bdada 15347 Napisano Januar 31, 2018 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Alekre je napisao: 9.5 eur čep, A matica prednjeg lancanika 8€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 31, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih probao da nadjem bocicu u kojoj se nalazi tecnost koju ti ubrizgaju kad ti daju inekcije. Ta staklena bocica ima ono crveno okruglo gumeno kroz sta prolazi igla. To je jako zilavo i moze se nabiti na bocu i crevo kroz to u bocu. Mislim ako imas nekoga u domu zdravlja nek ti donesu 1 bocicu pa probaj sa tim .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15347 Napisano Januar 31, 2018 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Astral je napisao: Ja bih probao da nadjem bocicu u kojoj se nalazi tecnost koju ti ubrizgaju kad ti daju inekcije. Ta staklena bocica ima ono crveno okruglo gumeno kroz sta prolazi igla. To je jako zilavo i moze se nabiti na bocu i crevo kroz to u bocu. Mislim ako imas nekoga u domu zdravlja nek ti donesu 1 bocicu pa probaj sa tim .. Nece moci razbusiti tu gumu,zilava neka ,da ne dosadjujem ali ovo sto sam ja stavio pase original i guma je sira u donjem delu tako da nema ispadanja,uostalom i originalno je samo 10cm dalje pozicionirano a za 9,5€ moze uzeti par komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 31, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Just now, bdada said: Nece moci razbusiti tu gumu,zilava neka ,da ne dosadjujem ali ovo sto sam ja stavio pase original i guma je sira u donjem delu tako da nema ispadanja,uostalom i originalno je samo 10cm dalje pozicionirano a za 9,5€ moze uzeti par komada Znas li da sam 6 meseci trazio tu gumu sa ulivenom maticom za srafljenje bocne stranice. Nasao sam je samo u platneru za 1200 din. A ti je koristis za jebenu bocu. Ubicu se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15347 Napisano Januar 31, 2018 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Astral je napisao: Znas li da sam 6 meseci trazio tu gumu sa ulivenom maticom za srafljenje bocne stranice. Nasao sam je samo u platneru za 1200 din. A ti je koristis za jebenu bocu. Ubicu se. Ispadne moj predlog naj luksuzniji,jbg imao pa turio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 31, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, bdada said: Ispadne moj predlog naj luksuzniji,jbg imao pa turio I ne samo ! Sranje se ceka. Nemaju na stanju kao i sve ostalo. A sada priznaj da si topio zlatne poluge da bi vario oluk na krovu jer te je mrzelo da odes po kalaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15347 Napisano Januar 31, 2018 moto merkat °°, 4961 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Astral je napisao: I ne samo ! Sranje se ceka. Nemaju na stanju kao i sve ostalo. A sada priznaj da si topio zlatne poluge da bi vario oluk na krovu jer te je mrzelo da odes po kalaj. Zlatne poluge na rasprodaji https://www.kupujemprodajem.com/Srafovi-za-pleksi-m5x16-8kom-55679682-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 31, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, bdada said: Zlatne poluge na rasprodaji https://www.kupujemprodajem.com/Srafovi-za-pleksi-m5x16-8kom-55679682-oglas.htm Ne,ne decko!! To je m5 za vizir. Tih ima gde hoces. Ovaj je mislim m8. Redji od belog medveda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 52 Napisano Januar 31, 2018 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi dao 1500 din kada ima na bangood za 5 e https://m.banggood.com/CNC-M5X16mm-Motorcycle-Universal-Windscreen-Windshield-Bolts-Screw-Kit-Set-p-986521.html?rmmds=myorders Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 52 Napisano Januar 31, 2018 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Astral je napisao: Ne,ne decko!! To je m5 za vizir. Tih ima gde hoces. Ovaj je mislim m8. Redji od belog medveda. Imas ovde m8 https://m.ebay.com/itm/Black-Windscreen-Windshield-Bolts-Screws-For-Honda-Suzuki-Yamaha-Kawasaki-KTM/201565753113?hash=item2eee414f19:m:mEOHfKOQ5C2W5R2vAww0LZg&varId=500770962585 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 52 Napisano Januar 31, 2018 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan https://m.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m4084.l1313&_nkw=M+8+Windscreedn+Wind+Shield+Bolts Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 31, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ma to je sredjeno vec. Evo part no: 90179-05523-00, Ako nekome nekada zatreba za 4tx. Inace u toku potrage sam se nakupovao tih sa Ali-ja.. nijedan nije odgovarao. Svi su za vizire. Ovaj je kratak i deb'o. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anakin 52 Napisano Januar 31, 2018 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha tdm 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na 4tx stavio m5 sarafe zasto su ti trebali m8? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 31, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, anakin said: Ja sam na 4tx stavio m5 sarafe zasto su ti trebali m8? Na rezervoar ? Za fiksiranje bocne plastike? Meni nije pasovalo. A imao sam vise vrsta. Hm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16294 Napisano Januar 31, 2018 Integrisan, 9379 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, bocca_bastard je napisao: To mi je apsolutno poslednja opcija. Nikad nisam bio pobornik davanja para prevarantima. Nadam se da necu morati zatvoris rupu u potpunosti, odes kod nekog plinadjije i uzmes ovako nesto po redu sve odradis da bi uvrno deo sa slike, dodas malo dvokomponentnog lepka i to ti je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6759 Napisano Februar 1, 2018 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, bocca_bastard je napisao: Snacicu se vec nekako Ajd' reci koja duzina i unutrasnji precnik creva ti treba, vrv imam, al' bar da znam sta kopam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 1, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, bocca_bastard je napisao: 60-ak cm crevo, unutrasnji precnik 4-5mm, spoljni 8-9mm. Hteo ja da stavim crevo sa debljim zivom ali nece da moze. Nema mesta da se provuce Idem sada na jos par mesta, pa ako ne nadjem stavicu silikonsko za sada. Hvala Ja sam, umesto tog creva od posude do hladnjaka, stavio neko prelivno crevo za auto. Pojma nema od kog auta. Došao u prodavnicu auto delova, rekao unutrašnji prečnik creva i čovek našao. Prodavnica auto delova je Delmax. Ne znam imate li ih vi tamo u BG-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Februar 1, 2018 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko ovde da se razume u mobilne telefone, hteo bih da pitam nešto. Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 1, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Nenadbg88 je napisao: Jel ima neko ovde da se razume u mobilne telefone, hteo bih da pitam nešto. Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Kazi sta te muci... Mozes i na pp da ne trpamo u temu za tdm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 2, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brus Vejnov sobar 2 Napisano Februar 2, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa vrh snimak! Bas je opustanje i gledati, a kamoli tek voziti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 2, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Sachmo ako si vozio XX. Moze neko poredjenje sa Tdm-om. Ne mislim na snagu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Februar 2, 2018 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan [mention=41010]Sachmo[/mention] ako si vozio XX. Moze neko poredjenje sa Tdm-om. Ne mislim na snagu.Vozio sam ga ali kratko. To je ljuta zver, snaga govori sve, elastican je poprilicno, ali pozicija sedenja je nesto sto meni ne odgovara, glava u instrument tabli. Ali scakako veona kvalitetan motor, fenomenalne kocnice, stabilan. Eto ukratko, ali posle 200-300km ja nasmejan i raspolozen za jos 1000km, ali ko vozi xx nije bas. Klasican sport touring, po meni vise sport. PozzSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 2, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Da,tako i izgleda. Znaci Tdm opet dobija na kocku komfora. Hm. Tesko je naci motor koji ce lako zameniti Tdm-a, a da pritom ne kosta 12-17000€. I dalje na tronu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13463 Napisano Februar 2, 2018 Ne silazi, 7549 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan CBR1100XX je jedan od najkvalitetnijih motocikala ikada napravljenih. @Astral Istina, da me sada pitaš šta bi posle. To bi možda bio KTM Adventure 950/990, Tenere 1200. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...