Nenadbg88 1543 Napisano April 7, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Glavonje, sedite u "Pogledu" a da se javite to nista.To što nosim XXL kacigu ne znači da sam glavonja 🤣Ja sam iskreno skroz zaboravio da si ti čoveče iz Smedereva Послато са WAS-LX1 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3107 Napisano April 7, 2018 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Nenadbg88 said: Jesul' te štipaljke za veš dodatna oprema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.profaco.rs/proizvodi/motocikli/sinteticka-ulja-35/moto-4hp-tech-10w50.html Mislim da znam zašto ima malu potrošnju kod pohabanih agregata. 100% ful sintetika-najmanja isparljvost a drugo jer je to zastarelo ulje sa početka sedamdesetih godina 20 veka sa verovatno dosta velkim molekulima koji dobro zaptivaju. U uslovima povećane potrošnje-agregata zvani iz milošte ,,deda,, ima svoju primenu. Ja nebi sipao u nešto novije jer razlika od SG do SN standarda koji je aktuelan kod motocikla je 50 godina naučnog razvoja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano April 8, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jesul' te štipaljke za veš dodatna oprema 3:Žena na motoru ljudi šta da vam pričam. 🤣Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 8, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Nenadbg88 said: Žena na motoru ljudi šta da vam pričam. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Ju ju ju ! Gle ti njega sto prebacuje na curu... Ja sam tebe video da kacis podkapu , ne nju... Inace prvoklasne Touratech stipaljke... Kad nema sta da se okaci, sluze kao antenice ali samo pod uslovom da je grill na koferu Sebin,ako nije Sebin , onda ne rade.. Javljaju se neke smetnje u komunikaciji.. TDMasi spremate li se ? Ja da doruckujem i krecem.. Hristos vaskrse! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano April 8, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu Vaskrse! Srećan Vaskrs svima! Da ste živi i zdravi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano April 8, 2018 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 4.2.2018. at 22:01, PedjaBgd je napisao: Drustvo da vas pitam, mada ste vec dosta pisali o tome, u vezi ulja za mog TDM-a 900 da li da mu sipam motul 5100, ostalo mi 4 litre od prethodnog motora? Citao sam da vam se lose pokazalo Motulovo ulje u TDM-u, ali da li ste to mislili na prethodne modele...neki majstori mi kazu da sipam i teram, pa sad ne znam koga da poslusam...hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano April 8, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo da vas pitam, mada ste vec dosta pisali o tome, u vezi ulja za mog TDM-a 900 da li da mu sipam motul 5100, ostalo mi 4 litre od prethodnog motora? Citao sam da vam se lose pokazalo yo ulje u TDM-u, ali da li ste to mislili na prethodne modele...neki majstori mi kazu da sipam i teram, pa sad ne znam koga da poslusam...hahahahaJa da ga imam da mi je ostalo sipao bih, ali ga nikako ne bih kupovao .Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 8, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Alekre rece u prethodnih postovima da u TDM 900 ide samo sintetika... A koliko znam 5100 je polusintetika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano April 8, 2018 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U Louisu za TDM 900 nude sve vrste ulja??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano April 8, 2018 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da u TDM 900 od ulja moze i sintetika i polu sintetiku, samo ne mineralno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano April 9, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan On 4/6/2018 at 3:33 PM, Astral said: @Sachmo oteraj da ti neko to samo dobro izbalansira i bice to ok. Nije bila dovoljno napumpana. Kada sam je dopumpao sve je ok. Samo jos da cekiram da li ispusta ili vulkanizer odokativnom metodom napumpao. Uzas. Mrzim takve neodgovornisti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano April 9, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Hristos Vaskrs!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano April 9, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ajd jedno osnovno pitanje posto sam ocigledno zbunjen.Oduvek kada sam zatezao lanac ja sednem na motor pa gledam da mi tako opterecen radi 3cm gore dole odprilike, i zategnem.No, brat@Astral kaze da lanac treba da radi 5 cm gore dole na neopterecenom motoru kada je na copavoj. Kako vi zatezete?Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3107 Napisano April 9, 2018 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, Nenadbg88 said: Ajd jedno osnovno pitanje posto sam ocigledno zbunjen. Oduvek kada sam zatezao lanac ja sednem na motor pa gledam da mi tako opterecen radi 3cm gore dole odprilike, i zategnem. No, brat@Astral kaze da lanac treba da radi 5 cm gore dole na neopterecenom motoru kada je na copavoj. Kako vi zatezete? Verovatno se tih 5 cm neopterećenog svede na 3 cm kada je opterećen, ali ovo što ti je Astral rekao je tačnije. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 9, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nenad nece da cita uputstvo i to ti je! 40-50mm mora da radi kada je neopterecen motocikl. Meri se u vise tacaka (izmeris, pomeris motor pola metra, izmeris,pomeris,izmeris...) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 9, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, bocca_bastard said: A tih 40-50 bolje da bude 40-43 uvek. Ako bude 50 sednete ti i gospoja, nabacite prtljaga i eto malo pretegnutog lanca Pogresio si. Mislis 40. Sa 50 ne moze biti pretegnut da ga *ebes. Ja mecem 45mm hod lanca. Mada lanac od kad imam podmazivac nije mrdnuo ni mm. Cele prosle sezone sam samo kontrolisao,nije bilo potrebe za dotezanjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano April 10, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci. Ja sam ga stavio tako oko 5 neopterecenog, i ja mislim da je bolje da je malko labaviji nego da je pretegnut.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano April 10, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Juce menjah plocice na TDMu, imao sam problem sa klipovima dok sam ih vratio. Prednja mi ima malo slabiji druk i greju se diskovi. Nekoliko njih su mi rekli da je to u pocetku normalno dok ne nalegnu plocice na diskove. Diskovi nisu vreli ali su mlaki, rukom tocak moze da se okrece. Stavio ove newfren plocice, par 2420din. Nadam se da ce da otpuste maloПослато са SM-G930F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 10, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Normalno je da se diskovi malo greju, ali nije normalno što si teže vratio klipove unutra. To znači da su ti gumice na čeljustima otišle. Trebao si ih menjati već sad kada si menjao pločice. Firma ˝Sigurnost˝ iz Zrenjanina ih pravi, poruči ih i menjaj. Prilikom kočenja klipovi ti ne izlaze ravnomerno i to rezultira nedovoljno dobrim kočenjem, neravnomerna potrošnja pločica i diskova, a može da uzrokuje i krivljenje diskova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stole_018 70 Napisano April 10, 2018 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha TDM 850 4CN/3VD Prijavi odgovor kao problematičan Normalno je da se diskovi malo greju, ali nije normalno što si teže vratio klipove unutra. To znači da su ti gumice na čeljustima otišle. Trebao si ih menjati već sad kada si menjao pločice. Firma ˝Sigurnost˝ iz Zrenjanina ih pravi, poruči ih i menjaj. Prilikom kočenja klipovi ti ne izlaze ravnomerno i to rezultira nedovoljno dobrim kočenjem, neravnomerna potrošnja pločica i diskova, a može da uzrokuje i krivljenje diskova... Cini mi se da sam primetio da mi samo na "pola" diska koci, bas kao da neravnomerno izlazi klip. Pod kojim nazivo tj sifrom da nadjem te gumice za klipove ?Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 10, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nemaš mere tih gumica, onda skineš jednu koja je u najboljem stanju i pošalješ im. Oni po njoj naprave gumice i pošalju ti nazad. Zovneš ih telefonom i sve se dogovoriš. Čak mislim da sam pročitao da je neko od kolega poslao kompletne čeljusti njima, oni mu montirali nove gumice i poslali mu nazad... http://www.sigurnost.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano April 10, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Nakon 4 meseca pauze, i mi zvanično otvorili sezonu sa dve manje vožnje po jugu Srbije. 1 dan: Leskovac - Vlasotince - Ljuberađa - Bela Palanka - Sićevačka klisura - Jelašnička klisura - Ništa Banja - Gadžin Han - Leskovac Kombinacija puteva kroz naselja i otvorenog puta. Kvalitet podloge: od 2 (kocka/loš asfalt sa zakrpama/blato i šljunak na putu) do 5 (prošlogodišnji asfalt). Ruta: 175 km. Stvari za videti: Put Vlasotince - Babušnica (korektna do izuzetna podloga, put uz reku sa dosta vegetacije. Oprez! za krivine u Svođu i Modroj Steni) Vodopad Ljuberađa (na žalost, nemoguće prići, pošto se koristi za vodosnabdevanje Niša) Klisura kod Donje Koritnice Google Street view (veoma kratka deonica, ali svaki metar je divan) Belopalanačko vrelo (koristi se za vodosnabdevanje Bele Palanke, na žalost, restoran pored vrela ne radi trenutno) Jelašnička klisura (raj za slobodne penjače, planinare i paraglajdere, a mi smo išli da se divimo vodopadu) Niška Banja (na žalost, kao i puno naših Banja, propada. Ipak, kafane su još uvek dobre. Na slici, Bečka veličine slonovog uha) Put Gadžin Han - Brestovac (nova podloga, sem u selima koja nisu participirala. Brze krivine, malo saobraćaja. Oprez! zbog traktora na putu) - 2 dan: Leskovac - Donja Jajina - Miroševce - Jezero Barje - Gorina - Hidroelektrana Vučje - Leskovac Ovde smo ciljano išli da uživamo malo na jezeru i u Kanjonu reke Vučjanke, stoga je kilometraža mala. Kombinacija puteva kroz naselja i otvorenog puta. Kvalitet podloge: od 1 (ulegla kocka/loš asfalt sa odronima) do 5 (prošlogodišnji asfalt). Ruta: 60 km. Stvari za videti: Jezero Barje (koristi se za vodosnabdevanje Leskovca, tako da nema plažu ili kupalište, ali kada se malo prošeta oko brane, ima gde da se spusti do vode. Oprez! Od Miroševca do jezera, na više mesta je leva traka skoro kompletno uništena odronima) Kanjon reke Vučjanke (druga najstarija hidroelektrana u Evropi, veliki broj virova, kupalište). Inače, u južnoj Srbiji je prethodnih godina učinjeno puno na infrastrukturi, od puteva do propratnih sadržaja, i sada zaista ima puno ruta kojima se može krenuti na jednodnevne ili vikend ture a da se čovek ne postidi ili da ne prokune asfalt. Stoga, ako ima zainteresovanih da se nekad ove godine organizuje neko vikend putovanje, rado ću preuzeti na sebe logistiku oko organizacije. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13433 Napisano April 10, 2018 Ne silazi, 7541 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunska kolor šema. Bilo bi možda lepše da ti je bravarija crna. Nije loš jug Srbije a istina, retko se dole ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...