SALE_CA 440 Napisano Avgust 26, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Alekre je napisao: Ima jedna 900ka kod coveka gde sam ja kupio. 09 sa ABS-om, 4900, nema tacku. Jedino sto je od opreme klotina. Cena u nebesima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Avgust 29, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Evo konačnog rezultata drugari Bilo još juče, ali nisam stigao okačiti. Cena je na kraju bila manje od 200 eura (23.000 dinara), jer je materijal izašao svega 8.000 . Ima još par nekih sitnica koje ću ja da sredim, ali mislim da sam miran za neko vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 29, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Одлично му чучнуло. За налепнице "као оригинал" ја радио у Новом Саду за целих 1500дин све комплет и јако лепо је изгледало. Тако да од мене препорука. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 29, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Boja je extra, ali mi nekako ne ide na TDM... šta znam, možda će biti bolje kada se urade nalepnice... U svakom slučaju, svaka čast za trud... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13045 Napisano Avgust 29, 2017 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja. Samo bih felne u crno, panele prosao onim Yamaha kockicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 30, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Od sinoć, ponosni vlasnik jednog TDM 900. Da li me primate u sektu drugari? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 30, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Uf lepe 900tke se kupuju u poslednje vreme! U zdravlju se vozio!We are born naked, wet, and hungry, then things get worse! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Avgust 30, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Dejan Nešković Uff bas lep motor, nek te lepo sluzi! Kakvi su prvi utisci u odnosu na stroma koga si vozio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 30, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo. Mislim da je to to za neki duži naredni period. Prvi utisci: (120km auto-puta i 10km gradske vožnje) - Iz mesta i u nižim obrtajima, mali Strom je značajno agilniji (V motor), plus se lakše obara zbog višeg težišta. - Položaj sedenja je na TDMu malo nagnutiji (osetio sam zatezanje u donjem delu leđa posle sat vremena vožnje), ali zbog toga udari vetra prave manji problem. Takođe, na Stromu sam bio dovoljno visoko da me automobili iz suprotnog smera noću ne zaslepljuju. - TDM (sa podešavanjima sa kojim sam ga uzeo), ima tvrđe ogibljenje i manji hod prednjih vila, pa se samim tim prelaz preko rupa/neravnina više oseća, ali je zato sa druge strane, bolji feedback, osećam se više delom motora. - Na TDMu, razlika u brzini 120-140 je u malom pomeranju zgloba i motor bez ikakve zadrške ubrzava dok kod Stroma to ne ide baš tako glatko, a veće brzine na Stromu su već borba. - Strom ima značajno bolje farove. - TDM je lakši i niži samim tim se njime lakše manevriše u mestu. - Nakon Stroma, meni se čini da TDM nema nikakve vibracije. Ocena: - Za grad/špic, loše lokalne puteve južne i istočne Srbije pre bih izabrao Stroma - Za bilo kakav duži otvoren put, pogotovo udvoje i sa koferima, izabrao bih TDM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Avgust 30, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav kazu kasnije se opameti....evo vratio bi se ponovo na 4 cetrvtu tdm molim ako neko prodaje al da nije ko ona zadnja ,,,citali ste ....budzet dozvoljava jedino stariji model 850 3 vd pa da nekom prodam onu moju karabakulu od gsx ..efa tu sam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 30, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan @Zloboleon lepsi ti je moped ovako nego onako siv! Super ste ga sredili,al nalepnice obavezno da stavis. Ja zamenio ulje danas. Resio sam da prestanem da koristim Motul. Motul je cisto bacanje para na brend. Ulje osrednjeg kvaliteta propraceno jakim marketingom. Presao sam na ovo: Po specifikaciji ulja za agregat propisane od strane Yamahe u servisnom uputstvu stoji da se moze sipati od API SE pa na vise! A ovo sintetsko ulje ispunjava dosta visi standard API SG i JASO MA2. 174.pdf Inace kupljeno kod uvoznika po ceni 30% nizoj od cene Motula (polusintetskog). Toliko od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Avgust 30, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan @Zloboleon lepsi ti je moped ovako nego onako siv! Super ste ga sredili,al nalepnice obavezno da stavis. Ja zamenio ulje danas. Resio sam da prestanem da koristim Motul. Motul je cisto bacanje para na brend. Ulje osrednjeg kvaliteta propraceno jakim marketingom. Presao sam na ovo: Po specifikaciji ulja za agregat propisane od strane Yamahe u servisnom uputstvu stoji da se moze sipati od API SE pa na vise! A ovo sintetsko ulje ispunjava dosta visi standard API SG i JASO MA2.174.pdf Inace kupljeno kod uvoznika po ceni 30% nizoj od cene Motula (polusintetskog). Toliko od mene.Ja sam na dosta strana čuo da je ovo ulje odlično.Gde si kupio? I ja bih trebao menjati za koji dan...Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 30, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Inace da znate da nasi motori traze ispunjenje jako niskog standarda koji cak i "Optima" ulja ispunjavaju tipa od '83 god. Tako da sipajte sta volite i ne sekirajte se. Bitno je samo da je Moto ulje,zbog onog aditiva protiv proklizanja kvacila. Malo sam istrazivao i otkrio da sam celog zivota bacao pare na brend ulja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 30, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kod uvoznika firma Profaco u YUBC-u . 680din /L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Avgust 30, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kod uvoznika firma Profaco u YUBC-u . 680din /LVrh cena. Hvala punoПослато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14845 Napisano Avgust 30, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Astral je napisao: Kod uvoznika firma Profaco u YUBC-u . 680din /L A za lanac,dinaraoiler kako se pokazao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 31, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, bdada said: A za lanac,dinaraoiler kako se pokazao? aha ! Lancol radi za svih 200 dinara! Ja imam Arakisov podmazivac i koristim taj Lancol i sve je ok. Boca mi je trajala neke 2 god. Sad je pri kraju. Jedino sto je preskupo, jer to ispada cak 100din po sezoni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13045 Napisano Avgust 31, 2017 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ste za bas kvalitetno ulje a po okej ceni probajte Silkolene. Vrhunsko ulje koje je u top3 a kod Djunte ga ima po super cenama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Avgust 31, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ajde malo da se družimo ljudi. Ko je za druženje? Piće, vožnjica? Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 31, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uvek za! Predlazem subotu vece! Posto jedino tad mislim da cu moci. malko sam u radovima zadnjih 10 dana sredjujem stan posle posla pa ne stizem ni da spavam ko covek.. Al zato subota vece cu gledati da pobegnem nekud. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Avgust 31, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan A mi gušteri smo dobrodošli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Septembar 1, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Svi su uvek dobrodosli ! naravno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Septembar 1, 2017 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da na motoru nemam Crash bars a to smatram obaveznom opremom, htedoh da vas pitam za savet pri odabiru crash bars. Video sam da je Seba skoro radio dva neka modela: Model 1: Lepše prati linije motora, ali ne znam da li prilikom pada postoji mogućnost da se dekli ošteti i ne znam da li će sačuvati plastike. Model 2: Dupli crash bar. Sigurno štiti motor i hvata više plastika, pa verujem da bolje štiti ali mi deluje rogobatno. Da li vi imate neki crash bar koji je odradio svoj posao a sačuvao plastike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 1, 2017 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par solucija pa izaberi sta ti odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Septembar 2, 2017 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam napravio slajdere... usput mi poslužuli i kao nosač za maglenke... smatram da je potrebna kakva takva zaštita ali ta silna gvožđurija me nervira... i ruži motor, morate priznati!Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...