Svaler 1990 Napisano Februar 5, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ма преварио те поштено Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15072 Napisano Februar 5, 2018 moto merkat °°, 4948 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Nenadbg88 je napisao: Kod mene je to ovako. Jeste da je kao od FAP-a stavljen, ali su prilicno uocljivi. Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Ako mislis na migavce,s obzirom da je ceo motor u kombinaciji crno-crveno ja bi to presao sprejem za stopaljke,ali tanak sloj,funkcionalnost je netaknuta a dobijes na estetici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Februar 5, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ako mislis na migavce,s obzirom da je ceo motor u kombinaciji crno-crveno ja bi to presao sprejem za stopaljke,ali tanak sloj,funkcionalnost je netaknuta a dobijes na estetici.Ma jok.... Ustvari mozda.... Za sledeci mesec su planirani seba crash bar, Ali Express maglinke i Ivanov vizir. Pa cemo da vidimo za ostalo :-) Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 5, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja to ne bi' dir'o nista, sto kazu nasi stari "Da ne zaseres nesto!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15072 Napisano Februar 5, 2018 moto merkat °°, 4948 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mogu sutra slikati moje da vidite kako je ispalo i nije tesko samo ima jedna sitnica za odraditi,ako vas zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 61 Napisano Februar 5, 2018 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Da se pofalim,gotovo sedište za mog TDM a 3vd ,Stiv mi poslao danas slike.Na motoru može samo još bolje da čuči.Послато са XT1650 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 52 Napisano Februar 5, 2018 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Trebala bi mi pomoc oko 4tx. Nesto sa desilo sa zaptivacem izduva kod glave pusta nevredi ga samo stegnuti jer sam pokusao trebalo bi ga zameniti. E sada gde se to moze kupiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 5, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, guljas77 je napisao: nikvuksa,kolko te izasao vizir? Ako nije tajna. 25 eur je ova najduža varijanta. Nisam pitao za ostale. I da, izrada i pošiljka, čini mi se sve gotovo za manje od 72h! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 6, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, anakin said: Trebala bi mi pomoc oko 4tx. Nesto sa desilo sa zaptivacem izduva kod glave pusta nevredi ga samo stegnuti jer sam pokusao trebalo bi ga zameniti. E sada gde se to moze kupiti? Obicni bakarni prsten. Verovatno mozes naci i kod nas u gvozdjarama tu dimenziju ako prvo skines pa kupis po uzorku. http://www.wemoto.com/bikes/yamaha/tdm_850_4tx/00-01/picture/exhaust_gasket_front_-_copper/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 6, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, bocca_bastard je napisao: A ko je pravio? Pomenuo sam bio u par postova ranije, vizir rađen kod Ivana iz Bg, kao i većina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 6, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Evo opet kako izgleda: U stvari, to nije vizir, to je samo nastavak, nadogradnja vizira. Kako je meni rečeno, jedino to pravi za 900ku, i u tri boje. Evo i mogućih boja koje Ivan nudi. Ja sam se odlučio za desnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Februar 6, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ja iskreno nisam čuo da još neko radi, pa isto po preporuci zvao njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Februar 6, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je Ivan radio i po meni bolje ne može. Bar za mojih 177 cm. Čak mislim da ni estetski nije strašno . Stvar ukusa...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Februar 6, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Obicni bakarni prsten. Verovatno mozes naci i kod nas u gvozdjarama tu dimenziju ako prvo skines pa kupis po uzorku.http://www.wemoto.com/bikes/yamaha/tdm_850_4tx/00-01/picture/exhaust_gasket_front_-_copper/Ako je u pitanju bakarni prsten kao sto Astral kaze, preporucujem firmu Polilas iz Mokrog Luga oni bukvalno imaju sve od bakarnog prstenja, a mogu i da naprave po uzorku ja mislim. Nisu skupi. Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Februar 6, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Dva meseca? Sunce ti jebem. Napisi ovde slobodnoAli meni stvarno nisu jasni ti majstori sto drze motore toliko dugo. Moj brat je serviser, do duse za Renault, ali zakaze lepo tad i tad, to je to. Ako ne zna sta je kaze ostavi da vidim i posle 2 dana max javi sta je nema tu polemike. Zato ja volim Bokilica i Kocku, lepo kazu ljudi dodji, sacekas sat, dva, tri, i ides kuci. Nikada ja ne bih nekome ostavio motor da mi se tamo igraju priuceni majstori Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 6, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovezem na pozitivno iskustvo sa Bokilicem... Odnesem mu skinut agregat od TDM-a u nedelju u 14h (takav je dogovor bio jer nisam mogao ranije) zbog sredjivanja menjaca. On ga preuzeo i kaze bice sutra u toku dana rastavljen da bi se utvrdio kvar. Ja dosao kuci iz Nove Pazove, seo popio pivo, kad oko 21h me zove Bokilic, kaze masina rasturena, treba to i to... Ja nisam mogao da verujem da je covek u nedelju popodne uzeo i rasturio ceo agregat. Ja nabavio drugi menjac, dihtunge i sve sto treba i poslao. Bokilic ga napakovao i do kraja nedelje sve bilo gotovo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Februar 6, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Covek ozbiljan majstor, pre svega i drugarcina. Ja ne volim one majstore koji zbog silnog posla ne mogu da stignu pa daj samo trpaj sredicemo nekako, da se slucajno ne propusti prilika da se uzmu pare. Onda zaposle neke mlade momke koje ne uspeju da iskontrolisu i tu nastaje haos. Od dobrog majstora ispadne svasta. Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Februar 6, 2018 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan nije problem u majstoru i drzanju motora dva meseca nego o pokrivenosti rezervnim delovima. Lanaca mozda jos i ima na stanju ali spanera ne. Zvao sam yamahu ceka se mesec dana covek je porucivao iz madjarske ali isto je i kod njih ali nijansu jeftinije. Pa posalju pogresan, pa dok se vrati pa salju ponovo i lako dodjes na cekanje od 2 meseca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 36 Napisano Februar 6, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, jasminko VIR je napisao: Kod mene je Ivan radio i po meni bolje ne može. Bar za mojih 177 cm. Čak mislim da ni estetski nije strašno . Stvar ukusa...... Druze, ko ti radio sediste i koliko je kostalo? Uff, to mi je sledeca investicijaa definitivno, dosta utice na izgled a i na udobnost bi rekao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Februar 6, 2018 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Sedište je radio Stiv iz Niša, ali ja sam ga takvog kupio pa ne znam koliko je koštao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guljas77 0 Napisano Februar 6, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: mihajlovo Motocikl: tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jos jedno pitanje,gde mogu da nadjem(kupim) gumenu zvezdu(damper)za zadnji tocak? Izgleda da je zreo za zamenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavke_88 36 Napisano Februar 6, 2018 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx '99. Prijavi odgovor kao problematičan #Jasminko VIR# - hvala na odgovoru, videcu da kontaktiram Stiva ovih dana da vidim sta kaze... #guljas77# - Jel imas lufta u zadnjem lancaniku? Ja sam imao tih problema i reseno sa umetanjem nekih gumenih podloski, kako mi majstor objasnio, tako da sada nemam tih problem i izbegao sam zamenu te gume, za koju sam cuo da i nije bas jeftina, inace drzi vec celu sezonu, nema da pisne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 6, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, guljas77 said: Ljudi jos jedno pitanje,gde mogu da nadjem(kupim) gumenu zvezdu(damper)za zadnji tocak? Izgleda da je zreo za On je imao. Mislim da je trazio oko 30e za to sranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guljas77 0 Napisano Februar 6, 2018 U prolazu, 7 postova Lokacija: mihajlovo Motocikl: tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bocca_bastard je napisao: Kako si zakljucio to? Koje probleme primecujes? Ima dosta lufta i napred-nazad i malo u stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Februar 6, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Prvo dotegni zadnju osovinu moment kljucem na propisanu kilazu od 10.7kg ili 107Nm, pa onda ponovo pogledaj ima li lufta, ako ima i tad onda je djunta za zamjenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...