ApeX_DivisioN 104 Napisano Jun 5, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Jel pravio neko kod Sebe centralni stender za TDM900 ? Mani se toga zapeces u krivini 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Treba mi mala pomoc. Posto planiram krajem sezone da sednem na jednu 850 zanima me sledece Koja je REALNA cena motora u stanju da nemoram da diram agregat (a tu racunam i lanac bregaste). Sad gume, kocnice, lanac i lancanici, ulje i filteri, kao i plastike to bi imao vremena da sredim preko zime. jako bitna stvar je da je motor u balansu a to se podrazumeva nadam se. Kad sam pitao za realnu cenu tu mislim na cenu po kojoj se prodaje a ne koje se kace na oglase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Treba mi mala pomoc. Posto planiram krajem sezone da sednem na jednu 850 zanima me sledece Koja je REALNA cena motora u stanju da nemoram da diram agregat (a tu racunam i lanac bregaste). Sad gume, kocnice, lanac i lancanici, ulje i filteri, kao i plastike to bi imao vremena da sredim preko zime. jako bitna stvar je da je motor u balansu a to se podrazumeva nadam se. Kad sam pitao za realnu cenu tu mislim na cenu po kojoj se prodaje a ne koje se kace na oglase. Na koje godiste si mislio? 850 imas od 91 do 2002. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan od 94 do 97 recimo nista odredjeno nisam imao na umu osim motora koji ce me sluziti par godina (4 do 6) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Jun 12, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prodao pre 3 god 94 za 1700e. stanje extra, a 75000 na satu. covek video, rekao ok sto je prava km i izvadio pare. e sad: pravila nema. Mozes naci krsa za 2000e 97, a i extra 95 za istu lovu. Ne gledaj godiste. Kod tdm uglavnom su agregati dobri. Ode spaner cesce nego lanac bregaste. Al moze dugo da se vozi i tako. A na cenu ti najvise utice bas to sto bi ti menjao preko zime: lanac, lancanici, estetika, gume,.... Ja bih pre kupio 4tx nego 3vd. Ovaj noviji ima tps i manje trosi. A ako imas love kupi 900. Mnogo bolji motor. To sve mozes da procitas na predhodnim stranama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Jun 13, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi. Treba mi mala pomoc. Posto planiram krajem sezone da sednem na jednu 850 zanima me sledece Koja je REALNA cena motora u stanju da nemoram da diram agregat (a tu racunam i lanac bregaste). Sad gume, kocnice, lanac i lancanici, ulje i filteri, kao i plastike to bi imao vremena da sredim preko zime. jako bitna stvar je da je motor u balansu a to se podrazumeva nadam se. Kad sam pitao za realnu cenu tu mislim na cenu po kojoj se prodaje a ne koje se kace na oglase. Evo ti linka ne znam jel bi Milenko (drilling Itd) prodao svov. Extra stanje..... Jos mnogo toga ima novog na njemu.... To su stare slike jos dok je bio kod mene..... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/86834-yamaha-tdm850/page__p__1393735#entry1393735 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 13, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Nije više na prodaju bre, ostaje kod mene večno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 13, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Sada izgleda ovako + Givi Maxia sa rasvetom + Joškin gedžet + morski regler = maximalna brzina bez dodatnog vizira 205kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Jun 13, 2013 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Sada izgleda ovako + Givi Maxia sa rasvetom + Joškin gedžet + morski regler = maximalna brzina bez dodatnog vizira 205kmh A selotep traka na prednjem levom zigavcu ako nije menjana onda je jos iz davne 2009 i to iz Mostara. Tad je bio fino spusten na zemlju. Blagi nagib na putu, svo troje sto smo isli smo stali i poceli da se smejemo prvom sto je krenuo da pada tj. nije mogao da ga zadrzi i polako ga spustao na put onda od silnoh smeha i drmanja i nas dvoje smo za njim poceli polako da se spustamo na asfalt a pumpadzija sto je video nije mogao da veruje kad nas video. Tri motora na putu i mi se smejemo ispod njih ko budale. E tad je stradao samo zmigavac. Inace nebi doslo do toga da na prvom motoru nije bila navigacija koja nas je u toj turi jedno 1000 puta odvela u pogresnom smeru. Sreca pa sam uvek verovao znakovima na putu inace ko zna gde bi nas lepa djevuska odvela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 13, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan he he traka bila na desnom migavcu dok nisam izgubio staklo negde u Šumadiji, sada ima oba prednja nova!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Jun 13, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije više na prodaju bre, ostaje kod mene večno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Jun 15, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne zahvalnice za TDM Serbia 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Serdio 2 Napisano Jun 23, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imam jedno pitanje cisto nije mi jasno vidim da su u oglasima uglavnom tdm 91-96 uglavnom uvezeni sa 29kw 39ks da je smanjena snaga u Svajcarskoj pa me interesuje jel oni stvarno raspolazu sa toliko nage? i da li se ta blokada ovde skida ili se vozi tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 149 Napisano Jul 7, 2013 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imam jedno pitanje cisto nije mi jasno vidim da su u oglasima uglavnom tdm 91-96 uglavnom uvezeni sa 29kw 39ks da je smanjena snaga u Svajcarskoj pa me interesuje jel oni stvarno raspolazu sa toliko nage? i da li se ta blokada ovde skida ili se vozi tako? Zimus sam i ja kupio u Švajcarskoj takav motor (godina proizv. 1996. dakle 4TX) sa snagom redukovanom na 25 kW. Redukcija snage je bila urađena tako, što je iznad šibera karburatora bio umetnut graničnik hoda, na spoju karburatora i glave su bile čelične blende sa znatno smanjenim otvorima, a takva blenda je bila i na spoju glave i izduvnih grana. Sve to se lako uklanja i motor dobiva punu snagu od 60 kW. Na nekim CH motorima su već tamošnji vlasnici (po njihovim propisima ilegalno) uklonili ove redukcije i voze punom snagom. Smanjenje snage kod njih se radi iz dva razloga. Prvi je da se mlađima od 21 g. ograničava snaga motora koju mogu voziti, a drugi je oporezivanje, odn. troškovi registracije. Da li je neki motor redukovan ili ne, možeš ustanoviti i probnom vožnjom. Naime motor sa 25 kW ne može brže od 140 km/h, dok "otvorena" mašina može preko 200 km/h. Kod nas cena registracije nema veze sa snagom. Nadam se da sam ti pomogao. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaX 5 Napisano Jul 8, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: Čačak, Srbija Motocikl: Fz6s Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoc , dal neko ima na prodaju , slajdere (crash pads ) za TDM '93 , ili zna gde nabaviti po korektnoj ceni. hvala unapred KOLEGAMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jul 9, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Drug clan Seba pravi crashbar-ove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Avgust 7, 2013 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Grdelice Pazarih je danas ,evo pravo iz kafane na forum 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Avgust 7, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Dali to 99to godište? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Avgust 7, 2013 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao Dali to 99to godište? Hvala na dobrodošlici brat......97 godište je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Avgust 8, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao !!!! Kolko si platio druze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Avgust 8, 2013 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao !!!! Kolko si platio druze? 2200 evra ...dobio sam kacigu ,kisno odelo,i ceradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Avgust 8, 2013 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Dugo da ga vozis.Prava makina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Avgust 8, 2013 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Dugo da ga vozis.Prava makina. Hvala brat,da si živ i zdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcek79 0 Napisano Avgust 11, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: Sremski Karlovci Motocikl: Yamaha XJ650 '81., Yamaha TDM850 '99. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Trebala bi mi mala pomoc. Imam TDM 850 '99. Imali smo malu nesrecu pre neki dan, tako da je motor u neispravnom stanju. Trenutak nepaznje, naglo kocenje kola ispred mene i eto nas tu gde jesmo. Zeni i meni nije nista, motor je srecno doputovao kuci kao i mi, ali bi mi sad trebali neki delovi pa ako znate gde bih mogao da ih nabavim pomagajte. Nabio sam se tako da su mi se od udarca stapovi iskrivili, guma se nabila na ivicu felne i pocepala(mada sadmoj felni nije nista), prednji blatobran se raspao i tocak je nabio lule auspuha. Kako je motor pao na levu stranu napukla je dekla i iscurelo je ulje. To je otprilike to, sto znaci da ako znate kako bih mogao te neke stvari da nadjem kod nas a ne da dovlacim preko e-baya bio bi jaaaako zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Avgust 11, 2013 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovde, možda je ostalo nešto što tebi treba. Ja kupio amortizer od čoveka. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/32062-tdm-srbija/page__view__findpost__p__1478760 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...