Nenadbg88 1521 Napisano Maj 17, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Baš si lepo podelio iakustvo sada, da ne moramo mi ostali da se mučimo sa izborom ulja. Kaži samo još koliko si plaćao taj ELF, i koji si tačno sipao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 17, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Nenadbg88 said: Baš si lepo podelio iakustvo sada, da ne moramo mi ostali da se mučimo sa izborom ulja. Kaži samo još koliko si plaćao taj ELF, i koji si tačno sipao? Litra je bila 860 din u Delmax prodavnici. Sipao sa 3,6 L u TDM-a sa zamenom filtera ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 17, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan osim ubacivanja u prvu brzinu iz mesta, tu nema pomoći i menjač tu mora da se čuje na 90% motora.Само десном ногом мало гурнути мотор напред (само мало) и нема ич да се чује.А и десна бутина вам ојача Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14836 Napisano Maj 17, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Svaler said: Само десном ногом мало гурнути мотор напред (само мало) и нема ич да се чује. А и десна бутина вам ојача A ko je levak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 17, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Па левом убацујеш у брзину, мајку му Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Maj 17, 2017 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Na koliko menjate filter goriva na 900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1521 Napisano Maj 17, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan 600 stranica u temi bog te...I da vidimo ko će objaviti jubilarni 6000-ti post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 17, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my 6037Y using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Maj 17, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Astral Uf... što je dobar motor! Drugari, kažite mi, vredi li da ja uzimam ovo za 90 eura? Da je čitava uzo bi je ko iz topa, ali ovako... ne znam... Moja je realno u (mnogo) lošijem stanju, ali ne znam da li mi se isplati ovo uzimati. Nešto kontam da je svakako opet moram krpiti, pa još i farbati... mislite da je valjana ponuda ili da tražim dalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 17, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja za to ne bih davao 90€ .. u Baji ( HU) imas sigurno jeftinije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 17, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je tvoja maska? Daj da vidimo. Moze to sve da se popravi. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Maj 17, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da i ja kontam da ne vredi. U Baji kažeš? Gde? Kako? Ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 17, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Svi ovi sto prodaju delove iz Subotice,Kanjize itd. Oni su samo preprodavci. Odu u Baju i uzmu deo i prodaju ga tebi. A mozes i da sednes u kola i sam odes po svoj deo. Sent from my 6037Y using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 17, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A ako se skupi par ljudi put se podeli i ispadne superSent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Maj 17, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Može da se popravi, al za koje pare... rekoše mi kao pošteno da se zavari i sve to oko 100-150 evra. A ja nešto kontam da skoro novu mogu da kupim za te pare. Uslikaću sutra, pa ću okačiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 17, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan To su i meni rekli.. Na kraju sam popravio za 20€ moje zabice i sad je ko nov.Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Maj 17, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kola? Koja kola? Moja konjina je moje jedino prevozno sredstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 17, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 90 evra je puno za tu masku. Al moze lepo da se uradi. Ja sam 2 svoje maske (od Tenere i od TDM-a) radio kod Gargija iz Temerina, za krpljenje i farbanje mi uzme 30 evra (po komadu), realno su obe maske koje sam mu odneo, bile u mnogo gorem stanju od ove. Evo ti broj Gargi-a: 060-668-5287 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14836 Napisano Maj 17, 2017 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Astral said: Sent from my 6037Y using Tapatalk Sta je ovo,banana sic od trobrzinca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Maj 17, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @thepainkiller Wow, to je do jaja! Definitivno ću ga nazvati! Moja maska je bukvalno pukla skroz na jednom delu, tako da računam da mora biti nešto više od toga što si ti platio, ali i da je duplo, sa farbanjem, opet mi je bolje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 17, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Zloboleon said: @thepainkiller Wow, to je do jaja! Definitivno ću ga nazvati! Moja maska je bukvalno pukla skroz na jednom delu, tako da računam da mora biti nešto više od toga što si ti platio, ali i da je duplo, sa farbanjem, opet mi je bolje! Evo da vidiš kakvu masku je Gargi odradio tako da je bila kao nova. Ja je nisam prepoznao kada sam je preuzeo od njega, ako mi veruješ... Tenera posle udesa (maska bukvalno zgužvana i pocepana celom dužinom preko levog migavca): I posle Gargija: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 17, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, bocca_bastard said: U jeeee dobar gagi GaRgi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloboleon 26 Napisano Maj 18, 2017 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @thepainkiller Brate mili... On ne da je dobar, nego je mag kad je od onog gore napravio ovo dole. Čoveče... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 18, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Zloboleon said: @thepainkiller Brate mili... On ne da je dobar, nego je mag kad je od onog gore napravio ovo dole. Čoveče... To ti kazem...lik je stvarno legenda za krpljenje. Samo mu moras odneti masku da on vidi da li uopste moze da vari, jer kaze da neke plastike ne mogu da se rade ili ako je vec neko krpio pa izgoreo materijal do krtosti, i u tom slucaju Gargi ne moze nesto puno da uradi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jova cupavi 10 Napisano Maj 18, 2017 U prolazu, 13 postova Lokacija: Grgurevci Motocikl: HONDA- PAN EUROPEAN ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Zloboleon said: @Astral Uf... što je dobar motor! Drugari, kažite mi, vredi li da ja uzimam ovo za 90 eura? Da je čitava uzo bi je ko iz topa, ali ovako... ne znam... Moja je realno u (mnogo) lošijem stanju, ali ne znam da li mi se isplati ovo uzimati. Nešto kontam da je svakako opet moram krpiti, pa još i farbati... mislite da je valjana ponuda ili da tražim dalje? Evo ja prodajem sve tri plastike za 80e . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...