HogarPG 7 Napisano Avgust 17, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost, zbog problema sa poslom, moram prodati svoj TDM 900, 2008. godina, nepunih 12000km. Ako koga interesuje prakticno nov motor, nek se javi. Motor se nalazi u Podgorici, Crna Gora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Avgust 17, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Srecna prodaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Avgust 17, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan JBG, pretpostavljam da je na CG table, pa treba da dodam carinu i porez, ali ajde ipak daj cenu. Ne bi bilo lose da das i regularan oglas ovde na forumu. SRECNO ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HogarPG 7 Napisano Avgust 18, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da. Na CG table je. Kupio sam motor sa 9.700 km. Servis (ulje, filter i kociona tecnost) i nove gume su zamjenjeni na 10.000km pocetkom maja ove godine. Pored toga, motor ima Givi Maxia kofer, poviseni vizir (fabricki dolazi uz motor) i engine guard. Motor se vodi na mene i registrovan je do aprila iduce godine. Moze da se vidi u Podgorici, a ako je neko ozbiljno zainteresovan, a ne moze doci, mogu ga povesti u Yamahin salon, pa da oni urade procjenu motora. Ako ga kupuje neko van CG, raspolozen sam dovesti ga bar do granice. Najniza cijena motora za kupovinu u Podgorici je 4.900eur. Motor je doslovno u stanju "sipaj i vozi". Ovo su samo neke fotografije, imam ih jos dosta, pa ako nekoga interesuje nek mi posalje na PM email. P.S. Oglas na pravom mjestu ne mogu postaviti jer imam manje od 100 postova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Avgust 19, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, moram se rastati od mog ljubimca. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/95320-tdm-900/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza79 34 Napisano Avgust 22, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha TDM 850 '93-Otis`o za plocice, Yamaha TDM 900 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, prvo da se pohvalim i pokazem sta je upravo stiglo u moju garazu srecan sam kao malo dijete 2005.g, na satu 24000 (nisam bas siguran da nije vracana kilometraza ) sa koferom, centralnom nogarom i putnim vizirom. Radost je jos veca jer uopste nisam planirao da pazarim motor jer sam sa svojim TDM-om 3VD iz 1993 godine skrooz bio zadovoljan ali naletih u oglasima na ovog ljepotana i covjek trazi 4250 evrica za njega. Meni pade na pamet (kao i svima je l`) da punudim nesto parica i moj motorcic pa ako upali, upali. Medjutim, ne htjede covjek zamjenu ali kaze ako ces da pazaris motor ide za 3800 evra?? E, tu me sad vec pogodi, polako da sam se zamislio... Ne dadoh se ja na prvu i fino ponudih 3500 i da zavrsimo pazar... Kao sto vidite pristade i tako se ja ponovio. E, sad... Kako ja nisam planirao da mijenjam motor, upravo sam na starom TDM-u izmedju ostalog kupio i novu zadnju gumu 150-70/17 Dunlop RoadSmart II, a na novom mi je zadnja guma zrela za mjenjanje sada me interesuje moze li ta dimenzija na TDM 900 ako je propisana 160-60/17 ?? Ima li neko malo strucniji da zna pa da podijeli sa mnom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Avgust 22, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da moze. Slobodno menjaj. Ja imam prednju 110( naletela mi nova za male pare). Razlika 150 i160 je 1cm. Nece se ni osetiti. E tako sam i ja menjao 850 94god za 900 2002. Tako slicni, a tako razliciti. I nema dalje od TDM-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza79 34 Napisano Avgust 22, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha TDM 850 '93-Otis`o za plocice, Yamaha TDM 900 `05 Prijavi odgovor kao problematičan E, hvala na odgovoru. Mislio sam da nece biti problema ali nisam bio siguran. Pronasao sam i jedan interesantan link koji preracuna razlike izmedju guma. Kada promjenim gumu, lagace me malo kilometar sat jer je ova druga veca. Evo i linka: Kalkulator dimenzija guma Ma ja sam se zaljubio u TDM-a , bolji motor meni i ne treba... Nedavno sam se vratio sa jedne "male" voznje od 3000 km po alpama i moj "zelenko" (zelene je boje ) nije ni stucnuo na tom putu ali sam se i ja prema njemu lijepo ponasao. Kupio mu prije tog puta nove svjecice iridijum, disk plocice, K&N filter vazduha, lanac sa lancanicima, ulje i filter pa i tu gumu zadnju. E, sad ne mogu da opisem kako mi je tesko sto ga moram prodati . Evo i Zelenka na Grossglockner-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Avgust 28, 2013 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Grdelice Uploaded with ImageShack.us 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Septembar 13, 2013 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Da.....A i nazad siru felnu za gumu 160 -170/60X17. Neko mi je rekao da odgovaraju felne od YZF 750 R ili 1000,ali bi da cujem od ljudi koji su to mijenjali. Dojadilo mi traziti stalno prednju gumu 18". TO SE NIKADA NE RADI.......vec su pismeni ljudi to objasnjavali zasto i Tako da ne tupim i ja sada........samo mogu reci sigurno jedno,,,,,,remeti se kompletna ciklistika motora samim time i povoznost..... Sta dobijas sa tim vecim promerima??? sminku? opasniji motor na izgled........kupis onda u startu takav motor sa sirim gumama a CIJI RAM I UGLOVI ODGOVARAJU tom promeru guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Septembar 13, 2013 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari potrebna mala pomoc. Gde da kupim samo gumice ventila,posto do sada nalazim samo u kompletu sa dihtunzima a komplet mi ne treba i puno je love. Ili ako ih je do sad neko menjao dali pasu od nrke druge masine? Unapred hvala. Evo ti broj telefona coveka koji donosi iz Grcke polovini bajkera i serviserima u Srbiji ..........Zoki 063618636 Louis i Polo zaobidji jer nisu originalne i samim time jakoooo kratko traju a nisu ni jeftine(u smislu celoga posla i ruku majstora) znaci samo originalne kupuj ......iz iskustva skupoga placenog govorim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan i ja postao vlasnik jednog TDM. malo stariji ali lepo sredjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Septembar 16, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Dugo da ga vozis.Pravi Izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Septembar 18, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas maneken, al' mora da se reklamiramo malo, jel' tako TDM-asi ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio bih na tdm 900 neke enduro gume. Za zadnju 150/70-17 znam da ima: michelin anakee, heidenau scout A za prednju 120/70-18 ili 110/80-18 ? Koja pase? A da je tubeles Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Stavio bih na tdm 900 neke enduro gume. Za zadnju 150/70-17 znam da ima: michelin anakee, heidenau scout A za prednju 120/70-18 ili 110/80-18 ? Koja pase? A da je tubeles Kupi ovo i teraj http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/86769-ktm-exc-300/page__st__40 nemoras ga ni registrovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki tdm 8 Napisano Octobar 4, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Niš Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan I ja se učlanjujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskozmaj 0 Napisano Novembar 23, 2013 U prolazu, 1 post Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan potrebna tri kofera sa nosacem za TDM 850,da li neko ima na prodaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest TDM900 Napisano Novembar 25, 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me ralica za TDM900 ko pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest TDM900 Napisano Novembar 25, 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Padock Stend by Me 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Novembar 25, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Brka Mladenovac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest TDM900 Napisano Novembar 25, 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Brka Mladenovac. Sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Novembar 25, 2013 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me ralica za TDM900 ko pravi MIĆALEXĆ Postavljeno Danas, 19:18 PM Brka Mladenovac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest TDM900 Napisano Novembar 25, 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Za 850 da ali nema za 900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10167 Napisano Novembar 25, 2013 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,jel neko skoro menjao emulzione tube na karbonu na TDM 850 4tx? Interesuje me gde i po kojoj ceni se ovo moze nabaviti, osim u Platneru. Kod njih je to sa iglom i oprugom oko 220 evra, komplet. Na www.factorypro.com kako sam razumeo nemaju za ovaj model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...