Svaler 1990 Napisano Avgust 11, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Шта малкице, после 6000 треба све да испусти Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Avgust 11, 2016 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Msm da je neko pitao za nalepnice,naleteh na ovo,ok cifra i razne kolor seme http://onlinedekor.hu/lang-en/motor-sticker-yamaha/971-tdm-850.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Avgust 12, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Povoljno mislim u odnosu na Motul.Odnosno motul sam placao 4000 za 4l koliko staje kod mene, a yacco je 2750. Ili po litri pojedinacno 750. Snimicu naravno kad doteram do 5000 jer na toliko menjam. Sad idem put mora pa se nadam da cu prevaliti 2000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Avgust 12, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Povoljno mislim u odnosu na Motul.Odnosno motul sam placao 4000 za 4l koliko staje kod mene, a yacco je 2750. Ili po litri pojedinacno 750. Snimicu naravno kad doteram do 5000 jer na toliko menjam. Sad idem put mora pa se nadam da cu prevaliti 2000. Druže koji Motul ti sipas u TDM kad si ga plaćao 1000 din ? Izgleda da si ti ipak u pravu. Neznam kako ha nadjoh zimus MOTUL 5100 za 850din. sad Sam bas pogledao cene I vidim da si u pravu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 12, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Motul 5100 kod mene u gradu je 4300 din za 4 litre, nema jeftinije. Ja sam uzeo Elf 10w50 za 835 din po litri. Za sada sam zadovoljan radom motora i menjaca. Videcemo na 5000 sta ce reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimeola 104 Napisano Avgust 12, 2016 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: XV 1100SP Virago Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da sam u biker housu kod Mileta placao oko 4000 4l motul 5100. Ili neku stotinu vise. Svakako cu pisati utiske kad se vratim sa puta, ali za sad je sve odlicno. Istina je da sam zamenio lanac bregaste i nastelovao ventile kod bokilica pa sve to rezultuje dosta mirnijem radu motora. Ali utisak sa menjacem je veoma zanimljiv. Vozio sam na motulu prethodnih 8-9000 koliko sam i presao od kad sam ga uzeo i nikad nije ovako lepo isao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 12, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da sam u biker housu kod Mileta placao oko 4000 4l motul 5100. Ili neku stotinu vise. Svakako cu pisati utiske kad se vratim sa puta, ali za sad je sve odlicno. Istina je da sam zamenio lanac bregaste i nastelovao ventile kod bokilica pa sve to rezultuje dosta mirnijem radu motora. Ali utisak sa menjacem je veoma zanimljiv. Vozio sam na motulu prethodnih 8-9000 koliko sam i presao od kad sam ga uzeo i nikad nije ovako lepo isao. I ja sam primetio tezi rad menjaca sa Motulom, zato sam i presao na Elf... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 12, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zvao danas Plattner i Yamaha Barel, i jedni i drugi moraju da poruce sajlu kvacila, ceka se oko 2 nedelje i cena je 5100 din. A ja za 12 dana krecem na more i sta mi cigani sad da radimo.. Moram il da pravim ili da jurim polovnu.... Eventualno e-bay, mada ne znam koliko to moze brzo da mi stigne.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Kolega,imam jednu originalnu koju nosim sa sobom a posto si u stisci sa vremenom mogu ti poslati da se posluzis ili ako napravis kod Bobana da imas u rezervi do mora. Samo da javim da sam uspeo da nabavim originalnu sajlu iz mesta Baja, u HU. Jos jednom hvala na pomoci!! A ja ako Bog da zdravlja u Nedelju krecem put Grcke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Avgust 12, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put, i da se lepo osuncate i iskupate. Uzivajte i za nas ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 12, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mare, ziv bio! Pazi, dobrodosli ste, zguzvacemo se u smestaju nekako.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Avgust 12, 2016 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Avgust 12, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Zvao danas Plattner i Yamaha Barel, i jedni i drugi moraju da poruce sajlu kvacila, ceka se oko 2 nedelje i cena je 5100 din. A ja za 12 dana krecem na more i sta mi cigani sad da radimo.. Moram il da pravim ili da jurim polovnu.... Eventualno e-bay, mada ne znam koliko to moze brzo da mi stigne.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Kolega,imam jednu originalnu koju nosim sa sobom a posto si u stisci sa vremenom mogu ti poslati da se posluzis ili ako napravis kod Bobana da imas u rezervi do mora. Samo da javim da sam uspeo da nabavim originalnu sajlu iz mesta Baja, u HU. Jos jednom hvala na pomoci!!A ja ako Bog da zdravlja u Nedelju krecem put Grcke. Gde ćeš biti u Grčkoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 12, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zvao danas Plattner i Yamaha Barel, i jedni i drugi moraju da poruce sajlu kvacila, ceka se oko 2 nedelje i cena je 5100 din. A ja za 12 dana krecem na more i sta mi cigani sad da radimo.. Moram il da pravim ili da jurim polovnu.... Eventualno e-bay, mada ne znam koliko to moze brzo da mi stigne.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Kolega,imam jednu originalnu koju nosim sa sobom a posto si u stisci sa vremenom mogu ti poslati da se posluzis ili ako napravis kod Bobana da imas u rezervi do mora.Samo da javim da sam uspeo da nabavim originalnu sajlu iz mesta Baja, u HU. Jos jednom hvala na pomoci!!A ja ako Bog da zdravlja u Nedelju krecem put Grcke. Gde ćeš biti u Grčkoj?Neos Marmaras Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 12, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko te izasla sajla? 20€ s tim sto sam dobio i neke delove sa sajlom koje u opste nisam trazio, al fala mu.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Avgust 12, 2016 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko te izasla sajla? 20€ s tim sto sam dobio i neke delove sa sajlom koje u opste nisam trazio, al fala mu.. Jel to nova? Daj neki kontakt, što si takav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 13, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko te izasla sajla? 20€ s tim sto sam dobio i neke delove sa sajlom koje u opste nisam trazio, al fala mu..Jel to nova? Daj neki kontakt, što si takav.Ma naravno da nije nova, u Baji se nalazi moto otpad, veliki.. Tamo mozete naci sve. Vecina kod nas su preprodavci, oni svi naruce odande pa onda salju vama. Imate 5 ljudi iz Subotice koji vrse tu uslugu. Potrazicu broj.. Nova sajla se moze naci samo u Barel-u i Plattner-u po ceni od 5100din. Sve ostalo il su kopije ili su originalne polovne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 13, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko te izasla sajla? 20€ s tim sto sam dobio i neke delove sa sajlom koje u opste nisam trazio, al fala mu..Jel to nova? Daj neki kontakt, što si takav.Ma naravno da nije nova, u Baji se nalazi moto otpad, veliki.. Tamo mozete naci sve. Vecina kod nas su preprodavci, oni svi naruce odande pa onda salju vama. Imate 5 ljudi iz Subotice koji vrse tu uslugu.Potrazicu broj.. Nova sajla se moze naci samo u Barel-u i Plattner-u po ceni od 5100din. Sve ostalo il su kopije ili su originalne polovne. http://www.sugomotor.hu/info.htm http://www.sugomotor.hu/alkatresz.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 22, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Данас видео на огласима,шта кажете на прераду? http://www.polovniautomobili.com/motori/8713605/yamaha-tdm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 22, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sve ok, veoma interesantno, samo mi nije jasno sto je rasklopljen. Mozda ima neka potraga za istim ili je bez papira, pa je morao "pod krevet". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Avgust 22, 2016 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drift mašina Jel zna neko da "driftuje" sa TDM-om? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 22, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Мени дрифтује и кад нећу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Avgust 23, 2016 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nikako da skontam ovaj "drift", pa odlučio da menjam mašinu za nešto lakše. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/115231-tdm-850-4tx-2001-god/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Avgust 25, 2016 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko oznake lezajeva zadnjeg tocka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 25, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko oznake lezajeva zadnjeg tocka?Na tocku sa strane lancanika je B6203DU, sa druge strane je B6303ZZ. Na lancaniku su 2 komada, ali imam oznaku samo za manji - B6203DU. Ovaj veci nemam oznaku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano Avgust 25, 2016 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...