Astral 6236 Napisano Jul 18, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Arakis i ja ugradismo podmazivac napokon, zbogom ciscenju i pranju lanca Sent from my 6037Y using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 19, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan To moze, javicu se jedan dan kad dodjem motorom na posao (retko to radim posto zbog posla moram koristiti sluzbeno vozilo) mozda bolje da recimo jednu trku pogledamo (motoGp) na Savi, to ce mozda biti pre.. Sta mislis?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Jul 19, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav adal bi moji tdm....asi dosli u kisac na nas moto skup ulaz free sarma ..... 30 jula Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Jul 19, 2016 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Uvak Janko Kisačka sarma se ne propušta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Jul 20, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ako nekom treba 2u 1 za 4ku tdm.a nek se javi,pa cu poslat slike na viber,origninal cev,selna,au7luh itd,igl mach auspluh,80e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 24, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje opste,ali posto je u pitanju TDM onda aj ovdje. Je`l moguce da zbog "lose prednje" gume moj TDM na imalo neravnom putu se ponasa kao da idem na praznoj gumi ili je mozda nesto drugo u pitanju. Bukvalno mi se ucini da ne mogu upravljati motociklom. Lezajeve sam gledao u oba tocka i dobri su koliko se moze pod prstima osjetiti. Ovo pitam posto sam i na drugim motorima koje sam imao znao imati losu prednju gumu,ali mi se cini da ovakvih problema sa upravljenjem nisam imao. Ako neko ima iskustva sa takvim ponasanjem TDM-a neka me prosvjetli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 24, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo razmisljam i o njima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 24, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan I ulje u stapovima, mora ga biti dovoljno i isto u oba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 24, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ulje i semerinzi promjenjeni prije dva mjeseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 24, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Onda samo lezajevi koliko te je izasla zamena?? Jel si iz louosa saito ili ove kod nas sto se prodaju (pocinju na slovo A)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 24, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh...Semeringe ( ne mogu se sjetiti marke, samo znam da nije Athena posto sam cuo da su ti losi ) i ulje ( Motul W10 ) sam kupio jos prosle godine u Brckom kod drugra koji drzi moto dijelove i misli da me je to izaslo oko 35E. P.S. Mislima da imam negdje u autu ambalazu od semeringa pa cu ti javiti koji su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 24, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan E ti, Athena, za njih su mi rekli da obidjem, a da su ostali ok.. I zadovoljan si dvrdocom vila sa W10 gradacijom, mislis da nema potrebe za W15? Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 24, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam sta bi ti rekao, ja sam kupio ulje po manalu za moj TDM, prem da mislim da je malo gusce ulje mozda bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 24, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ipak w15.. To je dobra informacija. Ja sam setovao preload i dobio malo bolju situaciju, uglavnom vozim sa mladom, tako da nije neosnovano setovanje, ranije sam imao lelujanje prednjeg dela, sada visestruko manje. Kad sam sam, pretvrd je, al kad se spakujemo mlada i ja taman, razmisljam se da mu na zimu preventivno zamenim semeringe i ulje i da sipam 15w pa nek ide zivot.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 24, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja ti je opcija stelovanja viljuske, posto mi se cini da sam ja po zamjeni semireniga i ulja zajebao prosli stelung. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 24, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pa preload sam stavio na 3 prsten (veliki sraf), mali srafic (sag) na 4 podeoka odvijen. Kad zamenim ulje, sve vracam na nulu pa cu probati, voziti pa setovati po potrebi. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 24, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Da ga jebem ja ne znam kako se sve to namesta sa vilama, niti primecujem razliku kada odvrcem i zavrsem sve onoKod mene je razlika bas osetna.. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 24, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa preload sam stavio na 3 prsten (veliki sraf), mali srafic (sag) na 4 podeoka odvijen. Kad zamenim ulje, sve vracam na nulu pa cu probati, voziti pa setovati po potrebi. Sent from my 6037Y using Tapatalk Uh...Samo mi pojasni jel mali sarafic cetri ( 4 ) podeoka od krajnje lijeve strane prema desno ili obrnuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 24, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ne secam se, to moramo u uputstvu da pogledamo, na desno mislim, al nisam siguran. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 24, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno kako je objasnjeno meni to u upustvu nije jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 24, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Cek da vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 24, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 1. Mali srafic, na desno do kraja. To je nulti polozaj i tu je maximum tu je ublazavanje rupa naj losije, naj brze se tocak vraca gore i naj manje se izvlaci. (5. Podeok) 2.Standard je 4 podeoka u levo. (tako reci 1 podeok od krajnje levog polozaja. Dakle oteras desno do kraja i onda 4 podeoka vratis, ako zelis standard, ako zelis da ti se tocak manje izvlaci i brze vraca onda vratis 3 umesto 4 i tako sve.. Rezime kad oteras skroz u desno manja je moc upijanja neravnina, skroz levo, veca moc upijanja ALI lelujanje pri ostrijoj voznji dolazi do izrazaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 24, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam vas, odoh sad da se provozam malo.. Nisam cele nedelje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 24, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1. Mali srafic, na desno do kraja. To je nulti polozaj i tu je maximum tu je ublazavanje rupa naj losije, naj brze se tocak vraca gore i naj manje se izvlaci. (5. Podeok) 2.Standard je 4 podeoka u levo. (tako reci 1 podeok od krajnje levog polozaja. Dakle oteras desno do kraja i onda 4 podeoka vratis, ako zelis standard, ako zelis da ti se tocak manje izvlaci i brze vraca onda vratis 3 umesto 4 i tako sve.. Rezime kad oteras skroz u desno manja je moc upijanja neravnina, skroz levo, veca moc upijanja ALI lelujanje pri ostrijoj voznji dolazi do izrazaja. Nesto mi je sad jasnije, a u stvari sam i ja tako nesto razumio i kod mene je 4 podeoka - klika stelovano iz krajnje desne tacke u lijevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 24, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan E pa to je standard. Sent from my 6037Y using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...