup,jos nije znao od cega je pa mu ja poslao por. bolje da sam rekao da je od Zundapa i da to nikom netreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Jul 10, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, LED farovi / Xenoni ce morati da se skidaju za registraciju. Ne zaboravite, proveravaju i prvu pomoc i fluo prsluk. Za alarm, podizace kormana, crash bars i ostale nadogradnje me nisu cimali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Jul 10, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan @Mirkic Decko ima radnju u Gornjem Milanovcu. Ja sam bas zadovoljan kvalitetom crash bara sve je super odradjeno, problem je u tome sto momak vise nema pristup tim masinama za savijanje i ostalo mu je samo jos nekoliko komada za 4tx.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 118 Napisano Jul 10, 2018 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Takodje, LED farovi / Xenoni ce morati da se skidaju za registraciju. Ne zaboravite, proveravaju i prvu pomoc i fluo prsluk. Za alarm, podizace kormana, crash bars i ostale nadogradnje me nisu cimali. Hm, pa ne znam kako su ti to rekli, ja sam pre par dana registrovao po novom i nisu mi ništa spominjali ni za led sijalice u faru, ni za led maglenke na crash-u, a ni za auspuh.. Sad, da li opet ima razlike od tehničkog do tehničkog ili grada, ne znamSent from my BBD100-1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jul 10, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da kad malo splasne ta halabuka oko tehnickih, da ce splasnuti i to cimanje oko roll barova, xenona, aftermarket izduva, bocnih nosaca i ostalog... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3107 Napisano Jul 10, 2018 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Astral said: U svetlu najnovijih dogadjaja i pravnih regulativa. Onaj ko ovde u temi cita,a u garazi ima fabricki auspuh za TDM. Neka ga ne prodaje. Trebace nam za registraciju. Ja cu prvi morati da ga rentiram na 1 dan sledece godine. A poznajem jos potencijalnih kandidata. Evo doniraću ja za TDM zajednicu. Kome treba nek se javi, pa šalji dalje... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Jul 10, 2018 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Dejan Nešković je napisao: Ja bih rekao da ljude odbije kada vide 61k kilometara, pa koja god da je cena. A samo tri diska izađu 400-500 Eura. Da imam potrebu, ja bih ovaj motor uzeo. Potpuno se slazem..... ako je sve kao sto pise na oglasu i ako nema skrivenih mana cena je odlicna. Motor ima dosta opreme, dva auspuha, centralni stender, abs.....samo auspusi i stender su preko 500 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...