BigRider 1659 Napisano Januar 14, 2016 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока Са мојим сином Марком 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 14, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Lep, nema sta...! Neka te lepo sluzi i da predjes puno bezbednih kilometara sa njim...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 14, 2016 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Хвала,хвала! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 14, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Lep,lep.. u zdravlju da se vozite! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14543 Napisano Januar 14, 2016 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor i lepa kombinacija boja,licno skinuo bih nalepnicu sa blatobrana prednjeg,ostalo Da dobro sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 14, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan И наравно, ауспух Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada malinoa 140 Napisano Januar 14, 2016 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd Avala Pinosava Motocikl: Yamaha TDM 850 3vd,mz etz 251,mz ts 150, BMW R1100RT,yamaha TDM900,BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Lep ti je motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SSRETENOVIC 71 Napisano Januar 15, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorce , čestitam. Sent from my LG-D852 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 15, 2016 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Хвала...Монстер налепница је вишак дефинитивно,а што се издува тиче,то обавезно. Што због изгледа,што због звука! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Januar 15, 2016 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ма не ради ништа, мали сервис и терај. Сретно!!! Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 15, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Lep primerak. Bezbedne kilometre želim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Januar 15, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas zvah onu ekipu iz Kraljeva da vidim cenu za diskove. Htedoh da pazarim sva 3 nova. Ali sam dobio laganu vrtoglavicu kad mi rekoše da je prednji 200 E po komadu Onda okrenem čoveka koji mi je ranije donosio delove iz Grčke, i reče mi cenu od 90 E po komadu i to original. E sad ko je ovde lud? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Januar 15, 2016 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Plivajuci prednji disk za tdm-a ne moze biti ispod 150e pa da dobijes vele cenu sa popustom, to je videlo original, ali kao ja Australiju... na slici... Mene su TRW Racing diskovi u luisu kostali 245e po komadu, gde su obicni u tom trenutku bili oko 220e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Januar 15, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tražio prednje diskove i najjeftinije sam našao na http://www.motodelovi.com/ . Čovek mi reče da može nabaviti za 125 evra po komadu, nov... U Louisu su 157 evra po komadu. Pošto mi je to bilo skupo, ja sam uzeo polovne u extra stanju za 80 evra po komadu... kao što reče Almighty, to su plivajući diskovi i zato su tako skupi. Zadnji disk nije plivajući i on je u Louisu 90 evra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Januar 15, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nego Strider, 90e nov disk, sigurno original? Cena je neverovatna za disk koji je nov i oridjinali Zato sam se i pitao ko je lud U svakom slučaju posebno sam zvao da proverim da li se radi o ceni od 180 E po komadu. Ispostavilo se da je u pitanju par. E sad da li je original kako kaže ostaje da se vidi kad stignu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Januar 15, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Yep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Januar 16, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene dva broja za delove iz Grcke, nece da skodi. Zoran Kragujevac - 063618636 Sale Trstenik - 062715130 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Januar 16, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Zoran iz Kragujevca skoro svima donosi pa cak i Sale iz Trstenika radi preko njega i dosta servisera po Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 16, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nego Strider, 90e nov disk, sigurno original? Cena je neverovatna za disk koji je nov i oridjinaliZato sam se i pitao ko je lud U svakom slučaju posebno sam zvao da proverim da li se radi o ceni od 180 E po komadu. Ispostavilo se da je u pitanju par. E sad da li je original kako kaže ostaje da se vidi kad stignu... Pa ovo je super cena, jeftinije nego na aliexpressu.. I ne rizikujes da ti rebnu carinu i porez.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Januar 16, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zoran Kragujevac - 063618636 Nije Zeka džabe brza živuljka Zoran iz Kragujevca (znamo se jer sam i ja kragujevčanin) ide jako često za Solun i kada vam pronađe deo koji želite prvo vam javi cenu. Ukoliko odgovara date kaparu i pozicija stiže u sledećem dolasku. Imam odista dobra iskustva i kad god nabavljam nešto sa jačom cenom uvek se obratim i njemu. E da: donosi i Rico alat, odlične cene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 16, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jel kupovao neko gume u skorije vreme,ja gledam da se ponovim po tom pitanju. Sta mislite dali je bolje sad juriti neke gume ili na sajmu?? i naravno ako neko ima preporuku za pneumatik,neka iznese misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Januar 16, 2016 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre par meseci pazario michelin pilot road 3, fenomenalna guma, mozes i dunlop roadsmart 1 ili 2, isto su odlicne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 16, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Aha i ja koliko sam procitao svi hvale roadsmart, znaci ti si zadovoljan sa pilot road 3,ako nije tajna koja je cena i gde si uzeo ? mozes i na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 16, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan И ја би требао решити гуме до следеће сезоне, па сам мислио сачекати сајам и видети оће бити неких попуста. @Almighty, како се крећу цене, може овде, а може и на пп Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoxxx69 132 Napisano Januar 16, 2016 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Fazer 600, TDM 900, XT 1200Z, BMW K1600 GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ćao, što se tiče guma ja sam stavio na moga roadsmart 3 i zadovoljan sam mada sportmax je još bolja. Probaj u pilotsport, traži Dejana Gvozdenovića. +381658255551, na sajmu je cena najbolja mada ... Послато са SM-G531F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...